Hvordan overleve allergi sesongen

Du lider av allergi og ikke vet hvordan å bekjempe dem? Hold lesing og lære å overleve allergi sesongen!

Hvordan overleve allergi sesongen

Våren har sprang og overalt hvor du ser det er trær med nye blader, vakre blomster spirende ut av bakken og fuglene kvitrer sine farvel til vinteren. Men hvis du lider av allergi, er våren ikke så pent bilde - det er mer av et mareritt du ikke kan unnslippe.

Det betyr at du kommer til å gå gjennom noen lidelse for de neste månedene. Hodet ditt kommer til å skade, er øynene kommer til vann og ører kommer til å klø. Du legger bokser av vev og tilfeller av allergi meds til din handleliste fordi du vet hva som ligger foran, og det er ingenting vakkert om det.

[Les: 4 tips for å slå allergier ]

Å leve med allergier er tøff. Men, hvordan kan du overleve våren uten å finne deg selv å bruke de neste månedene i fullstendig og total elendighet? Prøv disse tipsene, og forhåpentligvis vil du finne litt lindring ledet vei:

Hold vinduene lukket

Selvfølgelig er det en ting du kommer til å ønske å gjøre for å lette din lidelse å holde allergener så langt borte fra deg som mulig. Den beste sjansen du har til å gjøre dette på er å holde huset låst fast slik at de ikke kan komme i.

Selv om det er fristende å ha litt frisk vårluft etter å ha ingenting, men kaldt vær så lenge, er du bedre å holde hjemmet som avstengt som mulig. Minst vente til problemfri forårsaker allergen er forbi sitt høydepunkt før du vurderer å åpne vinduene og lufte din sted.

Slå på luftfukter

Grunnen allergener kan være verre i tørrere klima er fordi det er ikke noe regn å slippe allergener fra luften til bakken hvor de er mindre av et problem. Men, bare fordi det er tørt ute betyr ikke at det må være tørr inni.

Slå på luftfukter din og fuktighet i luften vil redusere antall allergener som kan muligens føre til at du problemer. Bare pass på at du ikke overdriv det som for mye fuktighet er grobunn for mugg, som ikke hjelper allergier heller.

Kjøp en luftrenser

En annen måte å rense luften er å kjøpe en luftrenser. Det fjerner støv og allergener fra luften du puster, noe som betyr at du tar inn færre partikler som kan muligens være et problem for deg.

Hold den på soverommet, slik at du får kvalitet luft når du sover. Eller, hvis du jobber hjemmefra, kan det være lurt å plassere en i din arbeidsplass. Jo renere luft du puster, jo færre allergener kroppen må jobbe for å bekjempe - noe som gir deg mer fred og komfort i ditt nesehulen.

Bruk en neti potten

Neti potter kan være svært skremmende i begynnelsen. Tross alt, som liker tanken på å skyte vann opp ett nesebor bare for å ha det strømme ut den andre? Det kan skape følelser og visjoner om drukning, som er noe ingen person i sitt rette sinn ville ønske å gjøre med vilje.

Men hvis du kan komme forbi ideen om hvordan det fungerer, det er faktisk ganske beroligende. Det varme vannet føles bra i irritert nese passasjer og den effektivt fjerner allergener som forårsaker du problemer. For ikke å nevne at det er bare en salt vann løsning så det er ingen giftige kjemikalier eller unaturlige stoffer med ubehagelige bivirkninger.

Du kan finne neti potter på de fleste apotek eller retail outlet butikker til rimelige priser. De har også sprøytetype løsning alternativer også.

Ta en over disk allergi medisiner

Noen ganger trenger du noe litt kraftigere for å hjelpe deg å takle allergener, og det er flere over mot medisiner å velge mellom. De fleste har antihistaminer å håndtere irritasjon og betennelse som allergier skaper.

Det én ting å vurdere er om medisinen vil gjøre deg døsig. I så fall kan det være lurt å begrense det til sengetid bare. Eller, kan du alltid ta en halv dose for å få litt lindring, men fortsatt være i stand til å fungere i løpet av dagen.

Drikk mye vann

En av de beste tingene du kan gjøre for deg selv i løpet av allergi sesongen er å holde seg hydrert. Jo mer vann du drikker, jo mer slim kroppen din er i stand til å gjøre. Og, jo mer slim du gjør, jo mer du er i stand kvitte deg med de pesky allergener som ønsker å gjøre seg hjemme i kroppen din.

Sikt i minst 6-8 glass vann om dagen. Hvis du ikke liker smaken av rent vann, kan du alltids legge frukt skiver til det for noen ekstra smak uten ekstra kalorier eller sukker. Noen flotte seg å prøve er appelsiner, sitroner og lime.

Har noen eple cider eddik også

Selv om eple cider eddik har blitt kjent for sine mange helse (for eksempel å holde blodsukkeret mer stabilt for diabetikere, senke kolesterolet og press, og selv bekjempelse av kreft), fordeler det også når det gjelder allergier. Hvordan?

Ta en teskje rett eddik og hva skjer? Dine øyne vann, nese drypper og bihulene klart, ikke sant? Alle disse tingene hjelper skylle allergener ut av kroppen din.

Du kan legge det til et glass vann og drikk det på den måten, eller bare ta en slurk rett ut av flasken hvis du orker det. Uansett vil kroppen din sikkert svare.

[Les: Fordeler med å drikke eple cider eddik ]

Spise krydret og / eller varm mat

Akkurat som eple cider bidrar til å få nesehulen kjører, så vil også krydret eller varm mat. Enten du spiser en bolle med rykende varm suppe eller nyte en krydret pepper fylt burrito, er du sannsynligvis kommer til å trenge en vev før det hele er over.

Igjen, jo mer kan du få nesen til å skylle giftige allergener ut selv, vil jo bedre du være. Det er både naturlig og effektivt, få deg umiddelbare resultater med minimale bivirkninger (annet enn svette du kan gjøre fra varmen).

Se en lege

Hvis du har prøvd å redusere kontakt med allergener og har fortsatt ikke funnet lindring, kan det være tid for en lege besøk. Du må kanskje spesialisert behandling for å holde allergier blir verre eller det er mulig at en infeksjon har satt i.

Så, planlegge en avtale hvis du føler det er nødvendig. Det er alltid bedre å være safe than sorry når det kommer til kroppens helse og velvære.

Allergi kan være en hemsko, men det er mange ting du kan gjøre for å gjøre dem mer utholdelig. Prøv noen av disse i dag, og forhåpentligvis vil du puste bedre morgendag.

Aktuelle artikler