3 måter å gjøre ham Ønsker du mer

Jada, han liker deg - men det er ikke helt nok for deg. Du vil at han skal gå gale for deg. Du vil at han skal bli ute av stand til å gå gjennom en dag uten å se deg og kysse deg. Vi forstår - tross alt, ønsker alle noen ganger, som Dean Martin vil si i sangen. Vel, hvis det er så - dette er hvordan du slår en fyr til en gal person. Gjør ham Ønsker du mer - bit av kaken.

3 måter å gjøre ham Ønsker du mer

En. Ikke være tilgjengelig til enhver tid

Du vet hvordan hvis det er ingen iskrem rundt, du bare rett og slett må ha litt is? Det er sånn med de fleste ting i livet. Når du bryter en hæl på et par sko, plutselig disse skoene er alt du trenger og det eneste paret du kan bære.

Så, dette er vårt forslag-tilbringe en gal sexy helg med ham. Sexy undertøy, tankene blåser sex, spise honning av hverandre, usett sex stillinger... Gjør ham frokost neste dag. Tjene ham kaffe på sengen. Og så - kaller co-up. Forlate byen i fem dager uten å fortelle ham, eller rett og slett ikke svare på telefonen. Etter tre dager, send en tekstmelding som sier at du vil komme tilbake til ham så snart som mulig.

På den femte dagen, vil han bli en søvnløs og det er da du ringe ham tilbake å si at du hadde en nødsituasjon. Innen han ser deg, vil han være ganske darn gal etter deg, og han vil ønske deg mer enn noen gang før.

Og dette er ikke slutten på det - ikke kalle ham hele tiden. Ikke gå kjører ut av badekaret bare så du ville besvare hans kall. La ham vente. Du kan ikke la ham ta deg for gitt, og være helt sikker på at han kan ha deg når han føler. Din prioritet bør alltid være - DEG.

2. Ikke bli sjalu

Det er han som burde være sjalu. Ikke være en hemsko. Ikke kall ham på fyren natten for å sjekke om han er utro eller for å sjekke telefonen hans. På den måten du la ham vite at du er en selvfølge, og han vil til slutt miste interessen. La ham være sjalu.

Har jente helg, forlate byen en gang i blant. Gå ut uten ham godt kledd. La ham bekymre deg om hvor du er, og la ham tro at i morgen du ikke kan være der.

3. Være frisk

Det vil si, holde ting friskt. Gjøre ham ønsker du mer av overraskende ham en gang i blant - ikke la rutine drepe din lidenskap. La ham vite det er mer for deg enn det han har sett av nå. En endring av luft eller bare en endring av sex stillinger vil øke sin lidenskap for deg. Være en fantasi.

Vi håper at du fikk avbrutt lese denne artikkelen ved ham banke på døren din, selv om det er 2 am Han sannsynligvis vil ha deg, men du kan alltid gjøre ham ønsker deg mer. Bare bruk våre små tips. Gjør ham ønsker deg mer enn i går og mindre enn i morgen. Vi kan ærlig love deg at - bare ikke overdrive - du vil ikke ha ham i gjøks nest, gjør du?

Aktuelle artikler