5 overraskende gode ting for huden din

Ta godt vare på huden hennes er en av de viktigste tingene i enhver kvinnes skjønnhet rutine. Men, la oss introdusere deg til 5 ting du aldri ville tror kan gjøre underverker for huden din, men de så gjør!

5 overraskende gode ting for huden din

Vi har alle våre små triks og løsninger, og vet hva som fungerer for oss

En. Kjønn

Det er vel kjent at det å ha sex forbedrer blodsirkulasjonen, noe som bidrar til å pumpe oksygen til huden din og gjøre den lysere. Så kan sex i utgangspunktet gi huden en perfekt glød. Det hjelper også kontroll acne, så det balanserer ut hormonnivået, fjerner giftstoffer og renser porene (som er hvis ting får så varm og dampende som de skal).

Studier har også vist at å få den på i sekken kan faktisk ta noen år av utseendet ditt senere i livet, fordi sex er kjent for å øke produksjonen av kollagen. Det finnes flere studier som viser ulike måter at sex kan være gunstig for helsen, men trenger vi virkelig trenger å holde selge den til deg? Få opptatt!

2. Sjokolade

Vel, i dette tilfellet kan det bli for mye av en god ting! Så kan så mye som 40 gram sjokolade om dagen faktisk være veldig bra for ditt hjerte, hud og helse generelt. Imidlertid kan overdrive det føre til kviser på personer med visse hudtyper.

Dette er på grunn av smøret som er blandet med sjokolade. På grunn av det, velger mørk sjokolade er et smart valg. Det ville være bra for huden din, som kakaosmør generelt er. Har du ikke hørt om sjokolade ansiktsbehandling? De blir tilbudt i mange salonger og er svært populære, som sjokolade sel fuktighet i huden din og gjør den mykere!

3. Jordbær

Jordbær er rike på vitamin C, som er grunnen til at de kan hjelpe med å gjøre sår leges raskere og øke produksjonen av kollagen. Kollagen, som vi alle vet, er et viktig protein for huden.

Videre har nyere studier vist at jordbær inneholder ellaginsyre. Ellaginsyre kan hjelpe med å beskytte huden mot skadelige UV-stråler som kan forårsake kreft, solflekker og raskere aldring av huden.

4. Lemon

Sitronsaft er en naturlig hud tonic og rengjøringsmiddel. Du kan bruke den hver dag for å holde huden klar og frisk, og det fungerer like bra som noen dyre ansikt produktet. Dette er fordi sitrus syre fungerer på rense huden din og bli kvitt noen døde celler, og reduserer også porene slik at du får en feilfri hud.

5. Olivenolje

Olivenolje er fylt med antioksidanter og vitamin A og E. Det er derfor det fortjener en hederlig plass i alle hudpleie skjønnhet rutine.

Det kan gjøre en verden av forskjell når det kommer til mørke ringer under øynene etter bare et par dager, og fungerer bedre enn noen krem. Det gjør huden mykere og er en perfekt erstatning for nattkrem. Dessuten er olivenolje den ultimate produktet når det gjelder å gjøre opp fjerning.

Aktuelle artikler