Er den rå mat diett for deg?

Har du hørt om den relativt nye vekttap teknikk på bare spise rå mat? Er du interessert i å prøve det, men er ikke sikker på helt hva det handler om, og hvorvidt det er riktig for deg?

Er den rå mat diett for deg?

Det er tonnevis av alternativer på markedet når det kommer til vekttap. Du har programmer som begrenser matvarer, de som grense deler, noen som begrenser begge, og alle varianter i mellom.

Så, hvordan vet du hvilken som er den som vil hjelpe deg til slutt å nå dine vekttap mål?

Det første du bør alltid gjøre når du søker etter et vekttap program (eller en personlig utviklingsprogram for den saks skyld) er å finne ut hva det er, hva dens fordeler er og de mulige negative. Når du vet alle disse tingene, kan du lett avgjøre om det passer inn i livet ditt.

Med det i tankene, la oss ta en titt på den rå mat diett, slik at du kan bestemme om det er riktig for deg, basert på utdanning og faktisk ikke bare et ønske om å gå ned i vekt på noen måte mulig. På den måten vil du ha høyest sjanse for å lykkes mulig.

Hva er det?

Den rå mat diett er akkurat som navnet tilsier. Du spiser mat, faktisk bare plante baserte matvarer, i deres naturlige og rå form. Et flertall av matvarer på denne dietten er frukt og grønnsaker som gjør det svært lite fett.

De eneste reelle animalske matvarer er tillatt med denne dietten er egg og ost laget av melk som er upasteurisert. Så kan denne dietten høres mer attraktivt for deg hvis du er en veganer enn noen som spiser mye kjøtt og potet type måltider og ønsker ikke å gi opp animalske proteiner.

Siden du spiser mat naturlig, det er egentlig ikke behov for en komfyr eller ovn (som kan appellere til noen mennesker). Faktisk er det eneste apparatet som mest rå mat dieters bruke en dehydrator. Fordi den opererer på slike lave varme nivåer, de er "rå diett godkjent" som alle de egentlig gjør er å fjerne vannet fra maten. De er egentlig ikke tilberede den.

Hvis du velger denne måten å spise, i tillegg til ingen animalske kjøtt, du er heller ikke lov noe alkohol, koffein eller sukker heller. Så, hvis du er en person som kan ikke magen å leve uten din morgenkaffe eller kveld glass vin, dette sannsynligvis ikke kommer til å være den beste vekttap diett for deg.

Pros

Tilhengere av den rå mat diett si at i tillegg til vekttap, de som følger denne måten å spise også dra nytte av høyere energinivå og hud som er mindre utsatt for kviser og urenheter. De føler at ved å spise mat i sin naturlige tilstand, får kroppen din alle vitaminer og mineraler som er i maten som ingen er tapt i kokeprosessen.

Også fordi du spiser mat i sine naturlige tilstander, du også ikke får alle de konserveringsmidler og kjemikalier som finnes i så mange bearbeidet mat. Noen mennesker har følelser for disse unaturlige stoffer og ikke innser det før de spiser denne måten, og føler meg så mye bedre.

De som er enige i denne måten å spise tror også at å spise bare rå, naturlig mat reduserer risikoen for alvorlige sykdommer og tilstander, som for eksempel ulike kreftformer. Ikke bare er planteføde sunt for deg, men når du får kroppen din til en normal vekt, mister du alle problemene forbundet med overvekt og fedme.

Cons

De som protesterer mot denne dietten tror at når du begrenser dine matvalg måten denne dietten vil at du skal, risikerer du å ikke få alle vitaminer og mineraler du trenger for å ha en sunn kropp. For eksempel når du kutter ut alle dine høye proteinkilder (som i de fleste kjøtt), får du ikke alle aminosyrer og fettsyrer som kroppen din trenger for å holde seg sterk og bekjempe forkjølelse og sykdommer.

Det er også spørsmålet om rå egg. Nå har du sikkert hørt at salmonella forgiftning er en stor risiko ved å konsumere egg som ikke er kokt. Ikke bare denne spesielle bakterier lever inne i egget, men det er på utsiden av skallet også. Så, risikerer du å få deg syk hvis du spiser eggene rå måten denne dietten vil at du skal.

Er den rå mat diett riktig for deg?

Husk at uansett hvilken diett du ser på, vil du alltid finne noen som synger sine roser og noen som mener det ikke burde eksistere. Til slutt, må du gjøre opp din egen mening basert på din egen tro og livsstil.

Hvis du går på en diett bare for å miste vekt og deretter gå tilbake til gamle vaner og atferd, du bare kommer til å få vekten. Derfor må du være villig til å forplikte seg til denne spise stil resten av livet ditt. Dette gjelder over hele linja.

Det betyr at en av de viktigste hensyn bør være hvorvidt det bestemt diett passer i din livsstil. Og, være realistisk og se på det for hva det er.

For eksempel kan det høres fint å aldri trenger å bekymre deg om matlaging igjen, men forberede seg til å tilbringe like mye tid skjæring, kutting og ellers får de matvarene klar for dehydrering. Hvis du ønsker å gå ut å spise, er mulighetene kommer til å være svært begrenset og din bestemors kake som du liker å spise hver gang du feire bursdagen din ikke kommer til å være tillatt fordi det har sukker og andre bearbeidede råvarer.

Nå kan noen av disse tingene ikke være store avtaler til deg, eller kanskje du føler at din helse er verdt disse ofrene. Hvis det er der tankene er, og det er det du tror, ​​så vil du gjøre det bra ved å spise på denne måten.

Men, hvis ikke, kan du ha noen problemer når newness og spenning slites av. Du kan finne det vanskelig å holde seg til å spise bare rå mat og ender opp følelsen som du alltid frata deg.

Til slutt må du bestemme hva som er riktig for deg. Bare du vet hva du er villig og ikke villig til å gjøre. Minst nå kan du ta en kvalifisert avgjørelse.

Aktuelle artikler