3 trinn til å forberede huden for sommersolen

Sommeren kommer til å være her veldig snart, og du må være veldig engstelig for å treffe stranden! Men før du gjør det, sørg for at huden din er så klar for sommeren som du er.

3 trinn til å forberede huden for sommersolen

Sommeren er snart her, og før den kommer, bør huden være klar! De kalde vintermånedene må ha vært hardt på det, så du bør gjøre alt som er nødvendig for å forberede huden for sola. Her er hvordan du gjør det i tre enkle trinn - peeling, hydrering og endelig introdusere huden din til sommersolen.

En. Peeling

Prosessen med peeling hjelper deg å bli kvitt døde hudceller og tørre celler, faktisk, er denne prosessen der du blir kvitt din "vinter hud". Grab eksfolierende hansker og en eksfolierende rensemiddel og eksfoliere over.

Begynn på føttene og skrubb vei til halsen og ansiktet. Når du kommer til ansiktet ditt, vær veldig forsiktig ettersom huden i ansiktet ditt er veldig tykk og følsom. Peeling vil gjøre huden din myk og glatt, men også veldig tørr, så neste skritt bør utvilsomt være hud rehydrering.

2. Hydration

Etter at du er ferdig med peeling, får huden din veldig tørr og enda mer følsom. Det er da du bør begynne fuktighetsgivende og rehydrerende huden din.

Bruk en fin mengde fuktighetskrem og bruke det på hele kroppen - ben, armer, rygg, mage, osv. Deretter bruke en fuktighetsgivende krem ​​for ansiktet og halsen. Det finnes spesielle kremer for ekstremt tørr hud kan du bruke for albuer, føtter, osv. om nødvendig.

Men ved å bruke hudpleieprodukter er ikke den eneste måten å rehydrere huden din, og det er ofte ikke nok - du trenger også å drikke mye vann, minst 2l hver dag. Dette vil også hjelpe deg å unngå tørr hud.

3. Sakte innføre huden til solen

Husk - akkurat som deg, har huden din ikke sett sommersolen i svært lang tid, så det tar en stund å bli vant til det. Til å begynne med, bruke produkter med høy solfaktor for å unngå solskader. Beskytt ansiktet, halsen og kløyving av seg en lue, og sørg for at dine armer, hender og føtter er godt beskyttet, for de er som regel utsatt for sol hver eneste dag.

Ikke glem å beskytte ansiktet ordentlig - sørg for at du bruker en foundation med høy solfaktor. Du bør også beskytte leppene med en leppepomade som har solfaktor på minst 15.. Nytt din leppepomade så ofte som mulig for å unngå tørre, ødelagte lepper.

Aktuelle artikler