6 mest irriterende vaner av menn og hvorfor de gjør dem

En ridder i skinnende rustning vises bare finnes i eventyr, og noen ganger i løpet av de første dagene av dating. Men når bryllupsreise er over, ender de opp med bare en mann, en dødelig. Ettersom tiden går, begynner de å merke seg at ikke bare er han en vanlig mann, men han har også feil at de aldri forestilt eksistert, feil som driver dem gal.

6 mest irriterende vaner av menn og hvorfor de gjør dem

Han vil forlate hans klær og sokker på gulvet. Han vil fortelle løgner for ikke å fornærme deg. Han vil ikke åpne opp om sine innerste følelser, og foretrakk i stedet å trekke seg inn i en kokong når hans følelser blir såret. Han er blind for alle de spesielle tingene hans kvinne gjør for ham - rengjøring av huset, matlaging spesielle måltider.

Så hvorfor menn gjør det de gjør? Hvordan kommer de fleste menn, med noen få unntak, oppfører seg på samme måte? Og hvorfor holder de på å gjøre disse tingene, vel vitende om at de er irriterende for kvinner?

For å forstå sinnet til en mann, her er seks av de vanligste vaner av menn som driver kvinner gale og noen forklaringer på hvorfor de har dem i første omgang.

Habit 1: menn ikke dele sine innerste følelser

Kvinner vil ha menn til å åpne opp for dem og dele sine innerste følelser. Vel, er det ikke kommer til å skje - takket være kvinner.

Menn vokse opp å bli fortalt, for det meste, av sine mødre, for å «mann-up" og "slutte å være en pyse». Menn blir oppdratt til å tro at å vise følelser er et tegn på svakhet - som andre menn vil ha dem til frokost hvis de viser følelser. Så menn lære, veldig tidlig i livet, at den beste måten å håndtere ydmykelse, tap eller unnlatelse er ved å holde slike følelser for seg selv eller andre, bare piske opp. Men ingen gråt, ingen klager er tillatt ellers vil du være skyldig i klynking, en dødssynd i menneskenes verden.

Så kan du legge merke til at din mann er ikke seg selv, at noe er å spise ham. Det vil ta mye oppmuntring å få ham til å åpne opp, men, som regel, ville han heller skylde på jobb eller benekte, direkte, at det er noe som plager ham, i det hele tatt. Selv når han gir etter og søl hans gut, vil det være mangler i detaljer. Men ikke la deg lure til å tro at ved å åpne opp en liten bit at det betyr at han har endret seg, at han vil begynne å strømme sitt hjerte til deg når følelsene hans traff en bump. Det var sannsynligvis en engangs ting. Helle ens hjerte ut til noen er nedverdigende for en mann.

Så hvis du din mann er ikke å åpne opp for deg, og han holder sitt indre låst vekk, skylde på kvinner. Hans mor lærte ham godt.

Habit to. Menn legger ikke merke til de spesielle tingene kvinner gjør for dem

Menn ikke legger merke til når du går ut av din måte å gjøre noe spesielt for dem. Du kan ødelegge ryggen din med timer med huset renhold, tilbringe timer med å studere en ny oppskrift, slik at du kan lage mat ham et gourmetmåltid, kan du gjøre deg selv ser spesiell og vakker, selv å sette på den vakre kjolen han først så deg i. Det hele gjør ingen rolle. Somehow, vil menn ikke merke. Og det er en god grunn til at det skjer. Det er i deres gener.

Menn er genetisk kablet å beskytte, jakte, slåss og hersk. Det er like sant for den moderne mann som det var for hans Stone Age forfedre. Helt fra starten, var menn jegere av spillet, samlere av frukt og beskyttere av deres haremer og avkom. De sov med ett øye åpent, en øks eller et spyd på den ene siden - å avverge rovdyr og konkurranse - og en kvinne på den andre. De våknet opp tidlig for å gå skyte piler på bukk og hjort som de tok sine tidlig morgen drink ved dammen, de tilbrakte dagen ser ut for angrep fra andre stammer eller gikk ut for å plyndre andre stammer for byttet.

Tusenvis av år senere, menn fortsatt følge samme rutine, om enn med ulike verktøy. De står opp om morgenen med bare én ting på deres sinn - gå og erobre verden. De går ut jakt (kontor, forretning), og på slutten av dagen, komme hjem til sine koner og barn som bærer spillet og byttet fra dagens jakt - penger, dagligvarer, ting. Som de går inn i huset, er deres sinn fortsatt låst inn i sin verden av konkurranse, tenker på dagens seire og tap, frustrasjoner samt muligheter som venter dem neste dag. Hvis noe, de er de som forventer å bli belønnet når de går i.

Så, med mindre du faktisk flyttet sitt sete til et annet sted, er det svært usannsynlig at en mann vil merke noen endringer i hjemmet når han går på bare fordi du gjorde noen rengjøring. De er bare blind for slike ting.

Vane tre. Menn glemmer merkedager

I dag må du være spesielt, dum mann å glemme din kones bursdag eller bryllupsdag - takket være mobiltelefoner og datamaskiner. Men før teknologien kom til menns redning, var å huske jubileer en hard jobb for menn.

Forestille seg hvor vanskelig det er for ham å huske noe som skjer bare en gang i året som en bryllupsdag (faktisk, for å være rettferdig mot menn, bryllupet bare skjedd en gang). Grunnen for dette er igjen veldig enkelt: Slike ting er ikke viktig for menn.

