Tips om hvordan du kan slutte å bite negler

Bitt ned negler er ikke damen som, for ikke å nevne det faktum at å bite negler er veldig uhygienisk. Vi vet at dårlige vaner er vanskelig å bryte, men tror du ikke det er på tide? Følg våre tips og sparke denne forferdelige vane for good!

Tips om hvordan du kan slutte å bite negler

Det første du trenger å gjøre er å ta en beslutning som spiker biting dagene er over og bak deg. Og gjøre en bevisst innsats for å holde seg til det! Ikke la det være som det tidspunktet du sa du starte din diett på mandag, eller når som helst du sa du vil starte noe på mandag. Vi vet alle disse beslutningene ikke noen gang virkelig trene. Gjør dette for deg selv starter akkurat nå, er det eneste som holder deg tilbake deg!

Prøv og gjenkjenne hva som er triggere til neglen bite oppførsel.

Har du en tendens til å bite på fingrene når du er stresset, engstelig, bekymret, trist, lei? Er det mer som en ufrivillig refleks til en viss følelse eller en situasjon eller du gjør en bevisst beslutning om å bite negler? Når du tenker vel på hva det er som får dere til å gjøre dette det kommer til å bli så mye enklere for deg å prøve og stoppe.

Få en profesjonell manikyr!

Taggete og bitt-down negler ser ikke tiltalende i det hele tatt, så det er rimelig at du ikke føler at du har mye å jobbe med. Men når du får en manikyr og få en liten smak av hvor pen de faktisk kan være når du tar vare på dem du ønsker å ha dem ser sitt beste hele tiden. I tillegg vil du måtte betale penger for det, og bite dem igjen ville bare bety at du har tatt deg penger og kastet det ned i avløpet.

Hold neglene polert til enhver tid!

Jeg får det du tror de er for kort og ødelagte å se søt med neglelakk, men det spiller ingen rolle fordi de vil vokse ut til en anstendig lengde på kort tid så lenge du ikke gå tilbake til den gamle vaner! Å ha en neglelakk med deg så ofte du kan vil hjelpe deg å komme dit. Glem for et øyeblikk at de ikke ser ut slik du vil ha dem til og leke seg med farger, utsmykking og mer, og snart vil de se fantastisk og gjenvinnes!

Kom deg distrahert fra å bite negler ved å holde hendene opptatt.

Har noe praktisk at du kan spille med når du føler at du får nervøs, som en gummistrikk eller mynter. Noen jenter selv bære en neglefil på dem hele tiden fordi det er definitivt bedre å file neglene når stresset enn å bite dem av.

Hvis du føler deg som alt dette er ikke nok til å holde deg distrahert og bestemt det er alltid de bite hemmende produkter som Bitrex som kan brukes som en rask løsning, i hvert fall for de første par uker mens du er fortsatt sliter med deg selv. Poenget med disse er å få neglene smaker veldig ubehagelig, og derfor gjør det umulig for deg å sette dem i munnen.

Etter en stund med å holde denne motbydelig vane under kontroll vil du være i stand til å se forskjell med neglene. Som vil være din eneste motivasjon til å holde på det, og har en perfekt ser manikyr til alle tider!

Aktuelle artikler