Hvordan bli motivert til å utøve

Du bør trene regelmessig. Jeg skal trene regelmessig. Selv hunden din trenger å bli tatt for en tur. Hvordan komme enn, at til tross for alle fordeler med å jobbe ut, kan de fleste av oss ikke vente å finne en unnskyldning for å hoppe over treningen? For å holde deg motivert til å trene regelmessig, bør du vurdere følgende tips.

Hvordan bli motivert til å utøve

En. Velg riktig sport

Det er langt mer sannsynlig at du vil trene regelmessig hvis du finner den sporten som virkelig passer deg. Elsker noen mennesker kollektive idretter som basketball, andre er lykkeligere hvis overlatt til seg selv. Yoga, pilates, tai qi, qi gong er det beste alternativet for de av dere som er hovedmål er å strekke kroppen og styrke det. De er spesielt bra hvis du har problemer med ryggen. Bevegelsene gjøres sakte, med pauser mellom hver øvelse, så det er ikke for de som er full av energi, eller de som mål å gå ned i vekt. Dynamiske idretter, som aerobic, svømming, kjører det riktige valget for deg.

2. Få selskap

Med mindre du liker å kjøre med en mp3 og ingenting, men naturen rundt deg, finne noen å trene med deg. La det være en venn eller et familiemedlem du liker å tilbringe tid med, som også er ivrige etter å trene. Ansvaret for din ledsager vil holde deg unna å finne ulike unnskyldninger for å unngå å gå på treningsstudio.

3. Konsentrer deg om fordelene

Skriv ned fordelene ved en vanlig treningsøkt. Bortsett fra det faktum at det er bra for den generelle helse, mister vekt, komme i form, forebygging av sykdommer, bør denne listen legemliggjøre alle dine personlige forventninger fra øvelsene. For eksempel, liker du trener fordi du føler deg avslappet og lykkelig etter det, er din hudfarge strålende, det hjelper deg å opprettholde din idealvekt, osv. Skriv ned alt du kan tenke på. Har listen med deg hele tiden: Når du heller vil være hjemme og se på TV, ta den ut og minne deg selv på hvorfor du begynte å gå på treningsstudio. For å hjelpe deg med å få oversikt sjekke denne artikkelen.

4. Endre aktiviteten fra tid til annen

Uansett hvor mye du liker en bestemt idrett, kan du bli lei av det etter en stund. Hvordan kan du motivere deg selv til å gjøre noe du synes er kjedelig? Gå for svømming i stedet for å kjøre, ta salsa eller tango klasser, organisere dine venner til å spille volleyball. Endringen vil gjøre deg godt, det viktigste er å holde seg aktiv.

5. Vurdere å ansette en personlig trener

For de som har råd til det, er en personlig trener en utmerket måte å holde deg motivert. Han vil plukke den rette trener program for dine unike behov og overvåke deg hele tiden. Ingen dårlige unnskyldninger vil gjøre for ham. Fordeler med å ha en personlig coach er mange og han er trolig verdt pengene. Likevel kan de fleste av oss ikke har råd til slik luksus, men du kan få motiverende bånd, CD-er eller bare lytte til favorittmusikken din for å hjelpe deg å komme i bevegelse.

Å bli motivert, få trene en morsom, noe du vil se frem til. Tenk på det som en glede ikke plikt. Ikke glem å belønne deg selv for utholdenhet din hver måned. Snart vil du begynne å vurdere øvelsen som en belønning i seg selv.

Aktuelle artikler