5 fantastiske hjemmelagede pakker for fet hud

Fet hud kan være en slik plage. Hver dag må du rense huden din, for å finne en måte å kvitte seg med overflødig glans og for å toppe det hele, for å hindre at mer kviser enn du allerede har. Hud produkter er så dyrt, så hvorfor ikke prøve noe hjemmelaget i stedet?

5 fantastiske hjemmelagede pakker for fet hud

Vi har alle hørt om hvordan hjemmelagde masker og pakker kan være veldig stor, men så, når du ser etter en oppskrift og det står: "Bland en spiseskje av grønn leire, en teskje av aprikoskjerne olje og 3 dråper palmarosa eterisk olje. " Yeah, right! Det er enklere å bare kjøpe et ansikt pakke fra en butikk. Men, bortsett fra de kompliserte oppskrifter, er det noen som er svært enkel og er laget av ting du vanligvis allerede har hjemme. Sjekk ut fem fantastiske hjemmelagede pakker for fet hud.

En. Jordbær og yoghurt ansikt pack

Det er best å gjøre denne masken med friske jordbær, men du kan også gjøre det med frosne seg. Selvfølgelig frigi dem først. Ta 4-6 gode modne jordbær og legg dem i en bolle. Mos dem med en gaffel og tilsett 1 ss fettfattig yoghurt. Bland til du får en glatt pasta. Bruk denne lim på ansiktet ditt, la den i 10-15 minutter og skyll med varmt vann.

2. Agurk og yoghurt ansikt pack

Vi vet alle at agurk er bra for huden din. Den kjøler betent hud ned, det reduserer de stygge Baggies under øynene og det hjelper også med fet hud. Denne masken sies å være i stand til å hjelpe deg å redusere rynker, så det er fantastisk på alle måter.

Ta en halv agurk og skrell den. Sett den i en blender og bland til du får en glatt pasta. Du må kanskje presse overflødig vann ut av denne blandingen, men bare hvis det er egentlig altfor tynn - at vann er bra for huden din. Legg en spiseskje med skummet yoghurt, bland godt og gjelder for ansiktet unngå området rundt øynene. Permisjon for 15-20 minutter og skyll med varmt vann.

3. Havregryn ansikt pack

Havregryn er enda et stoff som er bra for fet hud. Denne masken vil hjelpe deg å bli kvitt den irriterende ekstra glans fet hud har.

Du kan gjøre denne masken med enten sitron eller agurk. De andre ingrediensene er en kopp med havregryn og en spiseskje yoghurt. Hvis du bruker agurk, skrelle den, og hvis du bruker sitron, presse saften ut av det. Legge alle ingrediensene i en food prosessor og bland til du får en homogen masse. Påfør til ansiktet ditt, la stå i 10 minutter og skyll.

Sitron er faktisk bedre for denne masken, men noen jenter har en tendens til å være følsomme for det. Du kan prøve sitron maske, men hvis huden begynner å klø eller brenning, skyll med en gang og neste gang går med agurk maske.

4. Eple og honning ansikt pack

Dette fabelaktige hjemmelaget ansikt pack for fet hud er faktisk perfekt for å stramme porene. Bruk den en gang i uken og se hvordan huden blir klar og vakker.

Ta ett eple, skrelle den, fjern frøene og skjær den i båter. Sett kiler i en food prosessor og tilsett tre spiseskjeer økologisk honning. Du kan selvfølgelig bruke honning fra butikken, men økologisk er så mye bedre. Bland til du får en tykk pasta og bruke den til ansiktet ditt. La stå i 15 minutter og skyll. Du kan også legge til granulert salt og gjøre den om til en eksfolierende maske.

5. Avokado og egg hvitt ansikt pack

Ta en virkelig moden avokado, skrelle den, fjerne gropen og bland halvparten av avocado med en gaffel. Skille egg hvite fra eggeplomme og litt Pisk eggehviten. Du er ikke å lage en marengs så bare slo den til den er tykk nok til å smøre over ansiktet ditt.

Bland avocado og eggehvite sammen og bruke masken til ansiktet ditt. Permisjon for 15-20 minutter og skyll med lunkent vann.

Følg instruksjonene på hvor lenge du kan la en maske på ansiktet ditt for hver av disse oppskriftene. Hvis du begynner å føle kløe eller få en brennende følelse på huden, fjerne masken på en gang. Ikke bruke en maske oftere enn en gang i uken. Disse hjemmelagde ansikt pakker er virkelig fantastisk og lett å lage. Prøv dem og fortelle meg likte du dem.

Aktuelle artikler