Hjemmelagde ansiktsmasker

Du liker å bruke naturlige kosmetikk uten tilsetningsstoffer og parfymer. Du lurer på hvordan våre bestemødre tok vare på huden sin. Det ville være perfekt hvis du kan lage din egen - hjemmelagde ansiktsmasker. Du er på rett sted. Her er noen enkle oppskrifter for sunn hud.

Hjemmelagde ansiktsmasker

Før jeg gi deg noen oppskrifter på hjemmelagde ansiktsmasker jeg skulle fortelle deg at ikke alle masker er for alle hudtyper. Hvis du ikke vet hvilken type huden din er, gå til hudlege. Bruk av feil maske for feil hudtype kan skade huden din.

Først bestemme din hudtype og deretter behandle deg ansikt med disse flotte hjemmelagde ansiktsmasker.

For normal hud

  1. Cook to gulrøtter inntil de blir myke. Mos dem og tilsett en spiseskje honning. Sett masken på ansiktet og la den på i 10 minutter. Skyll med lunkent vann. Vitaminer fra gulrot vil holde huden fast.
  2. Kok en tabell skje av kamille blomst i en halv kopp vann i 5 minutter for å lage te. Bland det med en halv kopp rømme og en eggeplomme. Påfør i ansiktet med en svamp og la den på i 15 minutter. Skyll med varmt vann. Denne masken vil forynge huden din.

For tørr hud

  1. Mos 2 bananer og tilsett 1-2 spiseskjeer honning. Påfør og la den på i 10 minutter. Skyll med kaldt vann. Vitaminer og mineraler fra banan vil hydrat huden din.
  2. Presse en halv sitron og tilsett en eggeplomme. La den stå på ansiktet ditt i minst 20 minutter. Ta en bomullsdott, dyppe den i varm melk og begynne å ta av masken. Denne masken vil gi næring til huden.

For fet hud

  1. Riv to epler og legge til fem skjeer av honning. Bruk på ansiktet og la den på i 15 minutter. Skyll med kaldt vann. Epler vil hjelpe tømme hud.
  2. Lage fersk juice ut av en appelsin. Tilsett mel til du får en tykk masse (ca 8 spiseskjeer mel). La den stå på i 20 minutter. Skyll med varmt vann. Appelsinjuice vil hjelpe tømme hud og mel vil hjelpe tørke den.

Du bør bruke disse maskene regelmessig fordi langvarige resultater kommer med utholdenhet.

Som du kan se, vil du behandler huden din med ting ut av kjøkkenet. De er alle enkle å tilberede, og de fleste av dem er rett og slett deilig.

Hvis du vil at jeg skal legge ut flere oppskrifter for hjemmelagde masker igjen en kommentar nedenfor.

Aktuelle artikler