6 enkle trinn mot å være interessant for en virksomhet mann

Du virkelig liker den fyren i dress og slips? Vel, la meg fortelle deg, noen av dem er ikke veldig lett å få. Forretningsmenn er en annen type mennesker, og hvis du ønsker å være interessant for en av dem, her er hva du trenger å vite.

6 enkle trinn mot å være interessant for en virksomhet mann

La meg fortelle deg med en gang at disse trinnene bør bare tas som en veiledning, ikke som regler. Vi er alle forskjellige og det som fungerer for en fyr trenger ikke å arbeide for en annen. I alle fall lese og bruke disse trinnene. Kanskje de vil jobbe som en sjarm på fyren du liker.

En. Vis at du er smart

Forretningsmenn er vanligvis jaget av en gjeng med bimbos. Hvis du ønsker å skille seg ut fra mengden, og være den som er interessant, ikke være en bimbo. Vis at du er mer enn bare et pent ansikt.

Du tror kanskje at dette er latterlig fordi bimbos har suksess med forretningsmenn, men la meg fortelle deg noe - det er en kortvarig suksess. Hvis du leter etter en one night stand, fine, men hvis du leter etter noe mer enn det - at fyren må vite at du er en smart jente. Så, snakk med ham. Ikke vær sjenert. Vis ham at du fikk både utseende og hjerner.

2. Ikke vær en gullgraver

En annen form for kvinner forretningsmenn er alltid omgitt av, er gullgravere. I motsetning bimbos, gullgravere vanligvis ikke har noen grad av suksess med forretningsmenn. Selvfølgelig, hvis du teller sex med en gammel, rik fyr for pengene hans til å være en suksess.

Forretningsmenn som regel tjene mye penger, men de jobber også veldig hardt for det. Av den grunn akkurat, de er ikke veldig glad i kvinner som er bare ute etter pengene deres. IKKE NOEN GANG spørre en forretningsmann hvor mye penger han gjør. Det vil umiddelbart sette ham av.

3. Være uavhengig

Hvis du ønsker å være interessant for en forretningsmann, han trenger å se at du er en selvstendig kvinne. Tjene dine egne penger er et stort pluss; leve med foreldrene dine er et stort minus. Hvis du fortsatt studerer, ikke glem å nevne dine planer for fremtiden som inkluderer du bli en selvstendig kvinne.

Spør fyren om du kunne kjøpe seg en drink i stedet for ham å kjøpe det for deg. Det er noe han vil finne både søt og modig. Men ikke presse det hvis han ikke er enig. Forretningsmenn kan noen ganger bli skremt av sterke, uavhengige kvinner, så sørg for at du ikke synes pushy.

4. Være beskjedne

Det er en annen ting gutta vanligvis ikke liker. Uansett om den du liker er en forretningsmann eller ikke, vil han ikke setter pris overdrivelse av noe slag. Så, bli beskjedent - i alt du gjør.

Hvis fyren har allerede spurt deg ut, kle casually med fokus på detaljer. Bare fordi han har på seg en dress og slips til arbeid, betyr ikke at du skal vises på date iført business-klær, eller en slående rød kjole. En fin bukse, eller en uformell skjørt, en søt topp og noen ballett sko vil gjøre det bra. Diskret makeup og interessant, men også diskret, smykker er en vinnende kombinasjon.

Ikke bestille den dyreste drink, eller den dyreste maten i restauranten. Tilby å dele regningen, gutta setter pris på dette, men igjen ikke være pushy. Gutta faktisk liker når en jente tilbyr seg å dele regningen, men de liker også å ikke akseptere det.

5. Ikke snakk om arbeid

Det er en ting de fleste forretningsmenn er lei av, og det er deres jobb. Dette er et emne for å unngå, spesielt på en første date.

Han kan føle avhørt hvis du begynner å spørre for mye om sitt arbeid. Du kan selvsagt stille et spørsmål eller to - hva gjør han og ikke liker han det - men det er ganske mye det. Unngå også snakket mye om arbeidet ditt, så vel. Selv om han spør, tilby svarene, men ikke bruke vanvittig mye tid på å snakke om arbeidet ditt, uansett hvor mye du elsker det.

6. Ikke gi etter lett

På grunn av de nevnte faktum at forretningsmenn er vanligvis omgitt av bimbos og gullgravere, de fleste av dem også brukes til de samme kvinnene blir svært enkelt. Du ønsker ikke å være en av dem.

Du kan virkelig liker den fyren, og det er helt ok. Det er enda ok å fortelle ham det. Men ikke la ham tro at du er klar til å hoppe til sengs med ham, så snart han blunker øyet hans. Hold litt mystikk og en viss reservasjon. På den måten vil han ønsker å vite mer om deg, og han vil ønske å se deg igjen.

Det var det. Det er alt du trenger å vite om hvordan å være interessant for en forretningsmann. Så, hvis du virkelig liker ham - gå og hente ham.

Aktuelle artikler