Topp 7 kløe løsninger

Det er ikke mange ting som kan være så irriterende som en vedvarende kløe. Argh, jeg hater kløende hud! Jeg har vært å samle rettsmidler for kløende hud i mange år nå, og jeg vil gjerne dele dem med deg. Ok, dette vil ikke hjelpe deg hvis du har å gjøre med en alvorlig hudsykdom som eksem. Det krever et besøk til legen din. Men, klør alle andre kunne bare ned igjen foran denne fantastiske løsninger. Sjekk dem ut.

Topp 7 kløe løsninger

En. Ikke klø den

Jeg gjetter at de fleste av dere er tilbakekaller bildet av moren din sier "Ikke klø det!" Har jeg rett? Vel, visste mamma hva hun snakket om. Skrape kløe vil bare gjøre det klø mer. Så, ikke klø den. Bedre ennå - ikke engang røre den. Det vil klø som faen for første par minuttene, men så vil det begynne sakte går unna. Skrape det vil bare gjøre det verre.

2. Ice

Ice kan være veldig nyttig når det gjelder å gjenoppleve den kløende hud. Det er spesielt bra for myggstikk. Bare ta en isbit og sette den på plass som klør. Det vil gi lindring i løpet av sekunder. Hvis du ikke kan håndtere den kalde isen - en klut fuktet med kaldt vann vil gjøre utslaget.

3. Natron

Et annet middel fra bestemors skap - natron. Ta en teskje natron og oppløse den i vann. Gjelder for kløende sted. Hvis du har problemer med større deler av kroppen din, prøv å gjøre deg selv et bad med varmt vann og natron. Gjelder ikke dette hvis huden din er ødelagt, vil det veldig vondt!

4. Kamille te

Hver jente vet at kamille te er et flott middel for å bli kvitt de ekle poser under øynene. Men visste du at det også er en fantastisk kløe rette. Lag deg en kopp kamille te og la den avkjøles på en stund. Påfør varm te på stedet som klør og det vil snart begynne å føle deg mye bedre.

5. Aloe vera

Jeg har sett i de makter av Aloe Vera for så mange ganger, at jeg alltid har noen i huset. Aloe Vera er, blant mange andre ting, perfekt for kløende hud. Uansett om kløen ble forårsaket av et myggstikk, allergi eller enda litt mer alvorlig hud tilstand - aloe vera kommer til unnsetning. Det er best å bruke fersk juice direkte fra kaktus, men aloe vera gel vil også være i orden. Bare gjelde for kløende flekk flere ganger om dagen.

6. Lemon

Du kan ikke tro at sitron kan være en stor kløe løsning, men det er virkelig. Du må ikke bruke den til en ødelagt hud, fordi det vil brenne deg. Sitron er fantastisk når det gjelder å ha en kløende hodebunn. Bare presse frisk sitronsaft på den og la den i 10 til 15 minutter før du vasker håret. Det hjelper med andre hud klør også.

7. Shea smør

Du vet hvor ille tørr hud kan klø? Løsningen er shea butter. Det er best hvis brukt ren, men produkter som inneholder det kan også hjelpe. Shea smør er generelt en god løsning for tørr hud. Det vil ikke bare frigjøre deg fra kløe, det vil forbedre den generelle tilstanden til huden din. Kontroller at du prøver det.

Vel, nå vet du det - det hele kommer ned til å kontrollere deg selv for ikke å klø, og en av disse løsningene. Hvis kløen er vedvarende selv etter at disse tiltakene, må du gå til legen din.

Aktuelle artikler