Marilyn Monroe sitater for å inspirere deg

Marilyn Monroe var en av de mest kjente film ikoner og sex symboler som verden noensinne har sett. Her er en samling av Marilyn mest inspirerende sitater.

Marilyn Monroe sitater for å inspirere deg

Med sin legendariske timeglass figur, signatur skjønnhet mark på hennes kinn og blonde bombshell frisyre, Marilyn Monroe vellykket gjennomført av en berusende blanding av rent platina Hollywood glamour med en nesten barnlig sårbarhet. Disse var de kvalitetene som gjorde henne elsket og beundret av millioner over hele verden.

Men Marilyn var ingen tosk, og selv om hennes liv var relativt kort og tragisk, forblir hun en inspirasjon til denne dag.

Ufullkommenhet er skjønnhet, er galskap geni, og det er bedre å være helt latterlig enn absolutt kjedelig.

Marilyn hadde sin rettmessige del av alle de ovennevnte i sin relativt korte, men bemerkelsesverdig liv og å si at Marilyn oppdragelse var plagsom ville være et understatement. Ifølge hennes fødselsattest, ble Marilyn Monroe født Norma Jeane Mortenson til Gladys Pearl Baker og Martin Edward Mortenson 1. juni 1926. Marilyn alltid benektet at Mortensen (som hadde forlatt før hun ble født) var hennes biologiske far og uttalt at hun aldri visste at hennes virkelige far.

Dessverre, på grunn av morens ustabile mentale og finansielle tilstand Marilyn var å bli brakt opp av en mengde fosterforeldre og foresatte.

I sine formative år Marilyn ble flyttet fra søyle til stolpe og senere gjenstand for misbruk. Noen mener at hennes personlige problemer senere i livet stammet fra uløste problemer fra barndommen hennes, og hennes sårbarhet og usikkerhet var uten tvil et løft på fra en mangel på stabilitet og kjærlighet fra en tidlig alder.

Selv hennes første ekteskap med lokal gutt James Dougherty i en alder av 16 ble arrangert. Hennes foresatte på den tiden var flytting og besluttet at de ikke ønsker å ta Marilyn med dem, for å redde henne å måtte gå tilbake til et barnehjem Marilyn ble viet til, Dougherty, hennes High School kjæreste.

[Les: Audrey Hepburn sitater for å inspirere deg ]

Jeg er egoistisk, utålmodig og litt usikker. Jeg gjør feil, jeg er ute av kontroll og til tider vanskelig å håndtere. Men hvis du ikke kan håndtere meg på mitt verste, så du i hvertfall ikke fortjener meg på mitt beste.

Marilyn Monroe Quotes å inspirere deg to (via www.fanpop.com)

Dette er Marilyn iført hennes hjerte på ermet. Hun er ikke lage unnskyldninger for oppførselen hennes, men hun er erkjennelsen av hvem hun er, vorter n alle. Hun innrømmer at hun er sårbar og gjør feil akkurat som alle andre, og hvis du ikke kan håndtere hennes dårlige poeng, så du ikke fortjener hennes gode poeng heller. Jeg tror dette er en god tommelfingerregel for hver kvinne. Vi trenger ikke å strebe etter å være et bilde av andres perfeksjon, og faktisk er det vår ufullkommenhet og sårbarhet som gjør oss vakre.

Jeg tror at alt skjer for en grunn. Endre folk, slik at du kan lære å la gå, ting går galt, slik at du setter pris på dem når de har rett, du tror ligger slik at du til slutt lære å stole på noen andre enn deg selv, og noen ganger gode ting faller fra hverandre så bedre ting kan falle sammen.

Mange ting falt fra hverandre for Marilyn, til tross for å være en enorm suksess og en ikonisk sexsymbol og berømt filmstjerne, var hennes personlige liv langt fra perfekt. Hun var gift tre ganger i sitt liv for det første til James Docherty, deretter til baseballstjernen Joe Di Maggio og til slutt til dramatikeren Arthur Miller.

