Hvordan å føle deg vakrere i 11 trinn

Vi jenter har en tendens til å betale mye oppmerksomhet til å se vakker. Men hva med å betale litt mer oppmerksomhet til hvordan vi føler? Dette er noe vi vanligvis glemmer, og det er faktisk viktigere enn hvordan vi ser ut. Finn ut hvordan du kan føle deg vakrere.

Hvordan å føle deg vakrere i 11 trinn

Føler vakre kommer så lett for noen av oss, mens andre har en tendens til å slite med dette problemet. Det viktigste er å huske at noen ganger må du sette deg foran alt og alle andre. Følg disse trinnene, og begynne å føle seg mer vakker dag.

En. Bli kvitt dårlige mennesker

Ok, vi har alle menneskene i våre liv som gjør oss nervøse. Spørsmålet er hvorfor? Hvorfor skal vi holde å sette opp med disse menneskene? Noen ganger må vi - fordi de er våre sjefer, og noen ganger føler vi det er den riktige tingen å gjøre - fordi de er vår familie og "venner". Vel, vet du hva? Det er noe dritt!

Du absolutt ikke trenger å sette opp med noen som får deg til å føle seg dårlig. Du har en tante som liker å sladre om alle andre i familien? Fortell henne at du ikke ønsker å lytte til det. Du har en "venn" som suger all positiv energi ut av deg? Stopp henger ut med dem. Du har en sjef som irriterer deg? Se etter en annen jobb.

Vi har alltid et valg, og ja - vi alle fortjener å være omgitt av mennesker som gjør oss føles bra. Så, bli kvitt alle de som ikke gjør det.

2. Bli kvitt dårlige ting

Bli kvitt alle dårlige ting i livet ditt. Slutte å røyke, slutte å bruke narkotika og minst redusere mengden alkohol du tar. Starte et sunt kosthold og delta i et treningsstudio. Gi kroppen en sjanse til å regenerere og avgifte fra alle de dårlige ting. Du vil se hvor kjapt du vil begynne å føle seg bedre.

3. Skjem deg selv

Hver jente fortjener litt velvære nå og da. Og jeg tror jeg egentlig ikke å forklare hvordan dette vil gjøre at du føler deg mer vakker.

Bestille en dag i et spa og gjøre ditt beste for å slappe av og glemme alle problemene du måtte ha. De vil ikke gå bort selvfølgelig, men du fortjener å hvile tankene fra dem i minst en time i uken, ikke sant? Unn deg litt velvære og la noen andre ta seg av deg for en endring.

4. Sett av tid til deg selv

Hver og en av oss bør prøve sitt beste for å få litt tid bare for seg selv. Hva vil du gjøre med den tiden er opp til deg, men husk at du både trenger og fortjener dette.

Dette er ikke alltid en enkel oppgave, fordi mange av oss ikke egentlig har litt tid til overs. Vi er opptatt med jobbene våre og våre familier, men dette er fortsatt et gjennomførbart oppgave. Les denne artikkelen og finn ut hvordan du kan få tid bare for deg.

5. Prøv noe nytt

Prøve noe nytt beriker deg og gjør deg til en bedre person. Hvis du ønsker å føle deg vakker, ta en sjanse til å prøve noe nytt i dag.

Det kan være hva som helst, egentlig. Du kan prøve en ny idrett, eller lære et nytt språk eller rett og slett lære et vers fra din favorittsang. Prøv ny mat, møte nye mennesker, melde deg på en dans klasse, gjør noe du ikke har gjort før, uansett hva det er.

6. Les bøker

Jeg hører en masse folk klagende hvordan de ikke har nok tid til å lese. Ja riktig, men du har nok tid til å se hver reality show på TV. Vel, slå av TVen og ta en bok i stedet.

Bøker gi deg nye opplevelser, de noen ganger overvelde deg, og de gjør det, tro det eller ei, at du føler vakrere. Men husk, det er ikke bare om hvor mye du leser, det handler om hva du leser også. Hvis du ikke kan velge, kanskje du kan prøve en av tre inspirerende bøker for kvinner.

7. Kjøp noen nye klær

Feeling good ser bra også. Så kaller din beste venn og shoppe. Unn deg selv med noen nye klær som vil både gjøre deg se og føle deg vakker.

Du tror kanskje at hvis du vet hvordan du føler det er ingenting i veien du ser. Jeg forstår det, fordi jeg føler det slik for det meste av tiden meg selv. Men, selv om jeg føler meg bra når jeg satte noen fine klær på, og du vil også. Stol på meg - prøv det!

8. Jentekveld

Uansett om du er singel, i et forhold eller gift, en jenter natt ute nå og da vil sikkert gjøre deg godt. Sett noen fine klær på, ringe venner og traff byen.

Slipp deg løs - snakke om alle ting du kan snakke om bare med jenter. Dans, fest, gjøre hva du liker og hva som føles bra.

9. Stoppe opp og lukte på rosene

Du må ha hørt dette uttrykket minst én gang. Det kan være en klisjé, men seriøst - stoppe opp og lukte på rosene.

Du tror kanskje at du er i en verste situasjon noensinne, men ta en liten avstand og sette pris på hva det vil bringe deg - selv om det bare er en opplevelse. Sakte ned og ta hensyn til folk og ting som betyr noe.

10. Få et kjæledyr

Det finnes en rekke studier at folk som har kjæledyr lever lengre og lykkeligere liv enn de som ikke gjør det. Få et kjæledyr i dag. Det trenger ikke alltid å være en hund eller en katt, selv et lite dyr, som en hamster, vil gjøre livet rikere og bedre. Hvis du ikke kan bestemme hvilke kjæledyr å få, kanskje dette quiz vil hjelpe deg.

11. Gjør noe hyggelig for noen andre

Vi vet alle at lykke er en av de tingene i verden som vokser når de deles. Gjør noe hyggelig for noen andre er å bringe noe godt for deg.

Smil til en hjemløs mann i gata, gi dine gamle klær til veldedighet eller kjøpe noe for en venn du ikke har sett på lenge. Gjøre fine ting og fine ting vil komme tilbake til deg, og som vil gjøre at du føler deg mer vakker.

Prøv disse tingene ut, de virkelig kan være akkurat det du var ute etter. Føler vakker er ikke så vanskelig i det hele tatt, du må bare ville det og gjøre noe med det. Hva er de tingene som gjør deg vakker?

Aktuelle artikler