5 fantastiske hjem rettsmidler for fet hud

Behandling av fet hud kan bli dyrt hvis du går deg vill i alle de høye merkevare og høy pris produkter som visstnok hjelpe deg på et øyeblikk. Men de sjelden gjør utslaget. Så, her er noen fantastiske hjem rettsmidler som vil definitivt hjelpe deg, og - det vil koste deg nesten ingenting!

5 fantastiske hjem rettsmidler for fet hud

En. Clay mask

Leire eller gjørme masker er en av de beste måtene å gå, når det kommer til fet hud. De reduserer fet og jevne ut hudens tekstur og tone. Den måten å lage din egen maske bruker ansikts leire og trollhassel, som du kan få på nettet, eller i naturlig mat butikker.

Legg en spiseskje med trollhassel til en teskje av ansikts leire, og rør til de er godt blandet sammen. Det er greit å legge til et par dråper aromatisk olje for duft, men ettersom hvordan du prøver å bekjempe fet hud kan du bli bedre uten det. La masken på i ca 10 minutter - helt til leire tørker av og deretter skylle den av.

2. Mango ansiktsmaske

Veldig populært i Indonesia, der det er brukt av mange indonesiske kvinner å rense porene, tone huden, og kontrollere sin oiliness. Måten å gjøre dette er å mose en mango frukt til den blir grøt og deretter massere det inn i huden din. La den stå på i fem minutter, og skyll den av.

3. Eple og sitron maske

Dette er også en fin ansiktsmaske som kan gjøre underverker når det kommer til fet hud. Legg ett eple i en gryte, tilsett vann over det, og la det småkoke til den er myk. Etterpå mos eplet og tilsett 1 ts sitronsaft og 1 ts tørket lavendel. Bruk den på ansiktet ditt, la den på i 5 minutter og skyll den av med varmt vann.

4. Eggehvite maske

Bland en teskje honning med en eggehvite og rør dem sammen, legge mel til den blir til en pasta. Påfør lim på ansiktet ditt, men vær forsiktig så du ikke får noen i øyet. La det tørke i ca 10 minutter før du vasker den av med varmt vann. Du vil se forskjellen med en gang.

5. Eggeplomme maske

Bare bruke en eggeplomme på ansiktet og la den på i 10 til 15 minutter. Etterpå vasker det av med kaldt vann og se på som oiliness forsvinner fra ansiktet.

Aktuelle artikler