5 kjempeflott hjem rettsmidler for tørr hud i ansiktet

Vi må søke trøst i dypere behandlinger for å fylle hudceller med nødvendige fuktighetsgivende næringsstoffer og tilstrekkelig fuktighet. Les nedenfor og finn fem kjempeflott hjem rettsmidler for tørr hud i ansiktet.

5 kjempeflott hjem rettsmidler for tørr hud i ansiktet

Tørr og flassende hud kan føre til at ubehagelige følelsen av kløe, tetthet og ruhet at selv de dyreste kremer og fuktighetsgivende kremer kan ikke lett lindre.

Frukt, aloe vera gel og havregryn etterfylle og hydrat huden

Naturlig tørr hud kan noen ganger bli enda mer irritert og skjellete hvis overeksponert til vind, sol, kaldt om mangel på visse vitaminer.

Regelmessige skjønnhet produkter er ofte ikke tilstrekkelig nok til å opprettholde det hydratiserte, men mange naturlige næringsstoffer kan være til stor hjelp!

5 kjempeflott hjem rettsmidler for tørr hud i ansiktet inkluderer bananer, avokado, aprikos, havremel og Aloe Vera gel. Du kan bruke disse fruktene alene eller kombinert mellom dem, så vel som med andre ytterligere komponenter såsom argan, mandel-eller kokosolje, eggeplomme og honning.

Fremgangsmåten er enkel:

Mos fruktene, tilsett 1 eller 2 ts olje, 1 eggeplomme og 1 spiseskje honning. Damp ansiktet for å åpne porene, bruke maske, og deretter legge seg ned og slappe av fra 15 til 20 minutter.

Vask masken av med lunkent vann og bruke en fuktighetskrem for å forbedre maske effekter.

En. Banana

Bananskall inneholder en enorm mengde elementer som er gode allierte i huden vår. Den er rik på antioksidanter (lutein) og mineraler (kalium), samt vitaminer B og C, som alle bidrar til huden vår trivsel, hjelper det bli glatt, smidig og silkemyk.

Disse næringsstoffene oppmuntrer huden til å gjenopprette naturlig, samtidig forbedre sin samlede tekstur og tone. Bananskall har også eksepsjonelle beroligende egenskaper som er nyttige i å lindre betennelse i huden forårsaket av tørrhet, og utvinne sin mykhet, fuktighet og elastisitet.

2. Avokado

Avocado inneholder svært rik og svært næringsrike olje som er lett absorberes av huden. Det er rike på vitamin A, D og E og mineraler (kalium), samt lecithin, proteiner, beta-karoten og et stort antall av fettsyrer.

Avocado olje er også høy i sterolins, som reduserer pigmentflekker og solskader tegn, og bidra til å myke opp og fukte huden. I konklusjonen, avocado stor emolliating, fuktighetsgivende og foryngende egenskaper!

3. Aprikos

Aprikos inneholder mange viktige bestanddeler som er avgjørende for vår hudens helse. Det er rik på jern, kalsium, betakaroten og antioksidanter som vitamin A og C, og inneholder 40% av oljen med identiske egenskaper som mandelolje.

Aprikos har flotte fuktighetsgivende og gunstig egenskaper: det lindrer solbrenthet og kløe og samtidig revitaliserer, lindrer og frisker tørr hud vev. Det hjelper huden beholde sin elastisitet, smidighet og lysstyrke.

4. Havregrøt

Havregryn inneholder polysakkarider, omega-3 fettsyrer, proteiner, samt silisium og andre mineraler. Det er også rik på antioksidanter kjent som avenanthramides og beta-glucon. Alle disse forbindelsene er viktig for helsen og vitaliteten i våre hudceller.

Mange fuktighetsgivende kremer og andre skjønnhetsprodukter inneholder havregryn for sin fantastiske fordeler for huden. Havregryn reduserer inflammasjon, forhindrer tørrhet og dannelse av flassende og skallete områder, og opprettholder hudens naturlige barrierefunksjon.

5. Aloe vera gel

Aloe Vera gel er beroligende, anti-inflammatorisk, lysere, nærende og foryngende. Den inneholder 18 aminosyrer, samt vitaminene A, C, F, B, niacin og spor av vitamin B12, som alle arbeider sammen for å berolige og mykgjøre tørr hud, utsatt for peeling, flassing og sprekkdannelser.

Aloe Vera er en utmerket fuktighetskrem som vedlikeholder huden myk og lysende. Det lindrer varme forårsaket av solbrenthet og gir næring til huden celler med viktige næringsstoffer som vitamin E og C. Det er også nyttig i å fjerne døde hudceller og hindre alder tegn.

Dette er noen av de mest effektive hjem rettsmidler for tørr hud i ansiktet. Har du prøvd dem? La oss beskjed hvis du har noen andre forslag på hvordan man skal håndtere tørr hud. Vi vil gjerne høre fra deg, så dele dine midler med oss!

Aktuelle artikler