Dessverre var ingen av hennes ekteskap skulle vare og med Miller fikk hun to spontanaborter og en graviditet utenfor livmoren. Denne uttalelsen er et tegn på Marilyn tillit til universet som på slutten av dagen, vil ting falle sammen og være i orden. Marilyn var en stor optimist og elsket livet, og uansett hva som skjedde, fikk hun tilbake opp og gjennomført på.

Jeg er god, men ikke en engel. Jeg gjør synd, men jeg er ikke djevelen. Jeg er bare en liten jente i en stor verden prøver å finne noen å elske.

Kloke ord fra liten jente som heter Norma som ingen ønsket som ble forvandlet til filmen ikon som heter Marilyn som alle ville ha en bit av.

Marilyn visste altfor godt sine egne svakheter, og var sannsynligvis ganske hardt på seg selv, men hun var bare en liten jente på jakt etter kjærligheten i en tinsel byen make-tro verden der ingenting var som det først dukket opp. Marilyn anerkjent og lært fra en tidlig alder at ingen mann (eller kvinne) er en øy, vi alle trenger kjærlighet.

[Les: Hvordan akseptere og godkjenne selv ]

Vi bør alle begynne å leve før vi blir for gamle. Frykt er dum. Så er anger.

Mange av oss gjør ikke de tingene vi ønsker å gjøre fordi vi ikke tror vi er verdige eller lever vi i frykt for hva som kan eller ikke kan skje. At "en dag i fremtiden", der vi har tenkt å gjøre noe kommer og går, og før vi vet ordet av det vi savnet muligheten. Marilyn visste bare så altfor godt at livet er for kort for anger eller å være redd.

Hvis jeg hadde observert alle regler jeg aldri ville ha fått noe.

Hvis jeg hadde observert alle regler jeg aldri ville ha fått overalt (via my.opera.com)

Marilyn var sikkert en regel breaker og på ett eller annet tidspunkt alt vi trenger å bryte noen regler eller "bryte mold" for å gjøre oss i stand til å være hvem vi virkelig er i stedet for å være bundet av konvensjonen eller samfunnsmessige normer. Marilyn visste at hun måtte bryte noen regler og konvensjoner for å komme dit hun ønsket å være i livet.

Jeg har ikke noe imot å leve i en manns verden, så lenge jeg kan være kvinne i den.

I løpet av sin filmkarriere Marilyn laget 29 filmer, og selv om hennes tidlige film skinn var små, var det hennes opptredener i filmer som The Asphalt Jungle, All About Eve og deretter en ledende rolle i 1953 filmen Niagara som trakk oppmerksomhet.

I senere filmer som Gentlemen Prefer Blondes (1953), Hvordan Gift med en millionær (1953) og The Seven Year Itch (1955) Marilyns rollene var typecast som en ditzy blonde og Marilyn var opptatt av å bryte ut av denne stereotypien. Det synes som om idealet om hvem Marilyn var i hennes offentlige liv, også blødde inn i hennes private liv, og hun ble ofte funnet sutring om det faktum at menn ofte så henne som noe hun ikke var.

Hun liker ikke måten hun ble behandlet av Hollywood som hun trodde behandlet henne som en del av eiendommen snarere enn et menneske.

Hennes senere opptredener i filmer som The Prince og showgirl (1957), vant henne noen gode kritikker, og hun fikk en Golden Globe Award for sin opptreden i Some Like It Hot (1959).

Men Monroe var ikke å oppnå gode kritikker hun søkte inntil hennes siste fullførte film The Misfits. Og mye av dette ville være posthumt.

The Misfits co-stjerne Clark Gable og manuset ble skrevet av hennes daværende ektemann, Arthur Miller. Dessverre filmen tok sin toll på nesten alle involverte, med Marilyn ofte for syk til å utføre. Det var også å være Clark Gable siste film som han fikk et hjerteinfarkt kort tid etterpå.

