Hvordan få glødende hud naturlig

Ønsker du å få glødende hud uten å bruke muligens skadelige produkter? Les disse tipsene, og lære hvordan du kan gjøre huden din vakker naturlig.

Hvordan få glødende hud naturlig

Huden er speilet av din indre tilstand. Det gjenspeiler den generelle helsen til kroppen din, så vel som energinivået. Når kroppen lider og immunforsvaret er svakt, reagerer huden ofte til det ved å miste sin naturlige glød og bli betent, kjedelig, røde, kløende, spotted, flassende eller livløs. Noen av de viktigste årsakene til slike hudproblemer er stress, tarm og lever problemer og dårlig fordøyelse.

Du vet godt at huden er en av de mest delikate vev i det menneskelige legeme, og at den kan miste sin skinn over tid, på grunn av aldring, samt til mange andre interne og eksterne faktorer. Det er derfor vi må aldri slutte å beskytte den mot alle former for skade og skadevirkninger.

Følgende er noen av de grunnleggende regler for å opprettholde din generelle velvære og få glødende hud naturlig.

Mat

Hva vi spiser påvirker sterkt våre hud tilstand. Hvis du har konstant hudproblemer og lidelser, bør du først og fremst kurere dem fra innsiden og ut, med hjelp av noen dyrebare huden næringsstoffer som vitaminer A, B, C, D, E og mineraler som kalsium, kalium, jern, magnesium, fosfor, kobber og silisium, lett finnes i ulike matvarer.

Absolutt redusere fett, kjøtt, svinekjøtt pølser og salami forbruk, og ikke overdrive med alkohol, margarin, eddik og fet fisk kjøtt. De fleste av disse matvarene kan forårsake gut gjæring, noe som kan reflektere på helsen til huden din. Hvis du vil gjenopprette tarmfloraen, forbruke mer yoghurt (probiotika) og fiber.

Du vet sikkert at huden vår er normalt litt surt, men overdreven mengde fett meieriprodukter, raffinert hvitt sukker, mel, kjøtt og kokte fett kan føre til at PH nivå for å øke, provoserte forskjellige huderupsjoner. Balansere kostholdet ved å innføre mer spinat, agurk, brokkoli, sitron og reddik. Og ikke glem at syredannende matvarer er ikke forveksles med mat rik på organiske syrer som epler og sitrusfrukter, som er bra for rensing systemet og gjenopprette hudens balanse.

Opprettholde riktig nivå av vitamin A - det er viktig for helse og trivsel for huden din. Foods høy i vitamin A som du bør spise regelmessig er gulrøtter, tomater, egg, spinat, løvetann, grønne bønner og mango.

Eliminere alkohol, kaffe og sigaretter.

Vann og urtete

Hydrat huden fra innsiden og ut. Drikk så mye vann som mulig og kombinere det med depurative urte blander og antioksidanter, som for eksempel grønn te. Og husk å drikke hver morgen et glass vann på tom mage. Det vil holde tarmen sunn og nytte for din hud.

Melatonin

Sove minst syv timer per natt. Mens du sover, produserer kroppen melatonin, som er en kraftig antioksidant. Melatonin er også kalt "hormon av mørket", for den er utgitt bare i løpet av natten eller i mørket. Dette er grunnen til at det er svært viktig å opprettholde en sunn og normal søvn-våkne rytme, for å bevare hudens naturlige tone og glød. Jo mer vi sover, jo yngre vi ser!

Naturlig hudpleie

En av de viktigste tingene er å huske å jevnlig rense ansiktet og fjerne alle spor av makeup og smog akkumulert i løpet av dagen. En utmerket naturlig makeup remover er kokosolje - det er ikke veldig feit, og det er lett absorberes av huden. Den inneholder også laurinsyre, som dypt fukter og reparerer skadet hud vev.

Hydrat og forynge huden din med sesamolje (rik på vitamin E, B og A), argan olje (i århundrer brukt av marokkanske kvinner å ernære og gjenopprette huden) og rosa Mosqueta olje (utmerket for å redusere rynker).

Eksfoliere huden en gang i uken, ved hjelp av naturlige Scrubs laget med ingredienser som honning, sukker, sitron, kakao pulver, havregryn flak eller kokos mel. Ved riktig å fjerne døde hudceller, vil du tillate bedre absorpsjon av nærende ingredienser av andre naturlige produkter.

Sun er nødvendig for huden din, men ikke overdrive med det! Faktisk er bare 10 minutter av ufiltrert sollys mer enn tilstrekkelig til å garantere mengden av vitamin D som kroppen din trenger. Langvarig eksponering for UV-stråler kan bli svært farlig og øker risikoen for hudkreft, samt favoriserer dannelsen av frie radikaler, som er ansvarlige for aldring av huden.

Legg igjen en kommentar nedenfor og foreslå din favoritt naturlig middel eller hudpleie behandling.

Aktuelle artikler