5 ting du ikke bør gjøre når du ikke bryr deg om ham

Når du bryte noens hjerte, er det vanligvis ikke noe søt om det. Spesielt når du har vært der, er du hjerte er brutt, og du vet hvordan det føles. Det er forferdelig. Det er ikke noe godt om et knust hjerte, men om følelsen er gjensidig du kan fortsatt spare person av noen negative følelser. Du kan oppfatte denne artikkelen som en slags manual på oppførsel når du allerede gjør en forferdelig ting.

5 ting du ikke bør gjøre når du ikke bryr deg om ham

En. Ikke lyv

Ikke gi fyren en følelse av håp hvis det er ingen sjanse i helvete du kommer til å være sammen med ham. Karma er en tispe - det vil definitivt komme rundt. Du liker ikke ham (noe mer)? Så ikke si du gjør. Det er så enkelt. Ikke gjør ting under falske forutsetninger, ikke ringe ham når du kjeder deg, ikke si han har en pen smil, bare ikke.

2. Ikke sett ham sammen

Han ønsker å være med deg, han ønsker å gjøre deg frokost, han ønsker å introdusere deg til hans besteforeldre... Du ønsker å være bare venner. Eller, du har gjort frieri og du bestemte han aldri kommer til å være kjæresten din. Det er greit. Men, hvis han vil at du skal være hans jente, så ikke tilfeldig invitere ham til å ta en drink. Det er en drink i ditt perspektiv - på sitt, er det en drøm dato eller et tegn på at du fortsatt kan like ham. Hvis du virkelig ikke vil være kjæresten hans og du har skadet hans følelser ved å ikke føle på samme måte, er det best at du gir deg tid til å komme over deg og ikke ringe ham. La ham helbrede og finne noen som er like interessert i ham.

3. Ikke bruke ham som et leketøy

... Fordi han ikke er en. Respektere din tid og tilbringe den med noen du liker. Respekterer ham og la ham være menneske, i stedet for å være driveren, fyren du bruker for å gjøre andre gutta sjalu, back-up plan, sladder partner... Være en dame. Damer ikke gjøre slikt.

4. Ikke jukse

Jeg har ingenting imot polygami, men bare når partene er enige om dette. Hvis fyren er desperat forelsket i deg, ikke ligge med ham bare for å komme tilbake på kjæresten din. Gjør ikke ut med ham bare for å fordrive tiden eller 'cus han er hot. Vær med den du elsker. Hvis man ikke eksisterer, og du må spille, gjøre det med noen som ikke vil se det som høydepunktet i deres uke. Gjør det med noen som er like interessert i deg som du er i ham - fysisk.

5. Ikke vær ubesluttsom

En ekte dame vil aldri overbevise seg selv det er en sjanse og deretter innse det er ingen sjanse, så tror det er en sjanse og så videre. Ta en beslutning og hold deg til den. Finne en annen måte å fordrive tiden enn å skru med noens følelser. Ikke på grunn av ham - men på grunn av deg. Mens du tilbringer tid si "jeg elsker ham, jeg elsker ham ikke", mister Høyre kan sitte i din favoritt kaffebar venter på deg. Ikke nøy deg mister akkurat nå. Være en dame.

Aktuelle artikler