Din guide til billige men uforglemmelig Valentinsdag gaver til mannen i ditt liv

Ah, Valentinsdag. Det er dagen for kjærlighet og romantikk, og viser din spesielle noen at de betyr alt for deg. Mens menn tradisjonelt gjør fine ting for kvinnene i deres liv, som for eksempel å gi dem esker med forfall sjokolade, flasker god vin eller vakre aromatiske blomster, er det ikke fullt så enkelt for kvinner.

Din guide til billige men uforglemmelig Valentinsdag gaver til mannen i ditt liv

Vi er ofte igjen spørre oss selv hva vi kan gjøre for mennene i våre liv for å la dem vite at vi bryr. Det er ikke som de fleste menn ville sette pris på de typer gaver de får oss, så hvordan kan vi gjøre det en spesiell dag for ham også?

Og hvordan gjør du det uten å bruke en formue? Dagens økonomi er stram for de fleste av oss, og vi har ikke en hel masse ekstra penger å kaste rundt.

Men, det tar ikke mye penger å vise noen du bryr deg. Alt som trengs er litt kreativitet blandet med litt kjærlighet og du er sikker på å skape en Valentinsdag oppskrift som han ikke kan få nok av.

Her er noen ideer for å komme i gang:

For følsom mann

Hvis fyren har et hjerte så stort som Gandhi, ville han sannsynligvis få mer ut av en gave som du har gjort, kontra en du har kjøpt. Så, hvis du ikke er veldig god på hekling gensere eller gjøre doilies for hans night stand, hvor etterlater det deg?

Det er fortsatt mange alternativer som vil sende sitt hjerte aflutter, som disse:

 • Dekorere en bilderamme å gi til ham og inkludere din favoritt bilde av deg som et par.
 • Lag et fotoalbum eller collage av dine favoritt stunder sammen, komplett med morsomme, søte eller sexy bildetekster.
 • Gjør ham hans favoritt dessert og serverer den til ham bite etter bitt.

For mannen som liker seg så mye som han liker deg

Han tror han er den beste siden frites servert med hamburgere, men du elsker ham likevel. Han har fortsatt de søte små quirks du ikke kan se uten å smile eller at sans for humor som gjør deg til å le. Så, overser du det faktum at han tror han er verdig intet mindre enn gull.

Hva får du for denne type mann (annet enn et speil) når du er på et budsjett?

 • Få ham et gavekort til sin favoritt frisør eller kuponger til sin favoritt bilvask. Det viser seg at du støtter hans ønske om å alltid se sitt beste.
 • Tilbring natten gni ham ned ved hjelp av din egen spesielle massasjeteknikker. Menn som føler seg ekstra spesiell vanligvis liker å bli bortskjemt og som bedre å gjøre den velvære enn deg? (Sjekk ut denne videoen for erotisk massasje teknikker du kan bruke for å gjøre det mer behagelig.)

For den robuste mannen

Hvis fyren liker å tilbringe tid i naturen, kan du ha en hard tid å finne ut hva jeg skal få ham, særlig hvis ideen om roughing er bor på et firestjerners hotell i stedet for en fem. Men det er fortsatt ting du kan få for ham som viser at du bryr deg uten å måtte trosse det røffe og tøffe villmarken.

Her er noen:

 • Gi ham et abonnement på et magasin som viser friluftsliv han liker å gjøre. Få ham en månedlig "dream bok" viser at du oppmuntre hans ønsker, selv om du ikke holder de samme.
 • Kjøpe seg en DVD av hans favoritt utendørs sport, enten det er jakt, fiske eller hva. Her er clincher: se det med ham. Du kan ikke komme inn i det, men du vil sikkert få inn smilet på ansiktet hans mens han er helt oppslukt i det han ser på TV-skjermen fordi du vet at du ga ham et lite stykke av lykke.

For virksomheten mannen

Hvis fyren tilbringer mesteparten av sin tid i en bedrift dress (og han faktisk liker det), kan han være litt vanskelig å handle for. Tross alt har han et bilde for å opprettholde så det kan være lurt å komme opp med en gave som er personlig, men likevel praktisk.

Hva med en av disse:

 • Få ham en ny uavgjort. Og gi den til ham med seg det og ingenting annet. Det er som en gave som gir og gir, fordi det vil være det eneste bildet som går gjennom hodet hans hver gang han glipper den på.
 • Ta hans klær til drycleaners og plukke dem opp for ham. Denne enkle lille gest forteller ham at du elsker ham, respekterer ham og hans tid, og ønsker å gjøre livet bare litt enklere.

For sports fanatiker

Hvis alt fyren gjør er å spise, sove, se på og snakke om sport, kan han også være vanskelig å handle for, spesielt hvis du ikke bryr seg for dem selv. Så, hva kan du få ham at han vil elske, men vil ikke innebære at du slipper å sitte gjennom en kjedelig spillet ser sitt favorittlag vinner eller taper?

Prøv en av disse:

 • Kjøpe seg en t-skjorte eller lue med sin favoritt lagets emblemer på det. Du finner dem på ganske anstendig priser i nettbutikker som Fotball fanatikere (som faktisk bærer alle sports-produkter). Minst så kan du smile når du ser ham sitte på sofaen hele dagen fordi han vil være iført sine nye "heldig" klær du har kjøpt ham.
 • Gjør ham en gave kurv full av hans favoritt kampdag munchies og drikkevarer. Du vil sannsynligvis kjøpe dem uansett, så hvorfor ikke kle dem opp med en pen bue og gi dem til ham på dagen for kjærlighet?

For mannen som ikke passer inn i noen annen kategori

Noen menn der ute er ganske unik og ikke egentlig passer i en av kategoriene ovenfor. Så, hvis det er den type mann du har, kan shopping for en Valentinsdag gave lett bli til et ork. Men det er fortsatt ting du kan gjøre for mannen som står på egen hånd.

Her er noen alternativer:

 • Ta hans klokke som ikke fungerer lenger, og går du få et nytt batteri i det for ham.
 • Få ham cologne som tenner deg når han bærer den. (Sørg for at han vet det er derfor du valgte det bestemt duft ut!)
 • Pakk deg inn i en bue og fortelle ham at du er hans nåværende og han kan leke med deg (hans leketøy) noen måte han ønsker.

Noen ganger må du være litt kreativ når det gjelder å kjøpe Valentinsdag gaver til mannen i ditt liv. Men, når du gjør det, vil han vite at han er din eneste. Hva bedre gave er det enn det?

Aktuelle artikler