Hvordan være fornøyd med det du har

Kan du huske sist gang du følte livet var glad og full av lidenskap? Hvis svaret er nei, og du tror er dine dager ikke mer enn en verdslig rutine, er det tid for en wake-up call. De fleste av oss er faktisk bortskjemt med relativt komfortable livsstil, mens fullstendig klar over det.

Hvordan være fornøyd med det du har

Bare tenk på dine besteforeldre og deres besteforeldre. Sjansen er at de har arbeidet så mye vanskeligere enn du gjør, med begrensede ressurser og nesten ingen luksus i det hele tatt. Tro det eller ei, livet tilbake da var ikke en dødskamp. Våre forfedre likevel funnet glede og lidenskap for livet i det som teller mest - kjærlig familie og gradvis generelle fremdriften for de kommende generasjoner, inkludert oss. Følelsen av ydmyk takknemlighet ble dyrket i forskjellige kulturer og religiøse systemer rundt om i verden.

Det er det vi trenger - oppvåkningen endring av perspektiv! Når vi erkjenner betydningen av alle de tingene vi tar for gitt, vil våre lykke nivået stiger. Hemmeligheten som viser hvordan man skal være fornøyd med det du har er å verdsette disse tingene som verdifulle ressurser som vil hjelpe deg å oppnå mer og blomstre videre.

Daglig takknemlighet rutine

Vi må også forstå at følelsen fornøyd med det du har utvikler seg fra å være takknemlig. Som alle store endringer, vedta et takknemlighet tenkemåte tar daglige arbeid og praksis.

Starte så snart du åpner øynene om morgenen. Hvis det gjør det enklere eller mer kjent for deg, takk Gud for ditt liv, helse og det faktum at du våknet opp og fikk en annen dag i livet som en gave. Ellers, takk Natur eller universet. Bare sørg for at takknemlighet er virkelig dyptfølt.

Det vil fungere som magi, fordi takknemlighet føles bra, det er hjertevarmende og sender gode vibber til over 90 prosent av hjernen din som er underbevissthet. Det er enkelt: jo mer du setter pris på alle de gode og kjærlige mennesker rundt deg, vil flere slike kontakter du gjør i fremtiden. Hvis du er takknemlig for jobben din, uansett hvor dårlig betalt det kan være, vil du tiltrekke seg bedre og bedre jobbtilbud i løpet av årene som kommer. Den enkle praksisen med å føle og uttrykke takknemlighet avslører hvordan å være fornøyd med det du har.

Definitivt ikke en klisjé

Å ja, det er de små tingene som bygger opp lykke: en klem, et smil, en kopp kaffe, sol og enda en episode av din favoritt TV-show. Hvordan ville det føles uten disse små perlene? De støtte oss til noe virkelig stort skjer, som å få en forfremmelse eller møte en sjelefrende. Så ikke vær lat til å praktisere som sier takk for hvert øyeblikk av godhet.

For eksempel, jeg liker min morgen turer til arbeid. Nå og da jeg merker en fasade eller et tak jeg ikke hadde betalt oppmerksomhet til før. Da jeg spontant tenker: "Wow, hvor kult dette stedet egentlig er!", Og jeg lærer å sette pris på hvor jeg er. Jeg føler også takknemlig for min fantastiske partner, daglig, og jeg egentlig ikke trenger en påminnelse for den. Takknemlighet kommer naturlig når du steller det. Ettersom tiden går, er mitt forhold blir bedre og bedre, med ingen innsats.

Lykke for din generasjon

Hver generasjon har sine spesielle lykke boosters, og forskjellige små ting å feire. Hvis du er en stay-at-home mamma, kan du finne ut hvordan du kan gjøre barna lykkeligere mens du nyter hvert dyrebare øyeblikk tilbrakte med dem.

Det er definitivt noe som ville gjøre de små hoppe opp og ned av glede! Kanskje det er en uoppdaget sport eller en ny hobby som dyrehold, bli en speiderleir og spille et instrument. Du kan endre barnas hele verden til det bedre hvis du hjelpe dem å møte bare ett vennlig peer fra nabolaget å spille med.

Middelaldrende damer har en helt ny verden av muligheter for utforsking og selvutvikling når barna forlater familien redet. Hvis du er en, bør du vurdere å melde deg på et kurs i ditt interessefelt som ikke bare vil utvikle en ny ferdighet, men hjelpe deg å møte nye venner for å bringe nye perspektiver inn i livet ditt. For eksempel vil yoga eller pilates også forbedre din velvære, mens et kurs i web-design kan bringe nye faglige muligheter.

Dette er den mest fruktbare perioden av livet når du har fått nok kunnskap og erfaring til å endelig begynne å høste alle livets godbiter. Med barna uavhengig, plutselig er det en økt budsjett, som er perfekt for reise! Du vil føle deg så uthvilt når du ser alle de nye stedene, eksotiske kulturer og møte nye spennende mennesker.

Hvis du endelig pensjonert, og vet ikke hva jeg skal gjøre med den lange dager fremover, bare tenk på alle de gode bøkene du har aldri hatt tid til å lese og alle de episke filmer du sa du ville se en dag. Dessuten vil kjæledyr bringe mye glede mens en hund vil gjøre deg gå ut for sunn turer. Holde mobilitet og fleksibilitet er en stor lykke faktor nå.

Belønn deg selv med en terapeutisk qi gong kurs og bringe din partner eller en nabo til å dele ny opplevelse. Som en spesiell behandling, bestille en tur i drømmene dine med et byrå som spesialiserer seg på senior turisme. Denne måten vil du møte nye venner og nyte medisinsk støtte underveis om nødvendig.

Veldedighetsarbeid bringer glede!

Hvis du fremdeles lurer på hvordan å være fornøyd med det du har, jeg har et siste råd. Åpne øynene og nå ut mot en god sak du er spesielt tiltrukket av. Bruk det du allerede har - litt tid og god vilje til å gjøre samfunnet til et bedre sted og hjelpe andre individer være lykkelig. Hvorfor? Dette vil også gjøre deg til en lykkelig kvinne.

År siden, sluttet jeg en NGO som beskytter bortkommen city dyr, gi dem veterinær omsorg, mat, husly og i mange tilfeller, nye kjærlige hjem. Det gjør meg oppriktig glad for å se hver av katter og hunder lagret. Denne intens følelse av glede motiverer meg til å få alt det andre i livet mitt gjort, så jeg kan investere mer i denne saken.

Dette er bare et eksempel. Du bør følge dine egne talenter og interesser. Kanskje du ville være stor til å undervise en lokal gruppe av de arbeidsledige til å utvikle en ferdighet de kunne leve av, som håndverk eller matlaging. Eller du kan starte en kampanje og organisere dine naboer til brainstorming forslag for å forbedre ditt område, og deretter spør de lokale myndigheter for midlene.

Frivilligheten iboende føles godt, og bringer mening og vedlikehold for våre liv. Lykken er det som følger.

Aktuelle artikler