9 skritt for å gjøre huden din myk

Hver jente drømmer om myke, luksuriøse hud. Uansett hva det kommersielle ønsker du å tro, ingen lotion med "perle ekstrakt" eller noe lignende vil gi deg myk hud, med mindre du følger visse regler. Lær hvilke de er.

9 skritt for å gjøre huden din myk

Myk hud kommer som en stor genetisk gave til noen av oss, mens andre må kjempe hardt for å få det. I alle fall bør disse ni skritt for å gjøre huden din myk bli etterfulgt av hver jente.

En. Ett ord - hydrering

Det grunnleggende om å ha glatt, kommer myk hud ned til ett ord - hydrering. Det finnes ingen bedre alliert i kampen mot tørr hud, og det er svært viktig for din generelle helse. Alltid holde seg hydrert.

Ok, lar 'ikke bli revet med, trenger du egentlig ikke trenger å drikke liter vann hver dag, men du bør drikke minst 6 glass. Beløpet varierer i henhold til ting du spiser, og andre drikker du har. Kaffe og alkohol, for eksempel, krever at du øke mengden av vann, mens ferskpresset juice tillate deg å senke den litt.

Den generelle regelen er - prøv å ikke bli tørst. Drikk vann etter alt du har spist og øke mengden etter trening, og under de varme sommermånedene.

2. Sunt kosthold

Du kan ikke ønsker å tro dette, men ting du spiser vises på huden din. Et sunt kosthold er en av de viktigste ingrediensene mot å ha myk hud.

Prøv å eliminere alle de dårlige ting fra kostholdet ditt - for eksempel fast food, stekt mat, brus etc., men kan ikke utelukke noen ingrediens helt. Kroppen din trenger kjøtt, akkurat som det er behov for grønnsaker, frukt, melkeprodukter og korn. Selvfølgelig bør du begrense mengden av rødt kjøtt du spiser, og øke mengden av frisk frukt og grønnsaker.

3. Ingen røyk og ingen drikking

Røyking er i utgangspunktet en av de verste tingene du kan gjøre for helsen din, og din hud. Jada, det er noen røykere, hvis huden ser bra ut, men tro meg - de er noen heldige. Røyking gjør huden tørr, og gir den en forferdelig gråaktig farge. Ingen ønsker det.

Alkohol, men ikke så skadelig som røyking, er fortsatt dårlig for huden din. Hovedproblemet med alkohol er at den tørker deg. Begrense drinker, og alltid dobbelt så mye vann du drikker, etter å ha drukket alkohol.

4. No stress

Ok, vi kan ikke helt løpe vekk fra stressende situasjoner, men vi kan lære hvordan du kan redusere stress. Tro det eller ei, er stress en av de verste fiender for vakker, myk hud.

Stressende situasjoner ikke bare gjøre deg nervøs, men de kan også gjøre noen alvorlig skade for helsen din. Huden din er sannsynligvis det som lider mest. Du kan få stresset indusert rødhet og utslett, og som vi alle vet, forårsaker stress tidlig rynker. Gjør ditt beste for ikke å bli stresset.

5. Ingen varm dusj

Varme dusjer og badestamper gjøre huden din tørr. Jeg vet, det er ikke noe du ønsker å høre, fordi hver jente elsker et varmt bad, men dessverre er det sant.

Dette, selvfølgelig, betyr ikke at du ikke kan ha et varmt bad noen gang igjen, men prøv å redusere dem til et minimum. Dusj med varmt vann, eller enda bedre kombinere kald og varm mellomrom - dette er bra for huden og blodsirkulasjonen i tillegg.

6. Gode ​​dusj-produkter

Dusj geleer og kremer kan gjøre mye bra, men også mye dårlig for huden din. Dessverre, det er ingen universell dusjsåpe jeg kan anbefale (hvis du kan, bør du gjøre det), fordi det kommer an på hvordan huden din reagerer på et bestemt produkt.

Men jeg vil alltid anbefale deg å prøve naturlige og organiske såper og dusj geleer. Disse produktene er laget med organiske ingredienser, slik som bivoks og geitemelk, og er fri for alle kjemikalier som kan være bra for huden din. Jeg har funnet økologiske såper å være den eneste løsningen for min hud som får ekstremt tørr, under den kalde, vintermånedene. Prøv dem, men vær forsiktig så du ville være med noe annet produkt - huden din kan reagere på noe.

7. Fuktighetskremer

Hver jente vet at body lotion og kremer er nøkkelen til å gjøre huden din myk og glatt. Helst prøve en av de som er merket med "myk og silkeaktig" eller noe lignende.

Husk at du kan få en reaksjon på en body lotion, så alltid prøve den på en liten del av huden din, og vent i 24 timer. Også, ikke gå gale med kremer, og gi huden din en pause hver gang på en stund. På den måten vil du gjøre det må du huske at det er ment å ha sin egen forsvarsmekanisme, ikke alltid venter på deg til å gi det kunstig.

8. Unngå salt vann

Det er ingenting som å svømme i havet, er det? Det krystallklare vannet, de mektige bølger og at følelsen av at du er en del av noe stort. Dessverre kan dette være ganske dårlig for huden din.

Saltvann gjør huden tørr og kløende. Hvis ofte utsatt for salt, kan huden din bli permanent tørr, og hvis det er følsomme, kan du selv utvikle en slags kronisk utslett. Nå, jeg sier ikke at du aldri skal bade i sjøen igjen, men sørg for at du dusjer med vanlig vann rett etter.

9. Unngå solen

Søn skader er de mest alvorlige, og det verste ser skader på huden din. Jeg vet at de fleste av dere sikkert elsker å sole seg, men seriøst - kutte det ned litt.

Mens soling utenfor kan være akseptabelt i rimelige mengder, og alltid med solbeskyttelse, er tanning boder helt forbudt. Jeg er ikke engang kommer til å starte om hvordan disse tingene er dårlig, jeg har bare to ord til deg å tenke på - hudkreft.

Alltid beskytte huden med solkrem. SPF faktor du bruker, avhenger av din naturlige hudfarge. SPF 20 betyr at du trygt kan oppholde seg i solen 20 ganger lengre, enn du kan uten solbeskyttelse. Senk mye tid du tilbringer i solen, men ikke helt holde ut av det. Du fortsatt trenger det for produksjon av melanin, pigment ansvarlig for din naturlige hudfarge.

Det er alle rådene jeg har for deg om hvordan du kan gjøre huden myk. Hvis du har noen tanker om emnet, gjerne dele dem.

Aktuelle artikler