Måter å bli lykkeligere

Du har makt til å forandre livet ditt. Du har makt til å bestemme om du ønsker å være lykkelig eller ikke. Lær om lykke, hvorfor det er viktig, og hvordan du kan oppnå det.

Måter å bli lykkeligere
  • Hver morgen når jeg åpner øynene mine sier jeg til meg selv: Jeg, ikke hendelser, har makt til å gjøre meg lykkelig eller ulykkelig i dag. Jeg kan velge hvilke det skal være. I går er død, har i morgen ikke kommet ennå. Jeg har bare én dag, i dag, og jeg kommer til å være glad i den.
    - Groucho Marx
  • Den største lykke er å transformere sine følelser til handling.
    - Madame de Staël

Hva er lykke? Lykken er en kompleks følelse sammensatt av mange forskjellige følelser som alle blanding i ett. Lykke kan beskrives som en tilstand av å være glad og entusiastisk om å gjøre en bestemt ting som er svært stimulerende for deg, føler ivrig etter å starte en ny dag og oppleve nye ting, å være fornøyd med deg selv og takknemlig for alt som omgir deg, leve livet fullt og ser det som noe spennende, spennende og vakkert å gå gjennom. Det er også en tilstand av å føle seg glad om gi og motta kjærlighet, og det innebærer å elske deg selv så mye som du elsker andre mennesker.

Men lykke er ikke noe ferdig laget som kommer fra ingensteds, og det er ikke konstant og på permanente baser. Det er snarere en følelse av stykke og tilfredshet, som Dalai Lama sa, noe som kan oppnås ved å lære å fokusere energien på å skape og utvikle en positiv holdning og ved å endre din livsstil.

Nå, kommer tilbake til vår hverdag, la oss ta en titt på alle de små, men viktige ting du kan gjøre for å bli lykkeligere. La oss starte fra å endre alle de små men viktige detaljer som gjør opp dagen din og som gjør at du føler deg på en bestemt måte. Hvis du følger rådene som er beskrevet nedenfor, vil du sikkert lære hvordan du endrer og du vil finne veien til å bli lykkeligere.

Begynne å gjøre ting som du virkelig ønsker å gjøre

Ikke våkne opp om morgenen forventer store endringer å komme fra ingensteds. Livet er også laget av små og enkle gleder og gleder, og det er helt opp til deg å finne dem og gjøre dem skje. Hvor mange ting har du alltid ønsket å gjøre, men aldri klart? Vel, minst en av dem i dag!

Gå og kjøpe den vakre planten som du elsker så mye, men har alltid trodd at det var bortkastet tid og penger på å gjøre det. Starte de nye dansetimer du alltid har ønsket å gjøre så mye, men aldri trodde de var virkelig nødvendig. Og ja, du kan si at i dag du definitivt ikke føler for å gjøre dine vanlige, "obligatoriske" ting, og bestemmer seg for å gjøre dagen din bedre og annerledes, uansett hva som skjer i livet ditt.

Motivere deg selv, skape nye opplevelser og være mottakelig for nye måter å tenke på. Finn noe som stimulerer deg, begynne å jobbe på det og tenk hvor flott det kommer til å være å se dine mål oppnås.

Lær å elske deg selv

Ikke alltid føler seg forpliktet til ja. Ikke alltid vie all din tid bare til andre mennesker. Lære å respektere dine ønsker og ikke noen gang kritisere deg selv om andre ikke er fornøyd med dine valg og atferd. Aksepter deg selv for måten du er, med alle dere feil og dyder, for disse uregelmessighetene og dyder gjøre deg den fantastiske personen du er.

Ikke overvelde deg med stresset

og ikke bli opprørt for hvert enkelt problem. Dette vil trekke bort dine positive energier og gjør at du føler deg deprimert, trist og ikke svarer til verden rundt deg. Bestemme hvem og hva som er virkelig verdt din tid og hvem og hva som virkelig fortjener din følelsesmessige engasjement. Bare når du gjør dette, vil du være i stand til å vie dine energier til din egen velvære og lykke.

Bryr seg om hva du spiser


Tyler Graham og Dr. Drew Ramsey, forfatterne av boken The Happiness Diet, hevder at inntak av visse typer mat kan redusere effektene av stress, øke din energi og gjøre deg enda smartere og lykkeligere. Denne dietten er basert på ingredienser rike på "næringsstoffer som A, B12, D og E, og folat, jod, magnesium, kalsium, jern, fiber og omega-3 fettsyrer".

De sier at "mat er direkte knyttet til tre områder av hjernens funksjon som skaper din" lykke evne. "Den første er din evne til å fokusere, tenke, planlegge og huske (vi kaller dem" mat for tanken "). Den andre er emosjonell regulering ("mat for godt humør"). Og for det tredje er matvarer som gir deg muligheten til makten gjennom en tidsfrist og kontroll angst ("mat for energi") ".

Aktuelle artikler