Topp 7 naturlige smertestillende

Forbruket av reseptfrie smertestillende som for eksempel paracetamol, paracetamol, ibuprofen, ketaprofen og lignende, kan føre til en rekke helseproblemer, og kan også føre til smertestillende avhengighet.

Topp 7 naturlige smertestillende

Heldigvis gir naturen oss med en rekke kraftige urter som kan skilte med eksepsjonell smertestillende egenskaper, som ikke forårsaker noen farlige bivirkninger. Følgende er en liste over topp syv naturlige smertestillende.

En. White willow bark (Salix alba)

Hvitpilbark inneholder salisylsyre, som er den primære aktive bestanddel i aspirin. Av denne grunn er det ofte referert til som den urte aspirin.

Salicin (salisylsyre) har evnen til å lindre smerte ved å blokkere produksjonen av smerte-produserende prostaglandiner.

White willow bark er derfor svært effektive i å gi lindring til både akutt og kronisk smerte, inkludert hodepine, tannpine, ryggsmerter, leddgikt og lignende. Det er også veldig bra i å redusere betennelser og feber.

2. Djevelens klo (harpogophytum procumbens)

Native til Sør-Afrika, er djevelens klo annen velkjent naturlig smertestillende. Dens aktive bestanddeler, kjent som iridoid glykosider, har kraftige analgetiske og anti-inflammatoriske virkninger, anvendelige ved behandling av smerter og artritt.

Imidlertid bør folk med magesår ikke forbruke djevelens klo siden det stimulerer produksjonen av magesyre.

3. Arnica (Arnica montana)

Arnika, også kjent som Leopard bane, er innfødt til alpine regioner i Vest-og Sentral-Europa, og det farmasøytiske og medisinsk bruk dateres tilbake til det 15. århundre. Den inneholder forbindelser kjent som sesquiterpene laktoner, som har evnen til å redusere betennelsen og styrke immunsystemet.

Arnica er et utmerket middel for smerter, og den har en stor evne til å lindre smerter forbundet med mykt vev, bein og felles skader, for eksempel beinbrudd, blåmerker, forstuinger, tøyninger og postoperative healing. Det fungerer som ibuprofen og det er en stor førstehjelp i alle de ovenfor nevnte tilfeller.

Arnica kan også redusere lav rygg og revmatiske smerter og hjelpe behandle plager som muskel, sene og ligament smerter.

4. Boswellia (boswellia serrata)

Også kjent som Indian virak Boswellia er et meget effektivt middel for behandling av både kroniske og mindre smerter.

Denne eksepsjonelle naturlige smertestillende inneholder forbindelser som kalles boswellic syrer, som har gode anti-inflammatoriske egenskaper. De har evnen til å redusere produksjonen av inflammatoriske kjemikalier i kroppen, er ansvarlig for mange kroniske sykdommer så som osteoartritt, reumatoid artritt, lupus, og lignende.

Boswellia kan også redusere smerter og hevelse i leddene.

5. Gurkemeie (kurkuma longa)

Gurkemeie, ofte kalt livets krydder, er en kraftig smertestillende middel som hjelper våre organer bekjempe betennelser.

Gurkemeie aktive ingrediensen blir kalt curcumin, og det er et kjemikalie som har kapasitet til å redusere produksjonen og aktiviteten av de smerte-produserende prostaglandiner.

Gurkemeie er derfor svært effektive i å lindre kroniske smerter forbundet med inflammatorisk artritt sykdommer.

6. Feverfew (tanacetum parthenium)

Feverfew er en utmerket naturlig smertestillende, svært nyttig i behandling av hodepine og migrene.

Feverfew inneholder forbindelser som kalles sesquiterpene lactones, som bidrar til å hindre blod fra clotting, mens bremse og hemme frigjøring av prostaglandiner og histaminer, ansvarlig for betennelse og smerter.

Feverfew slapper blodkarene, forhindrer dem fra sammentrekkende (innsnevring), og øker blodtilførselen til hjernen. Trange blodårer er, faktisk, en primær årsak til migrene.

7. Nellik (Syzygium aromaticum)

Nellik er den vanligste naturlig rette for tannpine. De inneholder eugenol, et kjemikalie som har smertestillende, bedøvelse, antibakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper, nyttig for å lindre betennelser og drepe bakterier som forårsaker tannpine. Det er også svært effektive i mindre munn irritasjoner og tannkjøtt skader.

Har du noen andre effektive naturlige smertestillende for å foreslå? Vennligst dele dem med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor!

Aktuelle artikler