Huske en merkedag legger ingen verdi til en manns krig strategi. Av denne grunn en manns sinn har verken tid eller plass til aktiviteter eller prosesser som ikke har noe å gjøre med taktikk.

Så hvis du er virkelig i jubileer, som de fleste kvinner er, så gjør deg selv en tjeneste. Fortell mannen din på forhånd, når jubileum nærmer seg og, bare for å være sikker, spesifiser hvilken det er, og hvor mange år du skal feire. Sett en påminnelse på telefonen sin, og da minne ham, igjen, en dag før, og om morgenen av jubileet. På den måten, når den dagen kommer, vil alle være fornøyd: din gave vil være det beste han kan tenke på, levert på tid og han vil ikke tilbringe natten på sofaen.

Vane fire. Menn lyver for ikke å fornærme sine ektefeller

Menn kommer med få ord. Som sådan, har de ikke nyte lange diskusjoner, argument eller uenighet, med mindre de er om ting de virkelig brenner for, som sport. Menn vet at hvis de skuffe sin ektefelle, så de har å løse situasjonen, med en lang prat og en haug med unnskyldninger. Av den grunn, menn lærer veldig raskt aldri å fortelle sin ektefelle at de er litt overvektig. På den måten er alle glade.

Vane fem. Menn sovner etter sex

Kvinner tror at den mest logiske tingen å gjøre etter sex er å kose, snakke, stirre inn i hverandre øyne eller har mer sex. Dessverre skjer dette sjelden fordi de fleste menn sovner umiddelbart etter demontering, om ikke akkurat på toppen av kvinnen. Og kvinner finner dette veldig irriterende. Den sovende, er det.

Også dette er ikke mennenes feil. Ifølge vitenskapelige studier, skifter den delen som er ansvarlig for å tenke i en manns hjerne automatisk av under orgasme. Dette er etterfulgt av et utslipp av kjemikalier som blokkerer seksuell lyst og sender kroppen til å sove.

Man kan bare gjette at årsaken til denne sekvensen av handlinger er å beskytte paret fra døden etter kjønn. Tenk deg en situasjon der en mann fortsetter å kreve sex uansett hvor mange ganger han får utløsning. Sikkert, uten automatisk stengt ned, vil man fortsette å ha sex til han eller kvinnen falt død.

For å gjøre en lang historie kort, han er ikke å klandre for sove-etter-sex situasjon og kvinner bør faktisk være glad han sover.

Vane seks. Menn forlater toalettsetet oppe

Menn løfte Toalett sete når de tisser som en tjeneste til kvinner og alle som kan være lurt å sitte på den. De lar det være opp fordi de glemmer. Nå, gitt et valg mellom en urin-farget sete i nedre posisjon og en ren plass i oppreist stilling, vil man forvente kvinner til å gå for sistnevnte. Men, nei, de vil ha det begge veier. Ned og ren.

Kvinnenes syn er at menn bør forlate setet slik de fant det, noe som vanligvis betyr, ned. Menn, derimot, hevder at hvis alle gjorde som kvinner tyder da ville det ikke være noe argument, i første omgang. Ifølge menn, kvinner ville gå i, finne setet i oppreist stilling, ta setet ned, sitte på den, gjøre sin virksomhet og la den måten de fant det, som er opp. Menn ville gjøre det samme, som er tisse bare og gå bort siden det ville allerede være i oppreist stilling. Problem løst.

Eller som menn hevder, bør alle forlate setet i den posisjonen den er etter bruk. Hvis du for eksempel vil ha en mann å tisse og setet er nede, skal han fortsette å løfte den, urinere, skylle toalettet og la setet i oppreist stilling. Hvis en kvinne går inn og finner toalettsetet i oppreist stilling, bør hun fortsette å slippe den ned, sitte, gjør henne ting og la den ned. Med andre ord, er brukeren ansvarlig for å sette setet i den posisjonen de ønsker.

Menn føler at kvinner prøver å boss dem rundt. Menn liker ikke det. Så mye som de ikke kan svare når kvinner klager om toalettsetet, i deres sinn, alle mennesker har en, høyt svar på dette: gjøre det selv.

Vil det bli bedre?

En gang i blant, en ridder i skinnende rustning faktisk rir inn i byen og noen heldige kvinne blir å få ham. Han kommer med ingen av disse irriterende atferd som menn har. Men det er en gang i en svært lang, lang stund. Som for resten av tiden og resten av kvinner, er det en filosofi om at menn har blitt brukt i hundrevis av år, at kvinnelige arter kan låne en side fra. Du kan ikke kontrollere hva som skjer med deg. Men du kan kontrollere hvordan du reagerer på det. Komme irritert er en reaksjon på valget. En kvinne kan velge å ikke bli irritert av hva hennes mann gjør, spesielt de tingene som er vanskelig å endre.

Selvfølgelig kan du lære mannen å forandre de ting som kan endres. Ting som berører testiklene hans i det offentlige stedet for å gjøre det i privat som kvinner gjør med truse justeringer. Du kan lære ham å huske å ta parabolen til vasken etter å ha spist, eller å kaste skitne klær i vask kurv i stedet for gulvet, eller å la toalettsetet ned eller annet fikse et toalett sete pedal (mest sannsynlig oppfunnet av noen Mannen som var lei av å være maste om toalettsetet).

Men for de tingene som er styrt av biologi, kan du like godt ta imot dem og planlegge livet rundt dem. Du vet, suge den opp. Og være lykkelig.

Aktuelle artikler