5 måter å kurere tørr hud

Har du noen gang vasket ansiktet med vann fra springen og fant det ubehagelig å smile etterpå? Er vinteren spesielt vanskelig for deg fordi du hud svinger sveve og er peeling off som en maske? Klør det? Hvis du svarte JA på disse spørsmålene, er du har xeroderma eller i rene ord - tørr hud. Alt du trenger å gjøre for å kurere tørr hud er å følge våre noen grunnleggende retningslinjer og implementere dem inn i din daglige rutine.

5 måter å kurere tørr hud

En. Ikke bruke for mye tid i dusjen

Hva? Du hørte meg. Ikke mer enn to dusjer om dagen. Det er absolutt forbudt hvis du har tørr hud fordi springvann vann tørker det ut umåtelig. Også - badestamper, offentlige bassenger, har boble bad i varmt vann - senk den ned til et minimum, det er gøy, men det er ikke å gjøre deg noe godt. Det er nok til å vaske ansiktet og kroppen to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden, alt på toppen av det er bare å hjelpe huden din tørr. I stedet for såpe, bruke forskjellige nærende oljer. Det vil holde huden fuktig og silkemyk.

2. Ikke gå gale på produkter

Peanut størrelse mengde ansiktsvask gel er akkurat nok. Hvis du bruker mer, vil det ikke tid til å løse opp i varmt vann, og vil derfor bare gi tørr. Bruk den forsiktig og ikke gni det aggressivt, gå fra kinnben til munn og nese område og tilbake. Gni pannen separat og være forsiktig for ikke å få produktet i øynene. I så fall, skyll straks. Aloe Vera er din beste følgesvenn så pass på å bruke produkter som inneholder denne sunne plante juice. Husk, i dette tilfellet - less is more.

3. Gå gale på nærende kremer

I motsetning til gele og bad, der det omfattende beløpet kan være contra produktiv, kan du behandle deg selv med så mye næringsrik ansikts og kropp kremer som du vil. Woohoo! Lite råd - ikke holde seg til bare én favoritt krem, eksperimentere! Noen ganger vår huden utvikler immunitet mot noen sunne komponenter så enten bruke noen av dem eller endre dem hver 6. måned. Det er gunstig å bruke en generøs mengde kroppen krem ​​rett etter dusj og å la det absorbere. Ikke kle rett etter, la den suge i alle tørre pore på kroppen din. På den måten vil du ikke føler for å adoptere en annen kvinnes kropp, vanligvis to størrelser mindre enn din. Ingen kløe, ingen stramme huden, bare glatthet.

4. Bruk anti-allergiske, parfyme-frie produkter om nødvendig

Noen ganger tørr hud er sammen med allergi mot visse komponenter av tørr hud produkt. Vanligvis kan du fortelle om du er allergisk mot enkelte produkt rett etter bruk, da rødhet vises og huden begynner å klø veldig. Hvis så, vaske av med kaldt vann og vente til det går tilbake til det normale. Bruk aldri at produktet igjen, det vil ikke endre den negative effekten. I stedet bytte til kremer uten parfyme, kunstige fargestoffer eller andre typer tilsetningsstoffer. Kanskje de ikke vil se eller lukte så bra som du trodde, men sikkert vil føle deg bedre da kløe rødhet.

5. Olje it up!

Dette er enkel - bruke nærende essensielle oljer så mye du kan. Olje er din venn, er såpe ikke. Enten du bruker den som massasje olje eller dusj olje, gjør det ikke saken, vil det føles kongelig og vil gjøre underverker som kur til tørr hud. Lavendel, druer, oliven, kokos, aloe vera, selv solsikkeolje kan gi deg trøst og huden glatthet du har lengtet etter. Gå gale!

De var de få grunnleggende GJØR og GJØR om hvordan å kurere tørr hud. Endre dusjing og nærende vaner og se din tørr, sår hud sving inn fløyel himmelen som du fortjener. Husk - ingen såpe, ingen boble bad og mye og massevis av fløte og olje. Høres ikke så ille, ha jenter? Nyt.

Aktuelle artikler