Kraften i gult - farge theraphy

Er du inspirert av alt som er gult? Gjør det du føler lys og trivelig akkurat som solen når den kommer ut?

Kraften i gult og # 8211; farge theraphy

Hvis ja, så bør du definitivt lese dette innlegget for å lære mer om kraften i gult og oppdage noen av sine viktigste terapeutiske fordeler. Tro meg, er gul en fantastisk farge som kan forbedre din generelle følelse av velvære!

Først noen grunnleggende fakta om fargen gul

En. Gul er relatert til solar plexus chakra, som ligger like Bellow brystkassen og over navlen (navlen). Det er forbundet med lever, milt, mage og tynntarm, mens dens endokrin kjertel er bukspyttkjertelen.

2. Gul er fargen opptatt av egenverd, selvtillit, intellekt, dom og mental aktivitet. Det stimulerer konsentrasjon og forbedrer læreevne. Det hjelper også på å løsne fra tvangstanker.

3. Positive sider ved den gule fargen (dvs. når den gule fargen eller solar plexus chakra er balansert) inkluderer: selvtillit, årvåkenhet, vidsynthet, god humor, optimisme, logisk tenkning, og wiseness.

Negative aspekter knyttet til denne fargen (dvs. når den gule fargen eller solar plexus chakra er ubalansert) er: følelser av mindreverd, negativitet, pessimisme, ubesluttsomhet, feighet, kynisme, sarkasme, og over analyse.

Komplementære farge

Den komplementære fargen gul er fiolett.

Fysiske lidelser som kan behandles med gul

Gul stimulerer motoriske nerver og hjelpemidler hjernen. Det styrker musklene og bedrer fordøyelsessystemet og mage-tarmkanalen. Den har en stimulerende og rensende virkning på leveren, og den renses blodet. Det er også en appetitt stimulerende, og det hjelper assimilere næringsstoffer fra maten.

Gul er også svært nyttig for nattblindhet, som det filtrerer ut det blå lyset.

Psykiske problemer som kan behandles med gul

Gul lindrer depresjon og reduserer tegn på melankoli. Det lindrer sorg, weepiness, og følelser av sorg. Den løfter opp ånden og vekker entusiasme og optimisme. Det bringer glede og munterhet.

Gul er fargen for intellektet og det forbedrer mentale evner.

Bruke og bære gult når:

  • Du trenger å muntre opp;
  • Når du ønsker å holde hjernen din aktiv og våken;

Ikke ha gul under følgende forutsetninger:

  • Feber, inflammatoriske tilstander, og diaré;
  • Over-spenning;
  • Hjertebank;
  • Følelser av frykt og angst;
  • Søvnløshet;
  • Hvis du føler aggressive;
  • Hvis du føler deg sjalu;
  • Hvis du trenger å slappe av;

Overdose av gult

For mye gult kan føre til hyperaktivitet, og øke angst og mentale spenninger. Det bør balanseres med blått og fiolett.

Fargeterapi og kraften i gult i hverdagen

En. Gult er en varm og stimulerende farge og det kan være svært nyttig i studier og kontorer, eller i andre situasjoner der konsentrasjonen er nødvendig.

2. Iført gule klær eller legge bare innslag av gult til klærne dine vil du føle deg mer glad og optimistisk. Det vil øke energinivået og forbedre din følelse av velvære.

3. Det er godt å pryde huset med gule tilbehør og gule blomster - de vil lyse opp ditt sinn og forbedre humøret.

4. Drikking gule drikker og spiser gul mat, for eksempel ananas, sitroner, bananer, gule bønner, mais, quash, safran, karri, etc, vil også ha mange gunstig effekt på kropp og sinn. Prøv dem ut!

5. Bortsett fra å øke konsentrasjonen og stimulere mental aktivitet, er gul også en god farge for kjøkken og underholdende rom, som det bringer godt humør.

6. Utmerket edelstener til slitasje eller vise rundt i huset er: topas, rav, citrin, gyllen safir, chrysoberyl, sinkblende, gul kalsitt, gyllen beryll, og svovel.

Alt i alt er gul en utrolig positiv farge.

Aktuelle artikler