4 må vite tips for lys hud

På grunn av alder, sol, ulike hudsykdommer og mange andre ytre faktorer, kan vår hud mister sin porselen, rosa og fersken hudfarge den har. Men som definitivt ikke betyr at dens lys og klar tone aldri kan gjenopprettes eller oppnådd hvis tapt! Bare ta en titt nedenfor og se hva du helt sikkert trenger å oppdage fire må-vet tips for å få lys hud!

4 må vite tips for lys hud

En. Papaya

Papaya har en rekke helsemessige fordeler, og det har vært brukt i århundrer for å hjelpe kvinner lysner huden. Det har evnen til å lysere hudens struktur, så vel som for å redusere alder flekker og gjenopprette en naturlig glød.

Den inneholder vitamin A, C og E og beta-karoten, som er kraftige antioksidanter og celle regeneratorer som hjelper huden forblir glatt og spot gratis.

Dens viktigste ingrediensen, skjønt, er papain, et enzym som fremmer hudens cellefornyelse og lysere hudfarge. Papain er også en god peeling som hjelper huden blir klar og ren.

  • Skjær en papaya i to og grav ut noen fruktkjøttet med en skje. Gni over ansiktet hver kveld.

2. Lemon

Sitroner har blitt brukt i hundrevis av år over hele verden som huden lysning. De har naturlig lysere egenskaper som bidrar falme mørke flekker, fregner og pigmentflekker og er trygge å bruke på nesten alle hudtype.

Sitron inneholder vitamin C, A og P og sitronsyre, også kjent som alfa-hydroksysyre, som er hovedaktiviteten bleking ingrediens. Sitronsyre har makt til å eksfoliere det ytterste laget av huden og fjerner hyperpigmented flekker. Det gjør det ved å fjerne døde hudceller, mens fremme veksten av nye.

Det er ofte brukt i mange hjem behandlinger, for det gir også en fin glød til huden.

  • Skjær en sitron på langs i fire stykker og gni det delikat på ansiktet ditt, eller hell litt ferskpresset sitronsaft på en bomullsdott og tørk forsiktig huden din med den. Hvis huden føles stram og kløende etter påføring sitron, bruke en fuktighetskrem. Gjøre det en gang eller to ganger om dagen.

3. Yoghurt

Yoghurt er en meget gunstig naturlig produkt som kan brukes i mange hud behandlinger. Den inneholder sink, kalsium, vitamin A, B, D, proteiner og melkesyre som har nærende og eksfolierende egenskaper.

Melkesyre som finnes i yoghurt er en naturlig alpha hydroxy syre som betydelig lysere huden og jevner ut hudtonen. Det er en mild peeling som ikke irritere huden, men delikat fjerner ytre lagene av hudens tekstur, samtidig som mørke flekker og lyn generelle hudfarge.

Det har også en gunstig og balanserende effekt på hudens pH-nivåer.

Yoghurt ikke bare lysere og nærer huden, men også inneholder mange gode bakterier som kan frigjøre vår huden mot skadelige mikroorganismer, som forårsaker akne, kviser og andre hudlidelser.

  • Suge en bomullsdott med fersk, vanlig yoghurt beriket med levende kulturer og tørk over ansiktet ditt. Påfør hver gang det begynner å tørke og gjøre det i 30 minutter hver dag.

4. Unngå sterk sol

Unngå direkte og lange sollys eksponering. Det vil føre til for tidlig aldring og gjør huden blir mørkere. Det vil også føre til uhøflig, tørr, samt skjellende og ru hud tekstur overtid.

Hvis du ikke er beskyttet, kan solen i noen tilfeller indusere dannelsen av hyperpigmented flekker og overdreven bruk av fregner. Og verst av alt, kan det øke risikoen for hudkreft.

Alltid bære en bredbremmet hatt og solbriller og aldri gå ut uten en solkrem som har minst en SPF 30 eller høyere.

Selv indirekte soleksponering i tider kan i stor grad påvirke hudfarge. Du bør derfor bruke en solkrem på overskyete dager også.

Likte du våre tips for lys hud? Hvis du har noen andre effektive metoder, kan du kommentere og dele dem for de som ikke har prøvd dem ennå.

Aktuelle artikler