6 enkle måter å gjøre ansiktet ditt glød

Vi ønsker alle det - en perfekt, glødende ansikt. Ansiktet som viser at vi er glade, vellykket og fornøyd med livene våre og oss selv. Vel, gjett hva? Det er ikke så vanskelig å oppnå i det hele tatt, men du må huske at din helse og måten du føler er like viktig som de produktene du bruker. Vi bringer deg seks fantastiske og enkle måter å tjene ansiktet glød.

6 enkle måter å gjøre ansiktet ditt glød

En. Hydratation

Hvis du ønsker en vakker glødende ansikt, det første og det viktigste er god hydrering. Ingen sminke kan hjelpe deg med tørr hud. Indre hydrering er like viktig som ytre, så først og fremst - drikke mye væske. Du bør drikke mellom seks og åtte glass vann hver dag. Husk at for hver kopp kaffe du drikker, bør du drikke to kopper vann, fordi kaffe faktisk tørker deg. For samme grunn prøver å unngå kullsyreholdige drikker og alkohol.

Når det gjelder ytre hydrering, jeg har ett ord for deg - fuktighetskrem. Få en for dag og en for natten, siden de er forskjellige, og du bør ha både hvis du har råd til det. Bruk den daglig.

Før du setter din makeup på, bruke fuktighetskrem for å beskytte huden mot tørrhet som makeup skaper.

2. Helse

Du må vurdere din helse som en svært viktig faktor i å gjøre ansiktet ditt glød. Dårlige vaner som røyking og drikking gjøre mye skade på huden din, og du bør virkelig prøve å bli kvitt dem.

Spis så sunt som mulig - mye grønnsaker og frukt, hvitt kjøtt og fisk. Unngå rødt kjøtt, sukker og bearbeidet mat. De tingene du spiser show på ansiktet ditt, så begynne å spise sunt og ansiktet ditt vil begynne å gløde. Det er ikke rocket science.

Videre alltid, og jeg mener alltid, gjelder solbeskyttelse til ansiktet ditt. Kjøp en solkrem spesielt for ansiktet ditt, fordi det bør være med en høyere faktor enn den du bruker til kroppen din. Solen skjermen skal være rusfritt, fordi alkohol gjør huden tørr.

Etablere regelmessige besøk til legen for å sjekke din helse og gå til hudlege hvis du har noen problemer med huden din.

3. Hudprodukter

Tror ikke at å kjøpe dyre hud produkter er nøkkelen til å gjøre huden din glød. Neste gang du ser på en frukt ansiktsmaske, snu det og lese ingrediensene på den. Alle de tingene du ikke vet hva de er, er kjemien som kan være dårlig for huden din. Hvorfor risikere det?

Ta mitt råd og prøve noen hjemmelagde hud produkter.

I tilfelle huden din er fet: lage en tonic ut av vann, sitronsaft og rosmarin. Sett en spiseskje rosmarin blader i en morter og knus dem med stampe før de slipper juice. Sil dette for å få bare saften og bland det med saften fra en sitron og en kopp vann. Rens ansiktet med denne tonic hver kveld og bruke fuktighetskrem som vanlig. Det er billigere og sunnere.

På den annen side, hvis huden din er tørr, bland en lime du laget av en håndfull jordbær med høy prosent fett yoghurt og bruke den til ansiktet ditt. La den stå i minst en halv time og skyll med varmt vann.

Har du eller noen du kjenner vokser Aloe Vera? Få saften ut av kaktus og bruke dette som en tonic. Det gjør huden myk og hjelper til med å holde huden ren. Du kan også bruke aloe produkter fra butikken, bare sørg for at de faktisk inneholder Aloe Vera. Jeg bruker og anbefaler Aloe Activator fra Forever Living Products.

4. Indre glød

Det beste svaret på spørsmålet om hvordan å gjøre huden din glød ville være å sørge for at du gløden fra innsiden. Dette kan høres ut som en klisjé, men det fungerer.

Så lenge du er en glad og fornøyd person, som vil vises på ansiktet ditt og huden din vil absolutt glød. Dette er noen ganger ikke veldig lett å nå, men vi kan hjelpe deg med dette også.

Når du føler deg ned for noen grunn, tenk på alle de gode tingene. Du må ha ting i livet ditt som gjør deg glad og ting som er verdt å leve for. Hvis det er få lettere en liste over alle de gode tingene i livet ditt. Når du ser dem, vil du finne din indre glød og tilfredshet som vil være synlig på ansiktet ditt. Fokuser på det positive. Livet er hva du gjør ut av det. Livet er godt, så la det glød.

5. Sminke

Selvfølgelig er makeup hver jentes beste venn når det kommer til å gjøre ansiktet glød. Men husk at hvis du ikke oppnår de tingene vi allerede har nevnt, kan sminke egentlig ikke hjelpe deg så mye. Likevel, hvis du ønsker en glødende ansikt, her er et par tips.

Før du setter din foundation, ta på litt fuktighetskrem. Bruk huden Corrector for å dekke alle små defekter på huden din. Velg din foundation godt og angrer ikke pengene du gir. Prøv å holde seg borte fra profesjonelle makeup-produkter fordi de er mye sterkere og kan gjøre huden din tørr. Din foundation bør ha en solkrem faktor også. Sett så lite sminke som mulig fordi alle disse produktene gjør huden eldes raskere. Tenke langsiktig. Jo mindre sminke du bruker, jo bedre vil du se uten at det i det lange løp.

6. Smile


Det er ingenting annet i denne verden som vil gjøre ansiktet ditt glød mer enn en enkel smil. Uansett hvordan du ser ut, hvis du bruker noen sminke eller ikke, kaste på en enkel og oppriktig smil og ansiktet ditt vil sikkert glød. Skill deg ut fra den kjedelige mengden.

Ikke bekymre deg om de smilende rynker, de er de søteste rynker en kvinne kan ha. De viser at du er en glad og vennlig person, en kvinne som er fornøyd med livet sitt. Smile så mye du kan, fordi det ikke bare gjør at du ser bra ut, men det også forlenger livet (faktum: glade mennesker lever lenger)

Slik at ansiktet ditt glød er enklere enn du kanskje tror. Bare følg våre råd, og du er sikker på å se vakre.

Aktuelle artikler