5 anførselstegn for å holde deg motivert

Er din motivasjon MIA? Har du søkt overalt og fortsatt kan ikke finne den? Det er det morsomme ting om motivasjon. Den har en måte å raskt forsvinne. Her er fem sitater for å hjelpe deg sende ut letemannskapet og ta med din motivasjon hjem:

5 anførselstegn for å holde deg motivert

Opptre som om det du gjør utgjør en forskjell. Det gjør. ~ William James

Det er lett å overbevise oss om at små "jukser" ikke saken. At en liten bit av kaken ikke vil skade vårt kosthold for mye. Eller, spille hooky fra jobb for å komme i en runde golf er ingen big deal fordi sjefen aldri vil finne ut.

Mens det er greit å gi deg selv en liten godbit nå og igjen, må du være ærlig med hvor ofte du belønne deg selv med ting som ikke vil få deg nærmere dine mål. Kanskje det ett stykke kake en gang i året på bursdagen din er ingen big deal. Men gi deg selv en ekstra stykke kake i uken, på omtrent 235 kalorier om pop, og du har 12 220 kalorier i året. Det er nok for deg å få nesten fire pounds uten engang å prøve! Så, ett stykke kake nå gjøre en forskjell? Jeg vil si det!

Hver avgjørelse har konsekvensen av å få deg ett skritt nærmere eller ett skritt videre fra målet ditt. Så, neste gang du befinner deg på en beslutningsprosess punkt, spør deg selv hvilken du vil heller være. Kanskje vil det være verdt det å utsette målet ditt. Hvis det er-stor. Hvis det ikke er det, så bare si "nei".

Med den nye dagen kommer nye krefter og nye tanker ~ Eleanor Roosevelt

Eleanor Roosevelt (via www.history.com)

Når du legger ut på nye endringer, er det vanskelig å se utover din nåværende kamp. Du forteller deg selv at det vil alltid være vanskelig, noe som gjør gi opp så tiltalende. Men, akkurat som å sykle ble lettere jo mer du gjorde det, er det samme gjelder med endring i ethvert område av livet ditt. Det vil bli lettere hvis du bare gi det tid.

Dette sitatet sier også at hver ny dag bringer om styrke, noe som er veldig sant. Som du har opplevelser i livet, du lærer av dem.

Problemet kommer i når du ikke lærer av dine feil. Så, hvis du mislykkes litt i dag ikke bekymre deg. Bare ta det du har lært av dine erfaringer og bruke det til din fordel senere på reisen. Det er sannsynlig at du vil få rikelig anledning.

Jeg tror ikke du trenger å være bedre enn alle andre. Jeg tror du må være bedre enn du noen gang trodde du kunne være. ~ Ken Venturi

Hvor mye tid bruker du ønske du hadde noen andres kvaliteter, fysiske funksjoner eller selv deres liv? Du tror at livet ville bli bedre hvis du var mer som dem.

Hva hvis det var mulig, og du kan bli som dem? Hva om du kunne ta biter fra andre mennesker og skape den perfekte du? Hvis du bildet det, hva ser du? Har du fortsatt se deg?

Noe av det som gjør oss spesielle er at vi alle er unike. Vi er alle forskjellige. Hvor mye moro det ville være hvis alle vennene dine var de samme? Hva om de alle likte de samme filmene, lo av de samme vitsene og reagerte på samme måte som deg?

Omfavne de kvalitetene du har. De er det som gjør deg, du! Og det er en du at dine venner og familie er ganske glad i, så hvorfor prøve å være noen andre?

Nå er det ikke noe galt i å gjøre deg selv bedre, og det er hva dette sitatet handler også om. Bare sørg for at du blir bedre selv og ikke prøver å slå deg til noen andre. Denne personen er allerede tatt.

Forvente problemer og spise dem til frokost ~ alfred A. Montapert

Hva en kraftig, motiverende sitat! Det er som du kan forestille deg selv som en tiger, klar til å slå ned på alt som krysser din vei. Grr!

Noen ganger er det lett å ha en synd fest og være trist og opprørt om livet ditt. "Jeg har det så vanskelig fordi (sett inn synd her)." Eller: "Jeg vil nå mine mål, men (sett unnskyldning her)."

Alle har kamper, hekkeløp som prøver å hindre dem fra å nå sine mål. Du er ikke annerledes.

Du har to alternativer. La hindrene definere deg eller, i ordene til Montapert, "spiser dem til frokost." Hvis du nærmer deg livets utfordringer med den holdningen at du vil seire, så du vil seire.

Hvorfor? Fordi du vil godta noe mindre. Men, hvis du lar hekk reise deg opp og du holde nede, så det eneste du kan klandre er deg selv. Så vekke den indre tiger og gjøre ham brøl!

Hvis du går gjennom helvete, fortsett ~ Winston Churchill

Winston Churchill (via anothereyeopens.com)

Noen ganger kan du gå gjennom perioder i livet da det virker som din kamp fortsetter å vokse og vokse, og du kan ikke se noen lettelse i sikte.

Du må spørre deg selv hva slags person du heller vil være, offer eller seierherre? Skal du være den som holder på å prøve, til tross for smerte og frustrasjon, eller ønsker å være den som legger seg ned midt i feltet og bølger det hvite flagget, bukke under for nederlaget din?

Jada, livet kan være tøft til tider. Men, noen ganger må man kjempe seg gjennom smertene. Se det i øynene og si: «Jeg vil råde. Jeg er sterkere enn deg."

Det kan virke urettferdig når du har det vondt, og andre synes å være å leve det glade liv. Men, trenger du ikke alltid vet andres kamper. Kanskje de går gjennom en vanskelig tid akkurat nå, og du er bare ikke klar over det. Eller, kanskje de nettopp ferdig med en vanskelig periode i livet sitt og er på downslide.

Poenget er at du kan ikke bare slutte. Du må holde det gående, holde fremover.

Jeg håper at disse sitatene forlate deg inspirert og motivert til å fortsette jakten på dine drømmer og mål. Du vil komme dit. Det er bare et spørsmål om når!

Aktuelle artikler