Bærbare sitater som kan ødelegge din (kjærlighet) liv

Det kan være sant som Notebook sier at Hver stor kjærlighet starter med en god historie. Men det er sikkert sant at mange relasjoner med stor kjærlighet potensial blir skrudd hver dag, på grunn av altfor melodramatiske filmer som setter forventninger, ikke høye, bare urealistisk.

Bærbare sitater som kan ødelegge din (kjærlighet) liv

Notebook i min bok har rikelig med disse patetiske linjer som til tider ønsker vi å tro, men vi vet altfor godt, at de er så ikke sant.

Det er overdrivelse som gjør at noen tror at Notebook slags kjærlighet er ekte. Men Notebook er det perfekte eksempel på det uvirkelige filmen kjærlighet. For den virkelige forhold, se (igjen) Dirty Dancing LINK.

Det er tegn som representerer ekte kjærlighet i Notebook. Hva Noah ikke kan være mindre enn kjærlighet. Men tragiske skjebnen deres ikke bør forveksles med 'største kjærligheten av alt ". Og alle de poetiske (eller patetisk) linjene definitivt ikke bør forveksles med sublime kjærlige følelser.

Bærbare Quotes som kan ødelegge din (Love) Livet (via glloyd.com)

Den romantikere vil kalle dette en kjærlighetshistorie, ville kynikerne kalle det en tragedie.

Jeg kaller det, rett og slett, melodrama. Det prøver for hardt for å gjøre oss gråte så det ikke kan få noen av mine tårer.

For min ex-kjæreste filmen var et mesterverk. Han ønsket det meg å se det, og han så på det igjen med meg. Han var helt ikke en pyse, men han gjorde gråte under filmen. Når etter rulleteksten så han at jeg ikke var imponert, og jeg sa rolig at det var for mye av et melodrama han fikk alvorlig forbanna. Han sa at jeg ikke visste noe om filmer, uansett at jeg har studert filmteori. Men det er ikke grunnen til at vi ikke er sammen lenger.

Og nei, jeg er helt ikke synd vi ikke kunne ende opp med å leve Noahs og Allie slags kjærlighet.

I tilfelle noen ikke kunne gjette, de neste linjene jeg ville aldri liker å høre.

Du er all grunn til, ethvert håp, og hver drøm jeg noensinne har hatt.

Jeg ønsker ikke å være den eneste grunnen, drøm og håp om noen. Hvis jeg er det eneste du kan håpe på, jeg ønsker ikke å ha noe med deg. Og, nei, det er absolutt ikke mangel på selvrespekt. Jeg har nok av det. Kanskje det er derfor jeg trenger ingen å ære meg.

Du er svaret på alle bønner jeg har tilbudt. Du er en sang, en drøm, en hvisken.

Hva betyr alt dette selv mener? 'Pent' pakket ingenting?

Når du gråter jeg gråter, og når du vondt jeg vondt.

Når jeg gråter, du trenger ikke gråte, takk. Det vil ikke hjelpe om vi gråter sammen, med mindre du kjenner til å gråte av lykke. Glad tåre-shedders er en sjelden type. Men det er hva jeg opplever i mitt virkelige liv. Det er ikke noe jeg ser eller se etter i filmene.

Jeg tenker på henne hele tiden.

Dette er ikke kjærlighet. Dette er besettelse. Hvis dette skjer med deg, og det varer mer enn influensa, be om hjelp.

Bærbare Quotes som kan ødelegge din (Love) Livet (via glloyd.com)

Det kunne aldri ha vært en annen.

Det er alltid mer enn én mulig match for oss, så uromantisk som det høres ut. Det er ingen perfekt puslespillet til å passe oss.

Jeg vet ikke hvordan jeg kunne ha levd uten deg så lenge som jeg har. Jeg elsker deg, Allie, mer enn du noen gang kan forestille deg. Jeg har alltid, og jeg vil alltid.

Jeg vil alltid være din.

Hvordan i helvete vet at han vil elske for alltid? Kanskje hvis han dør i øyeblikket å si det, kan uttalelsen begrunnes og sett på som sannferdig.

Det morer meg at folk etter flere forhold som de mente ville vare evig, bruker fortsatt at 'evig' som om de visste at det ville skje. Sier det som en følelse (i nåtid) er en ting, sier at som et faktum er en helt annen ting.

Gå! Nei, nei, bare vent litt, vi egentlig ikke bryte opp er vi ikke? Kom igjen. Dette er bare en kamp vi har og i morgen vil være som det aldri skjedde rett?

Noen mennesker føler seg glad og stabil i forhold når de får godt overens. For noen stabil måte føler at kampene ikke betyr slutten.

De ikke enige om mye. Faktisk sjelden de ble enige om noe. De kjempet hele tiden og de ​​utfordret hverandre hver dag... Men på tross sine ulikheter, de hadde en viktig ting til felles, de var gal om hverandre.

I tilfellet du fortsatt ikke vet - kjærlighet er ikke nok! Det er aldri.

Selv om du ser kjærlighet som den viktigste i verden, selv om din er kjærlighet av århundret, elsker fortsatt ikke kan betale regninger, kjærlighet kan ikke helbrede kreft og kjærlighet på ingen måte kan bryte alle hindringer.

Jo før du innser at større din kjærlighet potensialet vil være.

Aktuelle artikler