4 enkle måter å gjøre ansiktet ditt klart fast

Medisiner og dyre kjemiske produkter for uren hud ofte vise seg å være svært skuffende, samt veldig treg måter å gjøre ansiktet ditt klart. Hver kvinne drømmer om å finne en naturlig og effektiv metode for å bli kvitt hud urenheter og kviser. Hvis du ønsker å oppdage fire utrolig raske måter å gjøre ansiktet ditt klart, lese følgende tips og hold deg til dem i minst 10 dager.

4 enkle måter å gjøre ansiktet ditt klart fast

En. Kutt ut raffinerte karbohydrater og sukker og øke frukt, grønnsaker og yoghurt

Spise raffinerte karbohydrater og sukker vil spike blodsukkeret og utløse frigjøring av insulin, for å senke den. Store mengder insulin vil i sin tur føre til et overskudd av mannlige hormoner som vil føre til utgivelsen av en enorm mengde av sebum. Dette fet sekresjon vil fremme veksten av bakterier ansvarlig for dannelsen av akne, kviser og hudormer.

Så hvorfor ikke umiddelbart kutte ned på å spise raffinerte karbohydrater og sukker og begynne å konsumere rikelig med vennlig mat i stedet!

Rå grønnsaker og frukt har depurating og nærende egenskaper. De utvise giftstoffer fra kroppen din, og samtidig fylle den med vitaminer og mineraler som er nødvendige for hudens helse.

Yoghurt og kefir forbedre tarmfloraen ved bekjempelse av dårlige bakterier ansvarlig for mange mage lidelser, som gjenspeiler direkte på huden vår, forårsaker kviser og andre ujevnheter.

2. Gi huden din en dyp behandling for å presse ut urenheter

Hvite og grønne leire har alltid vært kjent for deres absorberende og rensende egenskaper, mens te tre olje har alltid vært brukt i sin antibakterielle og antiseptisk virkning.

Hvorfor ikke kombinere dem. Du vil få en kraftig maske som vil dypt rense huden din og frigjøre overflødig olje og smuss infiltrert i porene.

Følg instruksjonene nedenfor for å finne en av de beste måtene å gjøre huden klar og bli kvitt ufullkommenhet fort.

Å sparke starte renselsesprosess, gjelder denne masken annenhver dag, for en periode på 10 dager. Fortsett en gang eller to ganger i uken. Husk å bruke en fuktighetskrem som passer din hudtype etterpå, for overdreven tørrhet kan forårsake andre bivirkninger.

3. Hvordan forberede og bruke en rensende leire maske

Grønn leire er bra for fet hud, mens hvite leire passer tørr og sensitiv hud bedre.

  1. Kombiner tre spiseskjeer av leire med nok trollhassel vann for å få en kremet blanding. Du kan også bruke kamille eller ringblomst infusjon hvis huden din er for følsom. Tilsett 4 dråper tea tree olje og la til side.
  2. Varm opp en stor kjele med vann, dekke hodet med et håndkle og legg ansiktet rett over potten. Damp huden fra 5 til 10 minutter for å åpne opp porene og tillater smuss og olje å komme ut, så vel som å muliggjøre bedre absorpsjon av maske ingredienser.
  3. Mens huden fortsatt er varm, bruke maske over ansiktet og la det stå til det er helt tørt.
  4. Skyll grundig med lunkent vann, og tørk av restene bort med en bomullsdott lett fuktet med trollhassel vann eller kamille og ringblomst infusjon.
  5. Bruke en fuktighetskrem

4. Drikk burdock te å rense fra innsiden og ut

En av de mest effektive måter å gjøre huden klar er å rense fra innsiden og ut. Overflødig giftstoffer i kroppen ofte akkumuleres i perifere steder, for eksempel hud, og kan forårsake feil, lidelser og mørke og puffy sirkler.

Burdock har anti-inflammatorisk, soppdrepende, vanndrivende og antioksidant egenskaper og regnes for å være en utmerket blod purifier. Det er mye brukt til behandling av betennelser, akne, eksem, psoriasis og andre lidelser hudlidelser.

Det dreper mange typer bakterier og reduserer sebum sekresjon. Men viktigst av alt, renser burdock leveren og hjelper utvise giftstoffer som er ansvarlige for hud feil.

Burdock te kan inntas oralt (2-3 kopper om dagen på tom mage) eller påføres lokalt med en bomullsdott. Burdock røtter også finnes i kapselform som skal tas på en daglig basis.

For å forberede infusjon, suge en spiseskje av burdock røtter med kaldt vann, dekk til og la til side i 2 timer, hvis du har tid. Hvis ikke, direkte kok opp over svak varme og la det småkoke i 10 minutter. Og ta ut og la den stå i en time.

Hvis du vil vite mer om hudpleie du kan lese fire må vite tips for lys hud.

Hvis du følger de fire tips som er beskrevet ovenfor, vil du helt sikkert klarer å gjøre du ansiktet ditt klart og oppnå en perfekt glød! Men hvis du har noen andre forslag, kan du dele dem med oss, slik at andre lesere kan prøve dem ut også!

Aktuelle artikler