9 romantiske forslaget ideer - En drøm som går i oppfyllelse?

Uten tvil, vil det øyeblikk han foreslår å du være magisk og romantisk uansett hva han gjør. Likevel, det er hyggelig å tenke på at han vil gå en ekstra mil for å gjøre denne anledningen enda mer spesiell. Ville det ikke vært fint om han gjorde det på en måte som ville la alle andpusten?

9 romantiske forslaget ideer og # 8211, en drøm som går i oppfyllelse?

Den grunnleggende regelen for å foreslå, til den du ønsker å tilbringe resten av livet ditt med, er å gjøre det på en måte som vil uttrykke hvor meningsfylt dette vedtaket er.

Alle forslag er et spesielt øyeblikk for par som forlovet, men noen ganger noen menn gjør det på en måte som kan sette et eksempel for andre gutta. Rollen til åstedet er av den største betydning.

Her er ni romantisk, og universelt akseptert, forslaget ideer som du kan dagdrømme om:

En. En romantisk utflukt

Dette kan bare ikke gå galt. Mange menn velger å foreslå når du er på ferie. Andre organisere romantiske overraskelse turer eller bruke noen annen mulighet når dere to er borte fra hjemmet. De kan gjøre det på et sted som har en spesiell betydning for deg, eller ta deg til noen byen tradisjonelt oppfattet som romantisk. De velger ofte Paris, byen av romantikk, eller Roma, som et symbol på evigheten.

2. Den varme - luft ballong eller toppen av et pariserhjul

Dette kan være en veldig god idé for et forslag for de jentene som ikke er redd for høyden. Bortsett fra det faktum at utsikten er forbløffende og utover minneverdig, er dette en ganske god idé med tanke på at du kan ikke akkurat si "nei" under omstendighetene.

3. Fotturer og camping turer

De mer tilbøyelige til å gjøre ting i privat er svært sannsynlig til å ta sin kone å være utendørs. Dette skjer vanligvis hvis de bor i nærheten av noen vakre naturens undere som fosser, skogområder, elver eller fjelltopper.

4. Stedet du først møtte

Et annet populært nettsted for engasjement forslag. Dette er ikke bare et spørsmål om plassering, det er også en reise tilbake i tid. Dette er definitivt noe som er unikt for hvert par. Den sanne lokke av dette forslaget idé ligger i det øyeblikket når du innser at han har hatt lyst til å gjøre dette fra første gang han la sine øyne på deg.

5. Offentlige øyeblikk

Det har blitt populært å foreslå foran større folkemengder. Gutta foreslå sportsarrangementer, fornøyelsesparker, kinoer... Noen gjør det på en familiesammenkomst.

6. Ikke lei av å bruke teknologi

I dag, med alle de fordelene brakt inn i våre liv av den teknologiske utviklingen, vil mange gutter er avhengige av moderne kommunikasjonsmidler for å pop spørsmålet. Ideene varierer fra tweeting om det, til å endre sin desktop bilde, for å lage et nettsted dedikert til deres engasjement.

7. Du kan ha ringen levert hjem til deg

Dette er en sann overraskelse. Det skjer vanligvis senere på kvelden, etter jobb, når du minst venter det. Du er sulten, føles ingen av dere som matlaging i kveld, gikk dere på hva mat rekkefølge og i stedet for mat, bringer levering fyren en tom boks med en skinnende liten ting i den.

8. Høyere forventninger fra de med en dyp lommeboka

De som er rike kan virkelig sette litt ekstra arbeid i det. Dette er grunnen til eksklusive hav og fjell, alpinanlegg har de spesielle suiter for to. For ikke å nevne blir foreslått i et helikopter mens du har vanskelig tid på å bestemme om du vil se på som altfor dyrt ring på fingeren eller den vakre New Yorks skyline.

9. Omgitt av venner

Det er alltid bra når du kommer til å dele de dyrebare øyeblikkene i livet med folk du virkelig bryr deg om. Dette er grunnen til at mange menn velger å foreslå for en som vant sitt hjerte på favoritt henge ut stedet.

Aktuelle artikler