Mange føler at karakteren Monroe spilte i denne filmen var så nær som du fikk til den virkelige Marilyn.

Kvinner som søker å være lik med menn mangler ambisjoner.

I tillegg til sin slående skjønnhet Monroe hadde en imponerende IQ og scoret 33 poeng høyere enn landsgjennomsnittet på den tiden. Hun har også elsket å lese og lære nye ting. Men stereotypen av å være en dum blondine at hun portrettert i noen av hennes filmer egentlig aldri forlot henne mens hun levde.

Heldigvis Marilyn hadde lært å tilpasse seg fra en ung alder og brukte hennes kvinnelighet og sex appeal som hennes for å komme videre i livet på et tidspunkt da det var fortsatt veldig mye en manns verden.

Dette sitatet er ikke en ytring av misandry, men et kall for kvinner å stå opp for seg selv og skyte på stjernene.

[Les: Hvordan forandre livet ditt uten å endre livet ditt ]

Til alle jenter som tror du er feit fordi du ikke er en størrelse null, du er vakker en, sitt samfunn som er stygt.

Til alle jenter som tror du er feit fordi du ikke er en størrelse null, du er vakker en, sitt samfunn som er stygt (via desktopwallpaper.org.in)

Mye har blitt gjort av Marilyns timeglass figur, og det har vært nok av spekulasjoner om hennes sanne kjole størrelse med mange varianter fra en størrelse 12 til en størrelse 16. Siden 1950 kjole størrelser har endret seg og det er ingen tvil om at Marilyn skikkelse var alt annet enn gjennomsnittet, nå eller da.

Faktum i saken er at Marilyn hadde bråte av sex appeal at hun kan bokstavelig talt slå av og på ved å vri på en bryter. Hun sa ofte at folk ikke kjente henne i det offentlige med mindre hun slått 'Marilyn' på. Med dette sitatet hun sier alle kan være vakker, ikke la samfunnet fortelle deg hvem du skal være eller hva størrelse, det handler om å være sunn og glad. Det handler om å være deg.

[Les: Hvordan føler stor i kroppen din ]

Jeg ønsker å bli gammel uten ansiktsløft... jeg ønsker å ha mot til å være lojale mot ansiktet jeg har gjort. Noen ganger tror jeg det ville være lettere å unngå alderdommen, for å dø ung, men da du aldri vil fullføre ditt liv, vil du? du aldri helt vet du.

Det er en tragedie at Marilyn fikk aldri vite hennes eldre selv. Men jeg tror på en måte, var hun en av de få som virkelig forsto seg selv. Marilyn var en kriger med en vakker ånd på en tilsynelatende endeløs jakt på kjærligheten. Hun vil alltid bli elsket og husket som en av de vakreste kvinnene som noensinne har prydet lerretet. Hun var en stjerne slike som aldri vil bli sett igjen.

Dessverre sine siste år hadde blitt forfulgt av sykdom og personlige problemer som hun sløvet ved å misbruke alkohol og sovetabletter.

5. august 1962 ble 36 år gamle Marilyn Monroe funnet død i sitt hjem i Brentwood, California av en overdose av barbiturater. Monroes død ble markert «sannsynlig selvmord», og saken er lukket, men selv i dag har vært gjenstand for mye gjetninger.

Det ironiske er at Marilyn ble fortært av verden som forgudet henne. Du kan si at kjærlighet drepte Marilyn Monroe.

Uansett var den egentlige årsaken til hennes død, er en ting sikkert, gikk et lys ute i verden den dagen hun døde.

Jeg forlater dere med noen ord fra den blonde bombshell selv.

Keep smiling, fordi livet er en vakker ting, og det er så mye å smile av.

Kilde: Wikipedia.org

Forsidefoto: http://www.fanpop.com/

Aktuelle artikler