5 kvinner gutta ikke kan stå - er du en av dem?

En populær konsensus er at så lenge en jente har langt hår og store bryster hun får alle menn der ute. Ikke sant. Ofte er det virkelig det som er på innsiden som teller, og hva som er på innsiden kan være en massiv turn off. Akkurat som damene har den type gutter de kjenner for å unngå, menn har den type kvinner de unngå og ærlig, ikke kan stå. Les nedenfor for å sikre at du aldri finne deg selv i en av disse kategoriene.

5 kvinner gutta kan ikke stå og # 8211; er du en av dem?

En. Den varme rot

Alt om denne jenta er falske, og etter en natt med dans og drikking artificiality er virkelig begynner å vise. Hair extensions viser, hennes falske øyevipper har nå flyttet til de ytre utkant øynene og så stramt som det plaster kjolen var da hun gikk i, er det nå faller halvveis av.

Hun ga opp ritualet "trekke ned i bunnen av kjolen hvert 30. sekund" etter den tredje tequila shot og nå alle er å få et show. Det faktum at det siste hun fortært kom i form av et pulver gjøre menn ønsker å kjøpe henne en Big Mac ikke ta henne med hjem. Det verste er? Hun tror fortsatt hun ser ut som Gisele akkurat nå. Her kommer lap danser...

2. Mannen basher

Da hun var på college hun falt for at liberal arts store, den ene med piercing og den akustiske Dave Mathews coverband? Hun var i lykksalig la-la land før hun fant ham "krasje inn" romkamerat henne i sengen sin. Ouch, ikke noe verre enn en elsker hånet. Spol frem fem år senere, og denne jenta hater fremdeles menn. Ikke menn, menn. Hele hanner artene suger offisielt takket være denne ene stikk med en plekter.

Dette er den samme jenta som du ikke ønsker å snakke om eventuelle problemer du har med kjæresten din fordi hennes råd vil alltid være å dumpe ham. Uansett hva du forteller henne, er det ingen endring hennes sinn. Alle menn er hunder og hun vil benytte enhver anledning til å fortelle deg om det. Hun er ikke feminist, og hun er ikke lesbisk, og sjansene er, savner hun å få lagt.

Men det er ikke så mange stillinger som kan gå ned på toppen av en kasse. Selv den største av gutta holde seg borte fra denne jenta fordi de allerede vet at uansett hva de gjør, har denne jenta bestemt seg. Selv om hun bestemmer seg for å ta skrittet fullt ut og gå inn i et forhold med en mann, vil ethvert problem som oppstår i forholdet automatisk være på hans skyld. Tross alt er han en mann.

3. Mrs. Pitt

Et sted nede linje, fortalte mange mennesker hun var pen. Dette kan være helt sant, kan hun være drop dead gorgeous, men hennes bevissthet om den har etterlatt henne med en hvelvet nesen. Med mindre du er den virkelige verden legemliggjørelsen av en Greys Anatomy karakter du har ingen sjanse. Med mindre du har Gerard Butler kropp, Brad Pitts ansikt, og Bill Gate bankkonto, ikke engang gidder å se i hennes retning.

Hun unngår øye kontakter fra alle "vanlige mennesker" og vil bare knekke et smil for menn som kan tilby henne noe tilbake. Det spiller ingen rolle at hun fortsatt bor hjemme hos foreldrene sine og arbeider på i-hop, hun fortjener absolutt alt på skyhøye sjekk liste over standarder. Den triste delen er, innerst inne hun kan selv være en veldig kul person å henge med, men med mindre du ble bygget av de greske gudene vil du ikke få en sjanse til å finne det ut.

4. Ms Uavhengig

Må ikke forveksles med Man Basher, er Ms.Independant i en liga av hennes egne. Hun tok kvinne-på college og har vært klatring laddtter av suksess siden den gang. Det er ingen glasstak når det kommer til dette. Hun eier sin egen eiendom og betaler sine egne regninger. Mens gutta elsker en uavhengig kvinne, nekter denne typen selvstendig kvinne å overlate tømmene.

Hun ikke bare ønsker å betale for henne halvparten av regningen, ønsker hun å betale for halvparten hans også. I stedet for å finne et nytt sted sammen og splitte regninger, insisterer hun han beveger seg inn i hennes sted. Hun vil ikke la kjæresten glemme, selv for et sekund, at hun er den primære brød vinneren fordi egentlig... det er alt hun har å gå for henne. Menn vil holde seg borte fra denne jenta på grunn av skremmende bilder av gåing hennes maltesisk og bærer henne vesken, som er tilfeldigvis der hun holder ham i ballene.

5. Den clinger

Oh yes, vi alle vet dette. Bare se på henne vil resultere i en fyr å se 23 samtaler magisk vises på telefonen hans. Den Clinger, som virker som en ganske kul jente i utgangspunktet vil raskt begynne å gi off stage 5 alarmer. Da de første date samtale glir inn bryllupsplanleggingen, menn vet det er på tide å bolt.

Menn vil unngå å komme nær denne jenta til å begynne med fordi hun er som gift eføy, tilsvarer kortvarig kontakt håndtere smerte for en stund. Hvis hun ikke kan nå ham på telefonen hans (fordi, umm, han er opptatt?) Ikke å bekymre deg. Hun vil gå på å ringe ham på skype hans budskap ham på Facebook, kan du ringe sine venner, ringe sjefen sin, ringe sin mor. Noe. Til hun når endelig ham.

Hva mange gutter ikke forstå om clinger er at hun ikke ønsker virkelig å være sammen med ham som dårlig. Det faktum at hun er klengete betyr vanligvis hennes ego rett og slett ikke kan håndtere avvisning eller ideen om at en fyr ikke ønsker å være sammen med henne. Med mindre en fyr er en manipulator, eller finner innlevering besøksforbud sexy, er oddsen han kommer til å bo så langt som mulig fra denne jenta.

Aktuelle artikler