5 lite kjente ting om hvordan å holde huden klar

Kvinner sliter med å holde deres hud tømme hele tiden. Når du er en tenåring du har kviser og som du blir eldre mye feil oppstår. Er ikke du bare lei av det? Heldigvis, det er ting som kan hjelpe deg. Holde huden klar er egentlig ikke rocket science, når du omfavne et par nye regler. De kan være det stikk motsatte av det du trodde var bra for huden din, men tro meg - de fungerer. Her er fem lite kjente ting om hvordan å holde huden klar.

5 lite kjente ting om hvordan å holde huden klar

En. Ikke vask den for ofte

Det første som ville komme opp i tankene dine når det gjelder å holde huden klar, er å sørge for at du vasker det så ofte som mulig. Vel, vet du hva - det er galt! Det kan faktisk føre til en helt motsatt effekt.

Vask huden din for ofte fjerner lag av beskyttende olje fra huden din. Etter litt tid, cellene i huden din skjønner at du fjerner sin beskyttende lag på regelmessig basis, og derfor begynne å produsere mer av det. Dette i sluttresultatet i fet hud, utsatt for akne. Vask ansiktet to ganger om dagen - i morgen og om kvelden. Det er nok.

2. Bruk naturlige såper

Naturlige og organiske såper kan være et reelt liv frelser når det gjelder å håndtere med hudproblemer. Finn nærmeste organisk såpe butikk og betale dem et besøk så snart som mulig.

Så, hvorfor økologiske såper, spør du? Alle de industrielle produkter som de fleste av oss bruker hver dag er laget av følgende regel - hvis huden er for fet - vil produktet tørke den ut, hvis huden er for tørr - produktet vil gjøre det fetere.

Dette høres ut som en generelt god regel, men det er et problem med det. Etter en stund, kan din tidligere fet hud nå blitt for tørr, men fortsatt utsatt for akne og alle de andre problemene med fet hud. Ikke bare at du ikke har løst det opprinnelige problemet, men du har fått en annen.

Naturlige og organiske såper er basert på en annen filosofi. De er produsert på en måte å øke hudens naturlige forsvar og gjøre den produserer mindre olje på egen hånd. Til slutt, økologiske såper gi mye bedre langsiktige resultater.

3. Sitronsaft

Sitronsaft kan være til stor hjelp i å holde huden klar. Sitronsyre er en svært kraftig rengjøringsmiddel som er spesielt bra for fet hud og akne.

Bare presse saften fra en sitron og tilsett en kopp vann. Flaske det, holde den i kjøleskapet og bruke som en tonic. For bedre resultater kan du legge saften av knuste rosmarin blader. Må ikke brukes på tørr, solbrent eller skadet hud.

4. Aloe vera

Jeg tror at aloe vera er enhver jentes beste venn. Ikke bare at det vil hjelpe deg å holde huden klar, kan det også hjelpe med mindre skader, kviser og ujevnheter.

Det er best å bruke ren aloe vera juice fra kaktus selv. Du kan bruke det som en maske og skyll med varmt vann etter 10 minutter, eller tilsett vann til det og bruke som en tonic. Bruk aloe vera på acne og det vil hjelpe deg å bli kvitt dem raskere. Hvis du ikke kan få hendene på ren aloe vera juice, sørg for at du kjøper økologiske aloe vera produkter.

5. Mindre sminke

Enten du vil tro det eller ikke, gjør makeup skade huden din. Det vil gjøre det eldes raskere, og det kan øke muligheten for allergi, kviser og rødhet i ansiktet ditt.

Hold makeup til et minimum. Gjelder ikke det når det er mulig. Hold deg unna profesjonelle produkter, fordi de vil gjøre huden din tørr. Aldri gå til sengs før du fjerner makeup og aldri synes synd på de pengene du gir for god makeup. God makeup koster gode penger, så gjør huden din en tjeneste og kjøpe kvalitet makeup.

Nå har du det - 5 lite kjente ting om hvordan å holde huden klar. Hold deg til disse forslagene, og huden din vil begynne å skinne igjen snart.

Aktuelle artikler