Topp 5 naturlige måter å detox

Hjelpe kroppen din ut og føle deg bedre innvendig og utvendig med enkle, naturlige måter å detox. Spise og drikke riktig, samt gjøre subtile endringer i dine daglige livsstil rutiner, kan gjøre en stor forskjell, og at du skal føle sunnere og lettere.

Topp 5 naturlige måter å detox

Svette!

Øk din normale treningsprogram, eller prøve noen nye fysisk aktivitet. Svette vil skylle ut giftstoffer fra kroppen din, og du vil gjøre opp for tapt vann ved å øke væske inntaket, som vil oppdatere og forynge hele organismen. Svette regenererer også huden din, gjør det glattere.

Working ut klarner også tankene, mens endorfin setter deg i bedre humør. Gå for den vanlige rutinen, noe som får deg i bevegelse og pumper opp ditt hjerte og lunge aktivitet, siden det vil også øke din endokrine systemet. Prøv fartsfylt nye øvelser hvis du virkelig ønsker å få ny energi, eller gå for yoga hvis du ønsker å bremse deg ned og slappe av.

Kjønn

Det er lett, det er gøy, det gjør du føler stor innvendig og utvendig - grip din partner og traff soverommet! Sex lindrer stress, øker din immunitet, forbrenner masse kalorier, forbedrer ditt hjerte, toner musklene...

Det er blitt bevist klinisk at sex reduserer følelsen av smerte, så si "bye-bye" til den hodepinen, og snakker om å forbedre din ånd så vel som kroppen din, vil det øke din selvfølelse, bedre følelse av intimitet med partneren din, og hjelpe deg å sove bedre. Du vil våkne opp uthvilte og smilende.

Detox huden din

Peeling jevnlig vil gjøre underverker for utseendet på huden din, men det vil også hjelpe på en mer "molekylære" nivå, ettersom huden er også en del av toksinet eliminering system.

Det største organet i kroppen vår trenger å bli bortskjemt, så bruk en mild peeling to til tre ganger i uken.

Prøve å pusse huden din med en naturlig svamp, bad lilje, loofah mitt eller et bad pensel med myk bust. Den massasje vil slappe av deg, mens peeling vil kvitte huden av døde celler og gjøre det puste lettere. Forynge huden ved å bruke fuktighetskrem etter hver skrubb.

Mat

Hamstre mat som inneholder disse dyrebare molekyler som beskytter kroppen mot frie radikaler. Munch på bær, krydre maten med hvitløk og rosmarin. Slå melkesjokolade for mørk, en som har en høy andel av ren kakao, spise et eple om dagen, og gjerne ha et glass rødvin.

Poteter er også rik på antioksidanter, og du kan senke carb og fett inntaket ved å ha en most eller bakt potet, i stedet for å steke den i olje. Bytt til grovt brød, og spis ristede peanøtter, valnøtter eller hasselnøtt eller solsikkefrø.

Væsker

Væsker (via zentofitness.com)

Øke vanninntaket som et første skritt. Juice, kaffe og andre drikker IKKE erstatte vann, så sørg for at du får minst en og en halv liter av H2O en dag. Invester i en juicer og starte dagen med frisk frukt juice. Velg din favoritt - Apple vil skylle leveren og nyrene, vil oransje får du full av vitaminer, vil ananas rense fordøyelsessystemet og bidra til å bryte ned tilstopping protein.

Eller gå for veggie juice - "blast" en gulrot å detox tarmer, en bete for rensing leveren... Legg til grønt, mint eller ingefær te til ditt daglige væskeinntak, siden de begge inneholder antioksidanter, samt beroligende og forfriskende agenter.

Aktuelle artikler