Color terapi - kraften i grønt

Noen gang lurt på hvorfor grønn gjør at du føler deg bra? Vel, er grønn fargen på balanse og brikke. Det er fargen som ligger nøyaktig i midten av spekteret, og det er kombinasjonen av to primære farger - gult og blått.

Color terapi - kraften i grønt

Det er den mest dominerende fargen på jorden, og tro meg, hvis du er på jakt etter balanse og harmoni, er grønn den ideelle fargen å ha på!

Les videre for å finne ut mer om kraften i grønt og lære å bruke dette fantastiske fargen for å forbedre din generelle velvære. Du vil bli overrasket over hvor mange positive effekter det kan ha på livet ditt!

Noen grunnleggende fakta om fargen grønn

En. Grønn er fargen på hjertet chakra og det er forbundet med hjertet og brystene. Dens endokrin kjertel er thymus kjertelen.

2. Fargen grønn og hjertet chakra er knyttet til kjærlighet og selvfølelse. Grønn bringer harmoni og balanserer våre energier. Det fremmer avslapning, håp, toleranse og forståelse. Det er fargen på natur, energi, fødsel, vekst, renhet og healing.

3. Positive sider ved den grønne fargen (dvs. når fargen grønn eller hjertet chakra er balansert) inkluderer: generøsitet, sympati, medfølelse, personlig utvikling, omstillingsevne, praktisk, vennlighet og kjærlighet for mennesker og dyr.

Negative aspekter knyttet til denne fargen (dvs. når hjertet chakra eller den grønne fargen er ubalansert) er: sjalusi, misunnelse, stagnancy, unrealisticity, mangel på omtanke, likegyldighet, avstår fra mennesker og samfunnet, og henger på eiendeler.

Komplementære farge

Den komplementære fargen grønn er fiolett.

Fysiske lidelser behandlet med grønn

En. Green har en utmerket lindrende og beroligende effekt, spesielt i forhold som er relatert til betennelser.

2. Det er meget nyttig for alle hjerteproblemer, og det senker blodtrykket.

3. Det er en god muskel-vev og byggmester og den fremmer vekst.

4. Det virker på det sympatiske nervesystemet og det fungerer også som et afrodisiakum og en sex tonic.

5. Det er en god antiseptisk og antibakterielt middel, og det hjelper til med magesår, mens toning leveren og milten.

6. Det balanserer stoffskiftet og stabiliserer vekten.

7. Det lindrer hodepine.

8. Visse frekvenser av grønt kan bringe gjenoppretting til trette øyne og forbedre synet hos personer som lider av macula degenerasjon og glaukom.

Psykiske problemer der fargen grønn kan være nyttig

Som dere alle vet, er det ingenting bedre å roe jangled nerver enn en fin tur i den grønne naturen. Du har sikkert opplevd mange ganger at det å være omgitt av grønn vegetasjon kan hjelpe deg å slappe av og oppdatere ditt sinn mer enn noe annet.

Faktisk er grønn en følelsesmessig beroligende farge, da den bidrar til å stabilisere nervesystemet, mens lindre angst og hypertensjon. Det er en naturlig beroligende som gir en følelse av komfort, og reduserer irritabilitet og søvnløshet. Det revitaliserer trette sinn og lindrer mental og fysisk utmattelse og stress.

Ikke ha grønt i følgende tilfeller:

En. Hvis du er forvirret, og du ikke har nok styrke til å møte sannheten - i dette tilfellet grønne kan forverre inaktivitet, ubesluttsomhet, lav energi, og harme.

2. Grønn bør aldri brukes i behandling av tumorer og cancerøse tilstander, som det råder noen form for vekst.

3. Grønn kan også forverre kvalme og sjalusi.
Bruke og bære grønn når:

4. Du vil føle deg mer beskyttet, balansert og rolig med andre.

5. Når du ønsker å gjenopprette ro og harmoni og se ting fra et annet synspunkt.

En overdose av grønt

En. Overdreven bruk av grønt kan føre til følelser av kvalme.

2. Selv om grønn lindrer utmattelse, kan for mye av denne fargen bli slitsomt over tid og tapper oss for energi.

Fargeterapi og kraften av grønt i hverdagen

Hvis brukt riktig, og hvis balansert med fiolett, kan fargen grønn tilby noen utrolig kropp og sinn fordeler. Les tipsene nedenfor, bruke dem til din hverdag, og du vil se gode resultater! Stol på meg, jeg har opplevd dem personlig.

En. Først av alt, la meg minne deg på at fargen grønn representerer den perfekte balansen mellom de "kule og beroligende" farger (blå, indigo og fiolett) og de "varme og stimulerende" farger (rød, gul og oransje). Faktisk, når en farge terapeut kommer til slutten av en behandling, benytter han den grønne fargen til å gjenopprette den samlede balansen.

2. Å være fargen på balanse og harmoni, er grønn svært nyttig for å lindre stress og konsekvensene av en psykologisk traume. Iført en grønn kjede eller en grønn silke skjerf rundt halsen kan ha svært gunstige effekter i slike situasjoner.

3. Enhver som brukes for avslapping bør inneholde noen grønne. Det er en god farge for soverom, så vel som for stressende arbeidsplasser.

4. Legge grønne planter, blomsterløk og gardiner, eller andre grønne tilbehør og møbler til rom hvor du ønsker å føle seg beroliget i stor grad kan bidra til å oppnå ro og harmoni.

5. Inkludert grønn fargede klær og grønne matvarer til din hverdag vil også hjelpe deg å opprettholde indre balanse og økt velvære.

6. Utmerket grønne edelstener å bære eller holde inne i huset ditt for å skape en harmonier atmosfære er: aventurin, smaragd, grønn turmalin, grønn apatitt, jade, malakitt, moldavite, peridot, og variscite.

Likte du leser dette innlegget? Er du også tiltrukket av grønt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler