6 rare ting som er bra for huden din

Ok, vi vet alle at vitaminer er bra for huden vår. Omega 3 fettsyrer er stor også. Men det er andre ting som kan gjøre underverker for huden din, kunne ting du aldri trodde være noe bra. Sjekk dem ut.

6 rare ting som er bra for huden din

Ville du mener hvis jeg fortalte deg at bakterier kan være bra for huden din? Og det er ikke bare bakterier, sjekk ut disse seks rare ting som er bra for huden din.

En. Bakterier

Jeg nevner dem, nå må jeg forklare. Det er om lag ti ganger flere bakterier på huden din enn det er hudceller. Disse bakteriene er det som holder huden din ser normal og god. Enhver misbalance, om bakterier teller går opp eller ned, kan føre til hudproblemer.

Dette betyr i praksis at du ikke bør rense huden for ofte. Dusjing mer enn to ganger om dagen og bruk av sterke antibakterielle såper og rensemidler kan føre til ødeleggelse av flere bakterier enn nødvendig. Dette kan føre til tørr hud eller til og med eksem.

2. Legen fisk

Doctor Fish eller Nibble Fish er et vanlig navn på to typer fisk - Garra rufa og Cyprinion macrostomum. Hva gjør de? De bite av huden din sykdom.

Tro det eller ei, dette er en ganske gammel praksis som har vært å gjenvinne sin popularitet siden 2006. Det er fisk spas over hele verden utstyrt med store tanker og bassenger fylt med legen fisk. De kurere psoriasis og eksem, og alt du trenger å gjøre er å sitte i bassenget og la dem sakte spise infeksjonen unna. Det er ganske enkelt så lenge du kan psykologisk håndtere det.

3. Kakao

Det er ikke mange ting som fantastisk som en kopp varm kakao på en kald dag. Den første slurk bringer bare et smil til ansiktet ditt, men det bringer også et par fordeler til huden din.

Du kan finne og lese en kakao forskning på internett som forklarer hvordan 23 kvinner fikk en kopp kakao hver dag over en periode på tre måneder. Resultatene viste at ved slutten av denne perioden, deres hud var jevnere, mykere og mindre utsatt for å bli skadet av UV-stråler. Nå vet jeg ikke om det er virkelig sant, men jeg vil si det er en perfekt unnskyldning til å nyte en kopp kakao hver dag.

4. Salt

Alle sier at salt er bra for deg. For mye av det fører til høyt blodtrykk, dårlig syn og øker risikoen for hjerteinfarkt. Likevel er salt en stor førstehjelp for huden din.

Dette er litt av en gammeldags rette, men det faktisk fungerer. Hver jente har minst en gang brent hånden på en ovn eller ved håndtering av en varm ovn parabolen. Så lenge du ikke brenner deg til det punktet hvor huden faktisk brister og du har et åpent sår, kan salt hjelpe deg å helbrede. Bare strø litt salt over brannskaden og la den være der. Det vil absorbere varmen og hjelpe huden leges raskere.

5. Geitemelk

De fleste av oss bruker kumelk på daglig basis. Hva folk flest ikke vet er at geitemelk er veldig bra for deres helse generelt, spesielt deres hud.

Geitemelk er rikere på fett, kalsium og proteiner enn kumelk. Drikker det, så vel som å bruke økologiske produkter som inneholder geitemelk, kan øke hudens naturlige motstand mot elementene. Det er også et perfekt middel for tørr hud, og det kan hjelpe huden gjenvinne sin naturlige glød.

6. Varme og kalde dusjer

Du har kanskje hørt hvordan dusjing i varme og kalde bølger kan være veldig bra for hjertet. Vel, det kan også være bra for huden din.

Kaldt vann er faktisk mye bedre for huden enn varmt vann. Likevel kan du ikke egentlig dusj med kaldt vann bare, så du kan like godt gi denne teknikken en prøve. Det øker hudens naturlige forsvar mot sol og vind, og det hjelper holde fuktes.

Se, det er ikke alt om dyre dusj geleer og body lotion. Det er mange andre ting som er bra for huden din. Følg disse forslagene og forbedre hudens kvalitet i dag.

Aktuelle artikler