3 måter å hindre at huden mot solskader

Bortsett fra de åpenbare solbrenthet kan føre til, kan sola gjøre enda verre ting til huden din, forårsaker tørrhet, brune eller røde flekker, og selv hudkreft. Lær hvordan du enkelt beskytte huden mot solskader.

3 måter å hindre at huden mot solskader

Ligge i solen hele dagen kan være veldig avslappende, og brun hud kan være fristende, men tilsynelatende solen kan gjøre mer skade på huden din enn det kan hjelpe deg. Heldigvis finnes det måter å beskytte huden mot solskader, så fortsett å lese for å lære hvordan å gjøre det og holde huden sunn og glødende.

En. Dekke det opp

Huden din er den sikreste når den ikke er utsatt for solen i det hele tatt, noe som er bare når du er innendørs. Så snart du forlater huset, er det en risiko for solskader. Likevel kan du dekke opp huden din så mye som mulig. Sørg for at de mest følsomme delene av kroppen er dekket og beskyttet - ditt ansikt, hals, ører, hender, osv.

Bruk en langermet skjorte, lange bukser eller en maxi skjørt og velge en lue med en bred brem som vil gi en skygge for ansiktet og halsen. Men husk - skyggen vil ikke beskytte huden din helt, så du bør bruke vanlig mengde solkrem i ansiktet og på halsen selv når du har på deg en lue.

2. Bruk solkrem på daglig basis

Det beste du kan gjøre for å beskytte huden mot solskader er å unngå solen! Ikke gå ut mellom kl 10 og 17:00 med mindre du må, og aldri forlate huset ubeskyttet. Ikke vær lat og bruke solkrem hver gang du forlater huset.

Pass på at du velger en solkrem som har en høy SPF og bruke det minst en halvtime før du går ut, slik at huden din har nok tid til å absorbere det. En annen god idé ville være å bruke en høy solfaktor leppepomade. Ikke glem at din beskyttelse solkrem tilbyr varer i kun omtrent to timer, så det må gjøres på nytt!

3. Unngå soling

Soling er en av kvinnenes favoritt sommeren aktiviteter og det gir deg en fantastisk sol-kysset brunfarge som ser fantastisk, men det gjør så mye skade på huden din at du bør prøve å unngå det. Det finnes andre måter å få en fin brunfarge.

Noen av soling alternativer er self-tanning spray, lotion, geler, etc., og du kan bruke alle disse produktene hjemme, uten å utsette huden din for skadelige ultrafiolette stråler. Alle disse produktene er betraktet som sikre hvis de brukes riktig.

For best resultat, har en profesjonell spray tanning på en salong. Men unngå sunless tanning piller, for de kan farge huden din oransje eller forårsake leverskader.

Aktuelle artikler