5 grunner til hvorfor du bør trene regelmessig

I denne dagen og alder, trener er et must. For de fleste gutter, være lubben er ikke varmt. Og det er bare én grunn til at du bør trene - religiøst. Her er fem flere grunner til hvorfor du trenger for å ta vare på kroppen din.

5 grunner til hvorfor du bør trene regelmessig

Hei jenter! Arbeider ut regelmessig kan være tøff. Det er ikke lett å motivere deg selv. Det er alltid noe "mer viktig å gjøre" som du bare "ikke kan utsette." Yeah right. Hvem er du tuller?

Slutte å lyve for deg selv og slutte å gjøre dumme unnskyldninger. Du må være sannferdig til deg selv, fordi ingen andre vil. Slutte å spørre dine venninner (eller enda verre, kjæresten din) om du er feit eller ikke. Hvis du må spørre, er du sannsynligvis det. Eller du har noen alvorlige usikkerhet problemer.

Som jeg nevnte tidligere, jeg vet det ikke er lett å motivere deg selv, og det er veldig, veldig lett, som du kanskje vet, å lage unnskyldninger. La meg sette ting i riktig perspektiv for deg, slik at du aldri går glipp av en treningsøkt igjen.

En. Utseende er viktig

Ja, utseende er viktig. Periode. Gutter er visuelle. Veldig, veldig visuell. Din personlighet kan være stor, kan du være sjarmerende, morsom og alt det andre "kule" ting - men på slutten av dagen, de fleste gutter er bare... huleboere. Uansett hvor hardt vi prøver å skjule det. Hvis du ikke kommer til å se bra for ham, noen andre jenta vil. Jeg er ikke fortelle deg dette for å skremme deg (ok, kanskje jeg er), men likevel, bli varslet.

Selvfølgelig er det ikke handler om utseende - du kan bli en supermodell, men hvis du piss meg av med litt dritt, og du oppfører seg som noen hjerneløse diva, er du sparken. Det er slutt. Men likevel, hvis du ser bra ut - du kan komme unna med mer, mye mer, og med noen gutter - du kan gå over dem hvis du vil. Hvorfor ikke ha en slik makt? Livet er enklere for god ser folk. De får betalt mer, de blir forfremmet oftere, og de kan ofte komme unna med å være... vel, ikke så intelligent.

2. Du vil føle deg mye bedre i din egen hud

Når du trener regelmessig, vil du føle stram, sterk og sunn. Naturligvis vil du bli mer selvsikker. Du vil utstråle med en kraftig energi som snakker, uten at du må si et eneste ord. Denne energien trekker folk inn i livet ditt, det gjør deg mer attraktiv, sexy og vellykket på alle måter du kan forestille deg.

Når du trener regelmessig du utvikler en viss rytme, får deg til å kjenne deg selv bedre, utvider du dine grenser. Du føler at alt er mulig. Du lærer å elske deg selv og ditt liv. Det er kraften av trener regelmessig. Og hvis du aldri gjorde arbeidet ut, så denne følelsen er vanskelig å forestille seg - prøv selv. Trene for en måned hver dag, og du vet hva jeg snakker om.

3. Du vil ha flere alternativer

Jeg vet ikke om du er tatt eller singel.

Hvis du har en fyr - han vil ønske deg mer enn noensinne. Når du er tonet, stram og sexy for ham at han vil ønske deg hele tiden. Han vil sette pris på din innsats og du vil se en stor avkastning på soverommet. Det er lettere å gjøre ham samarbeide med dine ønsker, og selv krav. Når du gir mer, har du et argument for å be om mer også. Gi og du får tilbake.

Du har kanskje et problem selv, hvis du blir for varm vil du ha en hard tid å få ham ut av deg selv.

I tilfelle du ikke har en kjæreste, vil du ha måten flere alternativer når du begynner å trene regelmessig. Du vil ikke bare møte hot studs (og IQ 50 gorillaer-på-steroider) i gym, men du vil også ha mer, men bedre alternativer i generelt.

Hot jenter blir kontaktet av a) fulle gutter, b) virkelig, virkelig fulle gutter, eller c) kule gutta som har tillit til å komme opp til deg.

