Utflod og BV

Enhver kvinne kan ha slike problemer, men ikke alle kvinner er komfortabel diskutere dem, ikke engang med legen sin. Les hva en profesjonell har å si om BV, symptomer, årsaker og behandling.

Utflod og BV

BV, som er en forkortelse for Bakteriell vaginose er en klinisk syndrom som har karakteristiske forandringer i vaginal sekret og en forstyrrelse av vaginal økologi med misplacement av de normale lactobacillary flora av anaerobe mikroorganismer.

La meg forenkle dette for deg, fordi etter noe som er en ganske vanlig problem for kvinner, det sikkert har en forvirrende definisjon. Hver skjeden er en slags en øko-system, og en dynamisk en på det. Men det vanskelige er at denne dynamikken kan enkelt endres, noe som kan resultere i en misbalance av rekken av bakteriearter som vaginal flora består av.

Normalt har vaginal sekresjon en sammensetning som inkluderer slimet i livmorhalsen, transudated sekret gjennom skjedeveggen og eksfolierende plateepitel epitel celler fra skjedeveggen. Disse innholdet gjør utskillelsen luktfri, tyktflytende, hvit (klar) og homogen eller noe flocculent med klumpete elementer. Normal vaginal sekret er også surt med en PH under 4.5.

Imidlertid kan den vaginal mikroflora kompleks påvirkes av to typer faktorer:

  • Endogene faktorer som hormon nivå variasjoner, anti-infeksiøs terapi, feil personlig hygiene, syntetisk undertøy, stress, angst, ubeskyttet sex, prevensjon, strålebehandling, kirurgi etc.
  • Eksogene faktorer som menstruasjon, graviditet, amming, glykogen deponering, diabetes mellitus og noen andre systemiske sykdommer.

One, eller en kombinasjon av disse faktorene kan føre til en endring i utflod - eller i BV syndrom. Dette kan gjøre at du føler deg ukomfortabel, ubehagelig og irritert i hele underlivet.

De vanligste symptomene er:

En. Fishy lukt

Så mye som 75% av pasientene med BV klaget om å ha utflod som har en sterk og ubehagelig fishy lukt. Dette er forårsaket av utsetting av forskjellige amin biprodukter i løpet av den anaerobe metabolisme. Det er vanligvis mer fremtredende etter samleie eller menstruasjon, på grunn av økningen av vaginal PH.

2. Endring av farge

De fleste pasienter med BV oppgir å ha utflod som er en grå-hvit farge, men det er mulig å se noen nyanser av gult, grønt eller brunt.

3. Beløp

Omfattende utflod, selv av seg selv uten endringer i sine kvaliteter, er også en av de vanligste symptomene på BV.

4. Erytem

I sjeldne tilfeller kan det være erythema stede i skjeden.

Etablering at du kan ha BV skal være enkelt. Det neste trinnet er å gå til legen din og få ham sjekke deg ut og foreskrive medisiner, fordi dette er noe som kan behandles enkelt.

Men du bør ikke gjøre det på egen hånd, uten å rådføre deg med lege, fordi hver sak er forskjellig, og han vil være i stand til å gi deg best mulig råd og tilby de riktige medisinske løsninger.

Det er veldig viktig å være kul og starte behandling om nødvendig. Vet at BV er ikke en kjønnssykdom. Selv om det er mer sannsynlig til å skje med seksuelt aktive kvinner kan det også bli diagnostisert i jomfruer - så det er ikke fanget av samleie av noe slag.

Som et spørsmål om faktum, selv om en kvinne lider av en BV infeksjon behandling, kanskje hennes partner ikke bli smittet. Men få sjekket ut og behandlet er viktig for mange andre grunner som å unngå urinveisinfeksjoner, som er vanlig hos pasienter med BV, senke sjansene for tidlig utbruddet av arbeidskraft, som også er mer sannsynlig til å skje med kvinner med BV, og mange andre.

Aktuelle artikler