8 måter å raskt bli kvitt hudormer

Hudormer er en av de vanligste hud feil. I utgangspunktet alle har hatt noen på et tidspunkt. Men å bli kvitt disse ekle små ting ikke trenger å være vanskelig i det hele tatt, sjekk ut disse åtte super enkle måter å gjøre det.

8 måter å raskt bli kvitt hudormer

Det finnes bedre måter å bli kvitt dem, enn bare prøver å presse dem ut, resulterer som regel i betennelse i at hele området og skaper en enda større katastrofe.

En. Bruk lim

Ja, lim. Sørg for at den er giftfri skjønt. Faktisk er det best å gå med noe sånt Elmers lim. Frist du trenger å dampe ansiktet. Hvis du ikke eier en dampbåt du kan gjøre dette over en bolle med kokende vann. Etterpå gjelder limet til de urolige områdene av ansiktet ditt og vente til det tørker av. Deretter skrallende den av, og se de fantastiske resultatene.

2. Tannkrem

Få en tannbørste spesielt for dette og bruke en liten mengde tannkrem på det. Kjøre det gjennom vann og forsiktig skrubbe det berørte området for en liten stund. Du kan gjøre dette hver par dager, og det vil gjøre situasjonen så mye bedre på kort tid. Bare sørg for at du ikke får noen i øyet, og du sterilisere tannbørsten etter hver bruk med kokende varmt vann.

3. Hjemmelaget lotion

Gjør denne super effektiv hjemmelaget lotion og bruke den på huden din et par ganger i uken, vil det hjelpe deg ikke bare med hudormer, men med andre hud problemer som misfarging. Alt du trenger er limesaft, mandelolje og glyserin - bland den samme mengden av disse og det du har det - et mirakel arbeider hjemmelaget lotion!

4. Eggehvite

Pisk en eggehvite og gni det på huden din med fingrene. Sette toalettpapir over det så den slags holder seg til ansiktet og la den på før det tørker. Når du ser at toalettpapir fikk stiv det er på tide å skrallende den av. Deretter vaske ansiktet med varmt vann og klapp den tørr.

5. Tannkrem og oliven / mandelolje

Vask ansiktet med varmt vann for å åpne porene. Sett litt tannkrem på en klut som du har dynket i olivenolje eller mandelolje og forsiktig gni det på det berørte området av huden din. Du kan massere ansiktet med dette i opptil 5 minutter før du vasker den av med varmt vann og DAB ansiktet med en tørr klut.

6. Tomater

Først må du skjære tomat inn figurer som du kan plassere på de områdene som du har hudormer på. Etter rengjøring ansiktet med varmt vann og tørke den av, legg tomat på ansiktet og la den på i ca 15 minutter. Etterpå vaske ansiktet igjen og pass på at du ikke bruker noe produkt, slik at tomat kan gjøre sin magi.

7. Honning

Denne er super lett. Varm opp en liten mengde honning og anvende den på de berørte områdene av ansiktet ditt. Vent 10 til 15 minutter og deretter vaske den av med varmt vann.

8. Lime juice og salt

Bland de to sammen for å få en ekstremt effektiv ansiktsskrubb du kan bruke hver dag, men du finner det unødvendig etter par dager - det er hvor flott det fungerer.

Aktuelle artikler