Du vet sikkert få den gode jakt jenter nærmet mindre fordi de skremme bort de fleste ikke-så-trygg gutta. Og en fyr med selvtillit er trygg for en grunn (f.eks han vet hvem han er, hva han vil og han er ikke redd for å gå for det - You). Han har sannsynligvis noe som støtter opp hans selvtillit. Så han er ikke noen taper. Dette betyr at når du trener regelmessig, vil du se bedre, og du vil ha muligheten til å velge fra et større utvalg av gutta - deretter plukke din Mr. Right selv i stedet for å vente på ham til å falle ned fra himmelen.

4. Du vil bli mer avslappet og trygg

Når du ikke trene, blir kroppen svakere, du har mindre kontroll over musklene og kroppen din. Du bare føler ikke 100% i harmoni med deg selv. Dette gjør du har humørsvingninger som om du er i en konstant PMS. Ok, kanskje det er ikke så ille, men du får bildet.

Når du trener regelmessig du treffer ut all den negative energien du samler hele dagen. Det er derfor det er en god idé å trene enten tidlig på morgenen (du har mer energi utover dagen), eller sent på kvelden (du vil sove som en baby).

Uansett, ved å trene, vil du bli kvitt alt det negative energien... alle de menneskene som du ønsker å knuse og som gjør deg gal plutselig ikke virke som et stort problem, håndterer du dem med letthet. Plutselig virker alt mer rolig og lettere å løse. Problemer blir utfordringer. Utfordringene blir gøy. Ingenting synes uløselige. Pluss rumpa er så stramt at du kan knuse nøtter med det, og selv kjekke karer oppføre seg som colombianske bygningsarbeidere når du kjører forbi, Mamacita!

Kom igjen, ikke opptre kult! Et kompliment er alltid hyggelig.

Ting som brukes til å gjøre deg sint plutselig påvirker ikke deg lenger. I utgangspunktet stopper du gi faen i om dritt du brukte til å la bry deg før. Å gjøre en shopping beslutning plutselig ikke vil ta i 3 timer, kan du klippe den ned til bare en time (som er et mirakel for kjæresten din!). Beslutningsprosesser generelt vil ta deg mindre tid, vil du ha en bedre forståelse om hva du vil i livet.

5. Du vil bli sunnere, og du vil føle deg mer sexy

Tydeligvis. Når du trener regelmessig du utvikle en sterkere kropp, sjel og sinn. Så, amp opp kroppens styrke til et nivå som beskytter deg mot alle typer helseproblemer. Når du blir syk, (forhåpentligvis ikke) får du sunn måte raskere. Du vil få fart på stoffskiftet og styrke ditt immunforsvar. Huden din vil være stram, og du vil definitivt se mer frisk og yngre. Jeg er alltid lurer på hvorfor 20 noe åringer la dem selv få fett, da med bare litt innsats kunne de ser flott ut. Da ser 30-40 år gamle kvinner som ser mye bedre enn 20-åringer. Hva F # $ k? Dette yngre generasjonen blir lazier og lazier. Photoshop fungerer ikke når du faktisk gå ut på denne datoen.

Det var det. Det finnes dusinvis på dusinvis av grunner til hvorfor du bør trene hver-eneste-dag, minst i 45 minutter. Disse hvor det viktigste ens.

Delta i et treningsstudio. Ikke være lat. Lage unnskyldninger og gi opp er enkelt, men det er ikke det beste valget. Lide litt i dag, og leve et lykkeligere liv i morgen. Det er ikke lett, men ingenting verdt å gjøre vanligvis er.

Ikke tenk på det. Ikke prøv å avgjøre om du bør besøke treningsstudioet i dag eller ikke - bare gå. Det er en no-brainer. Gå og det er det. Glem å gjøre dumme unnskyldninger. Du har sannsynligvis hørt uttrykket "det er ingen stygge kvinner, bare late ens." Den som sa at først hadde absolutt et poeng.

Det er ingen unnskyldning for å være feit. Få tid til det. Vi har alle 24 timer i døgnet og det er umulig at du ikke kan organisere deg selv til å trene i minst 45 minutter. Se mindre på TV. Kaste den ut. Hvis du har barn, får en barnevakt. Din mann vil være glad for å ta seg av barna hvis du sier "Jeg må gå på helsestudio for å holde seg sexy for deg." Hva fyren vil si nei til det? Å ha "no time" er en løgn - hvis du virkelig ønsker å få tid til det, vil du.

Nå slippe og gi meg femti!

Deretter aksje, tweet eller som dette, ikke vær egoistisk.

Aktuelle artikler