Hvordan slutte å røyke naturlig

Røyking er en avhengighet som er ekstremt vanskelig å slutte og har mange ubehagelige symptomer. Men det er spesifikke teknikker og løsninger som kan være til stor hjelp under ulike stadier av å gi opp sigaretter. Les nedenfor for å lære hvordan å slutte å røyke naturlig og oppdage noen av de mest effektive og hjelpsomme metoder for å redusere og eliminere nikotinavhengighet.

Hvordan slutte å røyke naturlig

Hypnoterapi

Hypnose er en tilstand av dyp avslapning og konsentrasjon, der et motiv blir svært utsatt for forslag. Dette gjør at terapeuten å lære pasienter å ta kontroll over en bestemt psykologisk tilstand og lære hvordan man skal håndtere det.

Terapeuter arbeider på pasientenes atferd ved å påvirke deres sinn, og ulike psykofysiske tilstander, som for eksempel angst, avhengighet, smertebehandling, stress, dysfunksjonelle vaner og mange andre.

Hypnoterapi har vært en svært effektiv metode for å hjelpe folk slutte å røyke naturlig, og kontrollere sine cravings å røyke, samt unngå tilbakefall og retur begjær. Det fungerer på motivets underbevisste, ved å endre hans eller hennes måte å tenke på røyking, og indusere ønsket om å slutte, samt bidra til å overkomme tidligere vaner.

Hypnoterapi innebærer ikke noen kamp, ​​deprivasjon eller begrensning, men hjelper pasienten tror at han eller hun ikke trenger å røyke, ved å endre hva sigarett betyr for ham eller henne.

I konklusjonen, all røyk cravings stammer primært fra våre sinn og hypnoterapi fungerer på omprogrammering våre sinn og eliminere disse ønskene.

Hypnoterapi for å slutte å røyke krever minst 4 til 5 økter og bør utføres av en autorisert og høyt faglig og etisk hypnoterapeut eller psykolog. Du bør imidlertid huske at hypnoterapi fungerer bare med folk som tror på det, og som aksepterer å la seg bli hypnotisert.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsmetode som bidrar til å lindre og helbrede et stort antall fysiske og psykiske forhold. Akupunktur bruker tynne nåler for å stimulere ulike akupunkturpunkter på kroppen som ligger langs meridianene. På denne måten øker energiflyten og gjenoppretter kroppen tilbake til sin naturlige sunne tilstand.

Akupunktur, akkurat som alle andre terapi, ikke vil erstatte sigaretter, men vil fungere som en effektiv måte å hjelpe folk slutte å røyke naturlig. Akupunktur fokuserer på organer forbundet med røyking og bidrar til å redusere abstinenssymptomer, som sug, skjelving, kvalme, irritabilitet og nervøsitet. Det reduserer også mulighetene for et tilbakefall og fremmer avslapning, mens avgifte kroppen din fra nikotin.

Helt smertefri, den består av å sette inn hair-tynne nåler i ulike steder av ørene, hvor de blir værende i 20 til 30 minutter, som er en typisk varighet på hver behandling.

For å hjelpe pasienter i mellom øktene, er små paller påføres med usynlig bånd til akupunkturpunkter på ørene. Når et sug etter røyk hits, bør pasienten trykk forsiktig på disse pallene, for å stimulere akupunkturpunkter og rolig nervøsitet og redusere cravings.

Urte hjelpemidler for å slutte å røyke naturlig

Naturmidler kan være svært nyttig i å lindre abstinenssymptomer forbundet med å gi opp røyking, så vel som ganske effektiv naturlig erstatter for nikotin. Listet nedenfor er noen av de viktigste urter som kan hjelpe oss under ulike stadier av å slutte å røyke.

Lobelia

Lobelia (Lobelia inflata), også kalt indisk tobakk, er en urt som har avslappende egenskaper og har evnen til å produsere effekter lik nikotin på det sentrale nervesystemet. Det reduserer abstinenssymptomer, som irritabilitet, rastløshet og cravings og ikke forårsaker avhengighet.

Mengden av dopamin til stede i hjernen er alltid økes ved røyking, eller om noen annen narkotikaavhengighet er til stede. Lobelia aktive ingrediens kalles lobelin, som er et stoff som påvirker dopamin-nivåer i hjernen og virker som en naturlig erstatning av sigaretter, uten å forårsake skade som nikotin.

Lobelia er tilgjengelig i tørket ekstrakt, flytende og kapselform.

Forsiktig - Lobelia kan være giftig hvis tatt i store mengder. Alltid konsultere en lege før du bruker denne urten.

Johannesurt

Johannesurt (Hypericum perforatum) er en flerårig urt, som fungerer som et svært effektivt middel for å slutte å røyke naturlig. Det har blitt brukt i hundrevis av år for sin beroligende, avslappende og antidepressive egenskaper.

Johannesurt lindrer psykiske abstinenssymptomer og lindrer nervøs spenning og depressive tilstander forbundet med å slutte å røyke. Det er dermed svært nyttig i å lindre nikotin suget.
Denne urten er også foreskrevet av leger som en naturlig erstatning for Prozac.

Vår hjernen trenger tid til å svare på johannesurt aktive ingredienser, og det er dermed lurt å begynne å ta det 2 til 3 uker før røykeslutt.

Johannesurt urt finnes i forskjellige former, men skjær er trolig den mest effektive formen for å oppnå gode resultater.

Forsiktig - Les alltid nøye instruksjonene skrevet på flasken og aldri ta denne urten uten tilsyn av en lege. Johannesurt urt kan samhandle med andre medisiner og naturmidler (for eksempel anti depressiva, HIV medisiner og p-piller) og endre sine effekter.

Andre eksepsjonelle naturmidler som fungerer som johannesurt og som kan være svært nyttig i å slutte å røyke er vendelrot og Avena sativa.

Ginger root

Ingefær hjelpemidler fordøyelsen og har evnen til å lindre kvalme, som er et vanlig symptom på nikotininntak.

Den har også en oppvarming effekt og øker svette og svette, som hjelper kroppen vår utvise giftstoffer generert av nikotin, og dermed redusere sigarett avhengighet.

Som det går for andre løsninger, før du begynner å bruke ingefær kapsler, flytende ekstrakt eller te, alltid nøye følge doseringen og retninger for bruk, som gis på produktets etikett.

Aktuelle artikler