6 regler for å gjøre huden din ser yngre

Jenter betale mye oppmerksomhet til huden. Vi ønsker at den skal være myk, å ha det naturlig glød og å alltid se yngre ut. Men pass år mener med, og det viser på huden vår. Så, hvordan kan vi gjøre våre huden ser yngre ut?

6 regler for å gjøre huden din ser yngre

Svaret ligger i 6 enkle regler du må følge. Avhengig av din hudtype, og din genetikk, trenger du mer eller mindre anstrengelse. I alle fall, her er hva du må gjøre.

En. Begynn tidlig

Du kan ikke bestemme at du vil ha en hud som ser yngre ut i en alder av 40 år. Du må begynne å tenke på huden din i løpet av tenårene, for å ha stor hud når du er eldre.

Det er et par regler som du bør følge for å gjøre huden din ser yngre. Imidlertid er den viktigste regelen for å opprettholde sunn hud. Finn ut hvordan du kan holde huden sunn gjennom årene.

2. Unngå solen

Ok, du kan egentlig ikke holde seg borte fra solen, men du må redusere mengden av tiden du bruker soling. Søn skader er svært synlig, og veldig vanskelig å bli kvitt.

Glem tanning boder helt. Ikke bare at de gir deg den ekle oransje farge, men de er også veldig dårlig for helsen din, og kan gi deg hudkreft. Når soling i naturlig sol, ALLTID beskytte huden din med solskjerming, og unngå å være i solen mellom middag og 17:00

3. Hold deg hydrert

God hydrering er den beste allierte for å ha vakre, glødende hud. Prøv å drikke minst åtte glass vann hver dag, og redusere mengden av kaffe, alkohol og brus.

Ytre hydrering er også viktig, så ikke la til at huden blir tørr. Bruk kremer og body lotion, spesielt i kalde vintermånedene, og etter soling. Hvis huden din er veldig tørr, finne ut mer om hvordan å behandle svært tørr hud.

4. Lett på sminke

Ja, jentene elsker sine makeup, men de fleste av dem vet ikke at det kan gjøre huden tørr, og eldes raskere. Prøv å kutte ned på sminken litt.

Hvis du ikke kommer til å forlate huset hele dagen, det er egentlig ingen grunn til å bruke sminke. Iført den utenfor er faktisk bra, fordi det beskytter huden mot elementene, men gi huden din en pause nå og da, og la det være uten sminke for en dag.

5. Gode ​​produkter

Gode ​​hud produkter er avgjørende hvis du ønsker å gjøre huden din ser yngre. Uansett om du kjøper sminke, eller ansikt kremer, masker og body lotion, må de være av høy kvalitet.

Imidlertid ikke høy kvalitet ikke alltid bety svært dyr. Noen kvinner sverger at det ikke er bedre produkt for huden enn vaselin. Prøv et par produkter, og velge de som passer deg best. Vær spesielt oppmerksom på å kjøpe sminke, fordi lav kvalitet makeup kan forårsake allergier og utslett.

6. La det gå

Det er ingenting, jeg gjentar INGENTING, galt med å se etter din alder. Faktisk, jeg mener at en kvinne som er 40, skal se ut som 40, ikke som 30 år. Det er ok å barbere av et par år med god omsorg, men operasjoner og ansikt løfte er, etter min mening, latterlig.

La det gå litt. Så hva om du alderen? Det er en normal prosess, og vi alle går gjennom det. Bruk dine rynker med stolthet - de er en del av livet ditt. Unge jenter er ikke de eneste pen de - du kan være vakker i 50-årene og 60-tallet, hvis du vet hvordan du skal bære din alder.

Har du en ekstra råd om hvordan du kan gjøre huden din ser yngre ut? Vennligst aksje i kommentarene, kan en jente aldri har nok tips om hvordan du ser bedre.

Aktuelle artikler