Fotmassasje teknikker

De bære oss rundt hver dag til uansett hvor vi ønsker å gå, og vi tilbakebetale dem generell uaktsomhet - ved iført høye hæler med skarpe spisse ender eller noe enda mer ubehagelig. Føttene gråter for en massasje! Lær Fotmassasje teknikker for å behandle deg selv eller din partner og nyt denne ekstravagante følelse.

Fotmassasje teknikker

Start med å forberede et varmt boblebad der du vil suge føttene, for å slappe av og myke opp hard hud. Forbered tørre håndklær og eterisk olje av ditt valg. Teknikkene er svært enkel, men svært gunstig. Mens masserer, press, men ikke for mye. Hvis det kiler, trykker hardere.

Når du begynner å føle spenningen stiger opp i hendene, riste dem for å avlaste den.

Hell litt massasje olje på håndflaten din - ikke direkte på foten - da fett hele foten ved å bruke fast press med fingrene. Anta følgende posisjon - høyre fot på venstre kne, eller venstre fot på høyre kne.

Innhylle foten med håndflaten din, tommelen trykke buen på foten og tærne.

Gjør sirkelbevegelser fra en ankel mot toes.Repeat handlingen, men med lengre bevegelser. Hvis du forstand ekstra spenning i noen del av foten, å opprettholde trykket lenger.

Ikke glem tærne - vie 30 sekunder til hver tå.

En etter en, gni hver tå fra rot til topp. Når du er ferdig, trekker hver finger opp for å løsne leddene. Nå er det på tide å fokusere på såler. Plasser begge hendene rundt foten, som om du holder en kopp. Plasser tommelen på såler og gni dem flytte fra midten til utsiden og fra hæl til tå.

Ikke glem om anklene, så de lider like mye som føttene gjøre. Snurre dem forsiktig rundt sin akse, første til høyre og deretter til venstre.

Som skal avlaste spenningen i skjøten. Rist dem opp litt ved hjelp av hendene. Til slutt, spre oljen du brukte før på begge anklene og slitasje bomull sokker til sengs. Nyt beroligende effekt eterisk olje har på hele kroppen og hvile.

Hvis du ønsker å overraske din mann med dette luksus, lese følgende Massasje teknikker:

  • Plasser deg i nærheten av føttene
  • Bruk puter til å støtte din holdning
  • Ta foten hans mellom hendene og sakte rocke det
  • Dra hendene nedover, fra ankelen til tærne og tilbake
  • Trekk hendene til side haseledd og deretter kontinuerlig massere foten med fingrene
  • Gjenta denne bevegelsen ca 20 ganger
  • Klipp fingrene rundt foten hans og skyv hendene og tommelen røtter til de øvre kantene på begge føttene.
  • Gå videre, til ankelen.

Kvalitet fotmassasje fortjener ikke mindre slutt.

Prøv å ikke miste all energien som grand finale bør være så ekstravagant som alt annet. Hvis han ble vant til berøring, kan han føle seg forlatt når magien er over. For å unngå boble sprengning, plasserer hånden på sålen sin, fast gripe føttene og bruke moderat trykk i ca 3-5 minutter. På den måten vil du føle koblet på mer enn bare fysisk nivå. Avslutt massasje med kosing eller noe mer intimt, la jeg det opp til deg å bestemme.

Aktuelle artikler