Best Eckhart tolle sitater

Finn ro og stimulere din ånd med inspirerende sitater fra den tysk-kanadisk forfatter.

Best Eckhart tolle sitater

Eckhart Tolle (64) er forfatter av åndelige veiledning bøker som "The power of now" og "En ny jord", og i fjor ble han utnevnt til den mest åndelig innflytelsesrike personen i verden av watkins gjennomgang.

Han har solgt millioner av eksemplarer av hans bøker over hele verden, som mange mennesker finner sine tanker og mener relatable og healing. Tolle har offentlig uttalt av hans kamp med depresjon i tyveårene, som han kurert av en indre forvandling, metodene som han underviser i hans bøker. Stillheten av ånd, gjenoppta kontakten med naturen, omfavner livet her og nå noen av tingene Tolle råder for et bedre, rikere liv.

På å tenke

"Ikke for å være i stand til å slutte å tenke er en forferdelig lidelse, men vi innser ikke dette fordi nesten alle lider av det, så det regnes som normalt. Dette uopphørlig mental støy hindrer deg fra å finne den rike indre stillhet som er uatskillelig fra å være "(" The power of now ")

Alle har hatt dette problemet minst tusen ganger i sitt liv. Du vet den følelsen når du går til sengs utslitt, men kan ikke sovne på grunn av tanker racing gjennom hodet ditt. Stille ut denne støyen, stoppe besatt om ting du ikke kan forandre, og fokusere på din indre velvære.

På visdom

"Visdom kommer med evnen til å være stille. Bare se og bare lytte. Ikke mer er nødvendig. Å være stille, ser og lytter aktiverer den ikke-konseptuelle intelligens i deg. La stillheten lede dine ord og handlinger "(" Stillhet snakker ")

La sansene veilede deg og glemmer over-analysere alt. Være i kontakt med omgivelsene, både fysisk og abstrakt, og la instinktene dine avgjør dine handlinger, i stedet for multi-tasking bevissthet.

På tid

"Den evige dag er plassen innenfor der hele livet utfolder seg, den ene faktoren som forblir konstant. Livet er nå. Det var aldri en tid da livet var ikke nå, vil det heller aldri bli "(" The power of now ")

Mange store tenkere, samt livet guruer, påpeker at vi bruker for mye tid på å tenke på fortiden, fremtiden og hva-IFS, i stedet for å omfavne det øyeblikket vi lever i. omfavne det, starter akkurat nå.

På lykke

"Ikke søke lykken. Hvis du søker det, vil du ikke finne det, fordi søker er det motsatte av lykke "(" En ny jord ")

Vær forsiktig med hva du ønsker deg, men være fornøyd med og nyte det du har. Ta deg tid til å sette pris på alle de gode tingene i livet ditt, i stedet for å streve for ting du ikke har, og mest sannsynlig ikke engang trenger.

På naturen

"Se på et tre, en blomst, en plante. La din bevissthet hvile over den. Hvordan fortsatt de er, hvor dypt rotfestet i væren. La naturen for å lære deg stillhet "(" Stillhet snakker ")

I dagens samfunn, er den menneske-natur forholdet en merkelig. Hver dag vi ødelegger planeten vår og omgivelser, uansett grunner, i stedet for å nyte den fantastiske verden som vi lever i. Ta et dypt pust av frisk luft, bli fascinert av den stadig skiftende naturen rundt deg. Få en plante, gå i skogen, lytte til vann i bekken... Det var en gang en tid da livet var ikke handler om penger, utseende og teknologi, og ekko av at verden fortsatt kan bli funnet ved å koble med naturen. Prøv det i dag.

Aktuelle artikler