8 tips om å senke blodsukkeret

Hvis du har problemer med å regulere blodsukkeret og du ønsker å senke den, er det heldigvis noen effektive trinn som du kan ta. Høyt blodsukker lett kan reduseres. Med bare litt vilje og innsats fra din side, og noen påvist tips og triks i ermet, vil du være i stand til å senke blodsukkeret ditt naturlig og unngå mer alvorlige helseproblemer.

8 tips om å senke blodsukkeret

En. Utøve

En enkel måte å senke blodsukkeret er å trene i 20 til 30 minutter hver dag. Når du trener, blir kroppen din lagret sukker til energi, og dette bidrar til å holde blodet lavt.

Rask gange, løping eller sykling, er bare noen få eksempler på de fysiske aktiviteter du kan gjøre uten å gå til gym.

2. Spis mindre måltider hver 2 til 3 timer

Spise mindre mengder mat oftere vil gi deg mer energi og hjelpe deg å unngå blodsukker pigger. Det er en god måte å holde sukker nivåer stabil.

3. Velg riktig mat

Høy glykemisk mat som poteter, ris og hvitt brød, er raskt fordøyd av kroppen og absorberes raskt i blodet, heve De blodsukkernivået raskt.

Lav-glykemisk mat, som for eksempel høyt fiber frukt, havregrøt, blomkål, peanøtter, spinat, tomater, bønner, erter, granola, osv., er fordøyd saktere, og at de ikke forårsaker blod-glukosenivå til pigg.

4. Unngå raffinert sukker og erstatte den med naturlige søtningsmidler

Skjær ut raffinert sukker og alle matvarer som inneholder det og bruke stevia eller agave nektar i stedet. Raffinert sukker kan ha dramatiske effekter på blodsukkeret.

5. Kutt ut dårlige karbohydrater

Raffinerte eller dårlige karbohydrater, som ris, hvitt brød, kaker, brus, syltetøy, kjeks eller pasta er dårlig og de kan betydelig påvirke blodsukkeret siden kroppen omdanner dem til glukose svært raskt.

Spise god eller komplekse karbohydrater, som frukt og grønnsaker, vil bidra til å holde blodsukkeret stabilt.

6. Spis mer fiber

Fiber er funnet i frukt og grønnsaker, og den forhindrer blod sukker fra å stige for raskt etter et måltid. Noen gunstige kilder til fiber er Chia frø, psyllium, linfrø, bønner, havregryn, rosenkål, gulrøtter, pærer, appelsiner, grapefrukt, og peanøtter.

7. Ta noen naturlige kosttilskudd

Ta naturlige kosttilskudd er også en veldig god måte å senke blodsukkeret ditt og holde det på sunne nivåer.

Salacia oblonga, Gymnema Sylvestre, bukkehornkløver pulver, ginseng, gresskar ekstrakt, blåbær, bitter melon, kanel og mineraler som krom, sink, magnesium og vanadium, er noen av de beste kosttilskudd for å senke høyt sukker nivåer.

8. Drikk grønn og svart te

Regelmessig inntak av usøtet grønn eller svart te kan også bidra til å redusere og stabilisere både kolesterol og blodsukker nivåer.

Hvis du spiser riktig mat og følge de ovennevnte tipsene, vil du enkelt kontrollere blodsukkernivået og holde dem stabil og sunn. Hvis du har noen andre nyttige tips som jeg ikke har nevnt i dette innlegget, kan du dele dem i kommentarfeltet nedenfor.

Aktuelle artikler