Topp 10 verste mat

Det er mat som er bra for deg og det er mat som ikke er så bra for deg, og så er det dette - en liste over 10 typer mat du bør holde deg så langt unna som mulig. Jeg presenterer deg topp 10 verste mat.

Topp 10 verste mat

En. Frossenpizza

Ikke alle pizza er dårlig, men nesten alle frosne pizza er. Den er laget for å vare lenger slik at den er full av tilsetningsstoffer og konserveringsmidler og på toppen av at det er laget av bleket mel. Bleket mel har samme effekt på kroppen som sukker, noe som betyr vektøkning og potensielle diabetes. Så neste gang du kjøper en frossen pizza, du kan like godt bare spise rå sukker. Det er trolig mindre ille enn den frosne pizzadeig.

2. Snacks

Alle liker å småspise, men nesten ingen vet akkurat hvor ille snacks er for helsen din. Uansett om det er potetgull, tortilla chips eller noe annet du kan tenke på, er snacks pakket med natrium og transfett. I tillegg til det, potetgull inneholder akrylamid som er et sterkt kreftfremkallende stoff.

3. Margarin

Mange kjøper margarin i stedet for smør fordi det sies å være lavere i kalorier. Det er en meget feil beslutning. Ikke bare at margarin kan inneholde flere kalorier enn smør, er det også fullpakket med både trans fett og mettet fett. Faktisk inneholder en spiseskje av noen merker av margarin mer enn en daglig dose av både trans og mettet fett. Fettfattig smør er et mye bedre valg.

4. Chicken nuggets

Du må ha levd på en annen planet hvis du har klart å gå glipp av hvordan chicken nuggets er gjort. Prosessen går som regel som følger: hel kylling (og jeg mener hele, fjær, øyne og tarmer) er satt inn i en slipemaskin og hakket. Dette kjøtt, ikke blir rengjort av tarmen, er nå full av bakterier og behandlet med ammoniakk. Ja, du hørte riktig - ammoniakk! Siden det blir smakløst etter denne prosessen, blir den pakket med kunstige tilsetningsstoffer og smaker. Likevel føler for å spise nuggets?

5. Pommes frites

Mye elsket pommes frites er ganske dårlig for helsen din. De inneholder den samme ingrediens som finnes i potetgull - den svært kreftfremkallende akrylamid. Denne substans frigjøres når hvite poteter blir oppvarmet på høye temperaturer. Videre har de fleste restauranter som serverer pommes frites egentlig ikke skifte olje på frityrgryter for ofte. Selv om noen oljer, for eksempel palmeolje, kan varmes opp til fem ganger, de fleste oljer slipper mye av kreftfremkallende ingredienser når varmes opp.

6. Smaksatt melk

Du kan elske sjokolade eller jordbærsmak melk, men tro meg - holde seg borte fra den. Smakstilsatt melk inneholder faktisk mer sukker som brus. Alle fordelene som du får fra kalsium i at melk kan ikke måle seg med skade av at sukker. Hvis du ønsker kalsium, drikke vanlig hvit melk.

7. Brus

En typisk boks med brus inneholder 10 teskjeer sukker og 150 kalorier. Det er også full av kunstige smaker, mat farge og tilsetningsstoffer. Plus, er brus svært sure som forårsaker skade på tennene og dine indre organer også. Ikke tro det? Legg igjen et stykke rått kjøtt i et glass cola over natten og se hva som skjer. Soda er også svært skadelig for nyrene, siden det er nyrene som filtrerer all den dårlige ting fra den. Soda forbruk er knyttet til fedme, tennene råtner, hjertesykdommer og osteoporose.

8. Diett brus

Tro det eller ei, diett brus er enda verre enn vanlig brus. De inneholder alt det der som er dårlig for helsen din som du finner i en vanlig brus, pluss kunstige søtstoffer og en hel masse andre skadelige ingredienser. Diett brus inneholder aspartam, som har, blant mange andre sykdommer, vært knyttet til: angstanfall, epilepsi, hørselstap, migrene og død.

9. Mikrobølgeovn mat

Alt som er utarbeidet i en mikrobølgeovn er ikke bra for helsen din. Alle mikrobølgeovn retter er fullpakket med tilsetningsstoffer og konserveringsmidler. De fleste av disse rettene også inneholde kunstige stabilisatorer, smaker og farger og bleket mel. Unngå å forberede maten i mikrobølgeovn så mye du kan.

10. Milkshake

Sist men ikke minst - holde seg borte fra milkshake. En enkelt milkshake inneholder så mye som 2000 kalorier, avhengig av merke og ingredienser. Dette beløpet tilsvarer det anbefalte daglige kaloriinntaket! Nå vet jeg at milkshakes er super velsmakende og vi alle elsker dem, men kom igjen! Vil du virkelig ønsker å gjøre det til kroppen din? En milkshake bør være laget av melk og frukt, det er det! Det skal ikke ha noen ekstra iskrem, pisket krem ​​eller sinnssyke mengder sukker. Ja, jeg vet, vil du si at det ikke er en milkshake hvis det er bare laget av melk og frukt, men vet du hva? Jeg vet egentlig ikke bryr seg om du kaller det en smoothie eller hva du vil, jeg vil alltid ta det i stedet for en 2000 calorie milkshake men velsmakende det kan være.

Jeg anbefaler deg å helt holde seg borte fra mat på denne listen. Hvis du virkelig ikke kan utelukke det helt, i det minste gi ditt beste for å redusere mengden av det. Kroppen din vil takke deg.

Aktuelle artikler