The # 1 nøkkelen til å leve et lykkelig liv

Føler du at du er bare ikke så lykkelige som du kan være? Vil du elsker å handle i dine følelser av tretthet, kjedsomhet og misnøye for de av spenning, energi og lidenskap?

The # 1 nøkkelen til å leve et lykkelig liv

Livet har en måte følelsen ganske kjedelige til tider. Det er lett å bli sittende fast i brunst i å få opp, gå på jobb, kjører ærend og ta vare på familien bare for å falle i sengen om natten utmattet vite at du må gjøre alt om igjen i morgen.

Og det er hvis livet ditt er ganske stabil. Hvis dagene er fulle av hindringer og hindringer, som for eksempel sykdommer og finansielle problemer, noen ganger du ønsker for det verdslige. Det er energi-suger å ha et liv fylt med drama, en som holder deg lenket til negative tanker og følelser.

Hva kan du gjøre slik at du er glade for å komme ut av sengen om morgenen? Hvordan bytter du ditt liv fra en som er bare greit til en som er glad og dypt tilfredsstillende? Bare spør min venn, som jeg vil kalle Ingrid.

Ingrids historie

Ingrid hadde skapt et ganske godt liv for seg selv. Hun gjorde anstendig penger i et felt som hun likte og jobbet hennes vei til toppen av sin karriere stigen. Hun hadde en mann som elsket og beundret henne og barna som respektert og elsket henne. På papiret hadde hun det perfekte liv.

Men, til tross for at Ingrid hadde alt at hun trodde at hun hadde ønsket, en god jobb og kjærlig familie, hun var fortsatt ikke opplever nivået av lykke som hun så for seg. Hun var fornøyd, men ikke begeistret. Hennes liv var ferdig, men manglet lidenskap. Hun levde drømmen sin, men hun følte seg følelsesløs og tom.

I sin søken etter å finne lykken, prøvde Ingrid en rekke ting. Hun begynte i klubber og organisasjoner på jakt etter noe å gnist hennes indre ånd. Hun har tilbrakt utallige timer på å lese bøker og artikler av andre som syntes å være å leve livet til sine drømmer, ta i sine leksjoner og lære alt de var villige til å dele.

Hun søkte og søkte lykken henne, men fortsatte å komme opp tomhendt. For en periode, trodde hun det var noe galt med henne fordi hun hadde ingen reell grunn til å ikke være fornøyd, hun var bare ikke. Likevel var hun ikke fornøyd heller, så det var hun?

Akkurat når hun trodde at livet var hva det var, og det var aldri kommer til å forandre seg, kom Ingrid over ett stykke informasjon som gjorde hele forskjellen i verden. Faktisk var det så enkelt at hun opprinnelig hadde gått over tanken uten å gi det for mye tanke. Men, hun var spill for å prøve noe så hun ga det en sjanse og det hun oppdaget sjokkerte henne...

Nøkkelen til å leve et lykkelig liv

Ingrid ikke oppdage noen gamle skjult hemmelighet eller noen crazy lykke potion. Men, hva hun gjorde oppdage er at det er én ting du kan gjøre for å øke nivået av lykke som ikke tar mye tid eller energi og vil ikke koste deg noe. Hva er det?

For å være glad i livet ditt, uansett hvordan forholdene, må du være til stede. Du må være fullt engasjert i øyeblikket å være i stand til å oppleve ting på maksimum. Med andre ord, du må være involvert, sinn, kropp og ånd.

Tenk på et barn som er oppslukt i et dataspill. Han låter ute hele verden rundt ham og kun konsentrerer seg om hva som skjer på videoskjermen. Faktisk er han så fokusert at spillet blir virkelig for ham. Han er virkelig den karakteren han er kontrollerende og det er hans univers.

Ta hensyn til hans nivå av lidenskap. Han er mest sannsynlig svært animerte og enkelt spent fordi han er så oppslukt i øyeblikket. Selv om det er bare et spill, er det hans virkelighet fordi den har sin fulle oppmerksomhet.

Gi slipp på fortiden og fremtiden

For å være fullt engasjert og til stede, som den unge gutten og hans video game, må du gi slipp på fortiden. Du kan ikke gå tilbake og endre noe som allerede har skjedd. Du kan ikke endre ordlyden slik du sa noe til noen andre, eller kan du endre måten du oppførte seg. Det eneste du kan gjøre er å akseptere det for hva det er, tilgi deg selv hvis nødvendig, og gå videre.

Du må også la fremtidig utgave sitt grep om deg også. Jada, det er normalt og naturlig å ha bekymringer om hva som ligger foran, men hvis du bor på det for mye, du er ikke tillater deg selv å bo i den eneste rammen av tid du kan kontrollere - her og nå.

Konsentrer deg om oppgavene, arrangementer og anledninger som de oppstår. La dem dominere alle dine sanser, fra syn å høres å røre. Ta dem i fullt og helt, og la dem mette deg. Ikke la tankene være ett sted og kroppen din være et annet sted.

Når du merker at du føler noen negative følelser, enten de er stress, frykt eller bekymring, spør deg selv hva du tenker på. Sjansene er gode for at du enten gjenoppleve noen tidligere hendelse eller spørrende noen fremtidig forekomst. Uansett, du robber deg selv å nyte akkurat der du er i dag.

Enige om å la tankene vandre fra sinnet ditt og gå tilbake til uansett hva du gjør i dette øyeblikk i tid. Den beste måten å gjøre dette skje?

Unn uansett hva du gjør som om det er første gang du noen gang har gjort det, selv om du gjør noe du har gjort en million ganger før. For eksempel, hvis du vasker opp, ta hensyn til hvordan såpevann gjør hendene føle all varm og myk. Se boblene som de kaskade rundt vasken og noen ganger flyter i luften. Se på hver tallerken eller stykke sølvtøy og setter pris på det for skjønnheten det holder.

Når du leve i nuet, blir ingenting tas for gitt. Du kan virkelig nyte alt fordi du ikke er utsikt sine unike særpreg og sjarm. Du ser det for skjønnheten det holder og få en ny respekt for det.

Hvis du er fullt engasjert i hva som skjer akkurat her og nå, og gi slipp på fortiden og fremtiden, som Ingrid, vil du føle en grad av spenning og energi du kanskje trodde var tapt for godt. Du vil leve med lidenskap og våkne opp hver dag lurer på hva flotte nye ting du vil "oppdage" neste.

Gi det en sjanse. Hva har du å tape, annet enn en verdslig, utilfredsstillende eller drama-fylt liv?

Aktuelle artikler