5 romantiske sommer date ideer

Det er sommer, og nå er det på tide å være romantisk med kjæresten din, eller kjæreste-å-være. Her er noen gode ideer for en sommer dato.

5 romantiske sommer date ideer

Sommeren gir deg fantastiske muligheter for ulike aktiviteter som du ikke kan gjøre i noen annen tid på året. I sommer trenger du ikke å bruke tonnevis av klær, og være redd for at du kommer til å fryse eller bli gjennomvåt. Hvis lette klær, sol og sjø gjør at du føler deg romantisk, vil disse sommer dato ideer føle deg enda mer romantisk.

En. Picnic

Er det noe mer romantisk enn å dele et måltid? I den åpne? Rolig liggende i gresset? Det trenger ikke å være en ekte måltid, smørbrød og saft er helt nok, men det viktigste er at du setter dem i en skikkelig picnic kurv, slik at du oppretter en virkelig romantisk atmosfære.

Stedet for piknik din bør ikke være altfor overfylt, og din piknik teppe bør ikke være for stor, slik at du ikke vil være langt fra hverandre.

2. Walk ved elva / sjøen

For denne typen en dato foreslår jeg den kvelden, siden vannet er mye mer romantisk om natten. Bare forestille stjernene, vannet glitrende i måneskinn og dere to rusler langs holde hender. En av de beste tingene for denne type datoen er at om natten, det blir alltid kaldt, og du kan alltid glemmer å ta med genser.

Det er mulighet for fyren din for å være en ekte helt, og låne deg sin genser, og la hånden rundt skulderen din for å varme deg opp. Hva mer trenger du?

3. Middag og film

En tradisjonell middag og film dato kan få super romantisk hvis du nøye velge en film. Ikke velg en lys romantisk film som du ville se på en bring-a-pakke-of-vev fest med venninner. Opt for en film som også vil ha en sterk historie slik at det er veldig romantisk for ham også.

Her er noen forslag:

Du trenger ikke å gå på kino, kan du leie en film, og se den på din bærbare PC i hagen din, eller i noen plass i det fri. Og bo nær hverandre hele tiden.

4. Lekeplass

Dette høres kanskje barnslig, men en lekeplass kan være veldig romantisk. Med dette mener jeg ikke "Hei, la oss gå til lekeplassen og kose med alle barna rundt ', fordi det er veldig rart.

Etter at du fange opp for en drink, på vei hjem kan du komme over en seesaw, eller en sving, og ha det gøy. Begge vil definitivt føler meg veldig avslappet på et sted der du pleide å spille når du var barn. Og når du er avslappet, uttrykke deg dine følelser lettere og åpent. Du kan forvente å høre noe, fra søte ord, til en alvorlig Jeg elsker deg.

5. Konsert

Siden det er sommer, gå for en konsert i det fri, fordi det kan bli trangt inne, og det er alt annet enn romantisk. Så, hvis du velger denne typen en dato, velg en utøver som dere begge liker.

Musikk har en spesiell effekt på alles sanser, og du blir romantisk uten å vite det. Og når du begynner å synge og svingende sammen, ser ham rett i øynene og gjøre det mest romantiske øyeblikk i hans liv. Og selvfølgelig gjør deg klar for et fransk kyss som snart vil komme.

Aktuelle artikler