Hvordan få fart på periode

Ofte en kvinne ønsker å endre datoen for hennes neste periode, på grunn av ulike årsaker som: en viktig tur, arrangement, prosjekt eller annet. Men det er ikke lett i det hele tatt å akselerere menstruasjonssyklusen, men det er noen naturlige metoder som kan være svært nyttig.

Hvordan få fart på periode

Listet nedenfor er noen hjemme bøte tips om hvordan å få fart på periode uten å ta noen kjemiske stoffer eller piller.

Advarsel:

Alltid konsultere legen din før du foretar noen naturlig behandling og husk å diskutere med ham grunnen til at du ønsker å akselerere din menstruasjonssyklus.

Varmt badekar

Varmt badekar er en av de mest populære metodene for å øke hastigheten på din periode. Bløtlegging i varmt vann øker kroppsvarme. Varmen slapper magemusklene, og samtidig oppfordrer utvidelse og øker blodstrømmen fra livmoren din.

Varmeputer og varmt pakker

Varmeputer og varmt pakker fungerer akkurat som varmt vann - de produserer varme i kroppen, som igjen utvider blodårene, og oppfordrer blodstrømmen.

Vitamin C

Større doser av vitamin C kan sulte i livmoren av progesteron, som i sin tur bidrar til å bryte ned livmor vegger. På denne måten ankomsten av menstruasjonen er akselerert.

Drikk mye vann mens forbruker Vitamin C og konsultere legen din når du tar større doser av noen form for vitamin.

Fysisk trening

Fysisk trening er en annen nyttig metode for å akselerere din periode. Det forbedrer blodsirkulasjonen og det kan fremskynde forekomsten av menstruasjonsblødning, mens lindre menstruasjonssmerter og bloats. Men pass på å ikke overdrive, for overdreven trening kan føre til at du hopper over mensen.

Akupunktur og akupressur

Akupunktur og akupressur kan stimulere bestemte punkter knyttet til sirkulasjon og blodgjennomstrømningen. De kan bidra til å styrke den reproduktive organer, noe som gjør dem fungere bedre.

Men disse to teknikkene også stoppe menstruasjonssyklusen helt, og det anbefales derfor å snakke med din terapeut og lege, før du starter akupressur eller akupunktur behandlinger.

Tilbringe tid med andre kvinner

Det er velkjent at når du assosierer ofte med andre kvinner, ender du opp med å få perioder rundt samme tid. Hvis vennene dine venter sitt periode tidligere enn deg, prøv å bo med dem som grøt som mulig.

Mat tips

  • Først av alt, redusere eller helt unngå, salt mat. Overflødig natrium kan føre til væskeretensjon som i sin tur kan gjøre verre menstrual symptomer som oppblåsthet og hevelse.
  • Spis mat som inneholder store mengder karoten, som papaya, gresskar, gulrøtter, aprikoser, fersken, spinat, etc. De vil bidra til å prepone mensen dato.
  • Kombiner en teskje av jaggery pulver med ½ teskje gurkemeie pulver, og oppløse blandingen i et glass vann. Drikk det en gang eller to ganger om dagen, i ca 15 dager før forventet dato for mensen. Jaggery, og gurkemeie, begge har muligheten til å øke kroppens varme, og derfor bidra til å prepone menstruasjonssyklusen.
  • Spise mye rødt kjøtt - det har også evnen til å produsere varme i kroppen, og dermed få fart på perioden.

Unngå stressende situasjoner

Stress kan påvirke kroppens hormonnivåer og utsette menstruasjonen, slik at den kommer mye senere enn forventet. Så sørg for å holde stressnivået på et minimum og praktisere noen avslappende teknikker.

Urtete

Det er mange urter som har evnen til å indusere menstruasjon. Disse urtene er kalt emmenagogues og de fungerer ved å stimulere den reproduktive system og blodstrøm. Men de kan påvirke hormonnivået og forårsake mange andre bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig. Det anbefales derfor å konsultere legen din før du tar noen av dem.

Den mildeste av disse urter er kamille, persille, ingefær, ryllik, Feverfew, rosmarin, salvie og Red Raspberry Leaf. Andre sterkere urter omfatter klaseormedrue, einebær, Pennyroyal, Angelica, Savin, Rue, Asafetida, Queen Annes Lace frø eller rot og reinfann.

Hvis du har andre naturlige og effektive tips om hvordan å øke hastigheten på din periode, kan du dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor! De vil sikkert hjelpe andre kvinner mye.

Aktuelle artikler