Akupunktur for angst

Mange har opplevd følelsesmessig ubehag og angst på noen punkter i livet. Disse psykologiske forholdene er svært vanlig i dagens moderne verden, og de er normale reaksjoner på hverdagslige problemer og hendelser. Men hvis de blir for vedvarende, overdreven eller ukontrollerbar, kan en mer seriøs tilnærming være nødvendig for å gjenopprette ro og balanse i kropp og sinn.

Akupunktur for angst

Ved hjelp av akupunktur for angst og andre nevrologiske lidelser er en perfekt måte å aktivere avslapning respons og oppnå naturlig stress relief. Les nedenfor for å finne ut hvorfor og prøve det selv!

Kropp og sinn henger sammen

Tradisjonell kinesisk medisin (TMC) har alltid tatt hensyn til sammenhengen mellom kropp og sinn, og mente at følelser ble uløselig knyttet til våre organer helse.

Hvis vi forstår disse sammenhengene, vil vi også forstå hvordan en alvorlig dysfunksjon og ubalanse i visse organer kan være den viktigste årsaken til angst, og vice versa, kan angst være grunnen til at disse organer er skadet.

Sinne, frykt, sorg, bekymring og glede er korrelert til hver av de fem Yin organer i kroppen, og alle disse organene kan bli betydelig påvirket av en stressende livsstil, dårlige kostvaner, samt andre miljømessige og arvelige faktorer. Når dette skjer, oppstår en alvorlig ubalanse i energiflyten i kroppen din.

Ved å injisere nåler i spesifikke punkter på kroppen din forbundet med angst symptomer du opplever, vil acupuncture utøveren reaktivere energiflyten og gjenopprette balansen. Når dette er gjort, vil du begynne å føle seg avslappet og mye mindre engstelig enn før.

Hjerte, milt og nyrer er relatert til angst

Når det gjelder angst, kan de skadede organer være hjerte, milt og nyrer. Når det er en dysfunksjon i en eller alle av disse organene, ulike emosjonelle og fysiske symptomer kan oppstå, for eksempel hjertebank, kortpustethet, svimmelhet, skjelving, brystsmerter, hodepine, kvalme og andre.

Andre organer kan også være korrelert til visse nervesystemet forhold, men de som er nevnt ovenfor er de som er mest involvert.

Symptomer på milt lidelser og ubalanse hovedsak inkludere overdrevet bekymring, bolig og fokuserer for mye på et bestemt problem, dårlig matlyst og overdreven mentalt arbeid. Hjerte lidelser er forbundet med tretthet, mangel på entusiasme, rastløshet, depresjon, fortvilelse, dårlig hukommelse, aversjon mot å snakke og søvnløshet. Nyrene ubalansen kan i stedet føre opptatthet, frykt, usikkerhet, mangel på seksuell lyst, aloofness, isolasjon og svak viljestyrke.

Etter den eksakte manifestasjoner av angst, vil acupuncture utøveren målrette bestemte organer korrelert med disse følelsene. Innsetting av nåler i bestemte akupunkter som svarer til disse organene vil sterkt redusere angst og lindre mange andre negative psykologiske tilstander.

Akupunktur stimulerer hjernen til å produsere humør-forsterke kjemikalier

I sammendraget, fungerer akupunktur for angst på å eliminere problemene som har forårsaket det, og reetablere riktig energiflyten.

En av de viktigste årsakene til angst, rastløshet, depresjon, stress og søvnløshet kan noen ganger ligge i mangel av naturlige humør-forsterke kjemikalier i kroppen din.

Akupunktur kan være svært nyttig i å gjenopprette denne ubalansen, for den har evnen til å stimulere hjernen vår til å produsere mer serotonin, et stoff som regulerer humør og gjør oss glade.

Akupunktur vil også utløse frigjøring av smertestillende endorfiner som induserer følelsen av velvære og fremme sirkulasjon.

I tillegg til alt dette, vil aktivering av spesifikke akupunkter betydelig hjelpe slappe stramme muskler, stoppe spasmer, lavere blodtrykk og redusere hjertebank.

Aktuelle artikler